Şimdi Ara

Yurt çok güzel diyenlere başımdan geçen yurt tecrübesini yazıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkamdan alçakça planlar yapıp beni sefil bir hayata sürükleyen acımasız anam ve babam. Her şey üniversiteyi kazanmamla başladı beni nazik nazik konuşarak kandırdılar ve ev tutmadılar. İlk başlarda doğruyu yaptığımı zannettim ama yurtta yaşamak beni çok değiştirdi.

Hücre tipi odada 6 kişi kalıyorduk odamız -1. Katta olduğu için güneş almiyordu havalandırmayı dış kapımızı açarak yapiyorduk. Tüm tuvaletler tıkanmıştı ve sı*mak için yan bloktaki memur tuvaletine gidiyorduk. Bazen oda arkadaşlarım poşete sı*ıp çöpe atiyordu. Günler geçti rezillikler bitmedi.

Yurtta düzenli olarak baskınlar olurdu. Bir gece tekrar baskın ile uyandık fakat gürültü yan odadan geliyordu. Ne olduğunu anlamak için güvenliğe sordum ve bana dedi ki “içerde ki gençleri çift kale maç yaparken bastıklarını” söyledi.. o günden sonra asla geceleyin yurtta uyumadım. Sabahları herkes okuldayken yatar geceleri uyanık kalırdım yoksa tek varlığım namusum da elimden kayıp giderdi…  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum sakın duşa girme lanet meksikalır hiç rahat durmuyorlar en yakın dostum bir gün duşa girdi ve 3 gün sonra çıktı lanet olsun !!!!
    Lanet olası 1 yıldır konuşmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawandorder -- 11 Ağustos 2022; 23:59:7 >
  • E ne güzel kardeş işte

• Şey şu iş halletme olayı da sinir bozucu. Ben alışkın biri değilim çok şükür ama alışkanlığı geçtim bağımlıları var. Fark ediyorum ya gece ya odaya gelince. Demeye de utanıyorum, kardeş ben bu pis işini fark etmek zorunda mıyım diyeceğim en sonunda

• çift kale kısmında koptum

• yaşandı kardeşim o da yaşandı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silver Temren kullanıcısına yanıt

Ben ranzada yatiyordum. Alttaki eleman işini gördüğü zaman ranza deprem olurmuşçasına sallaniyordu  

• Silver Temren kullanıcısına yanıt
    Ulan yuh be duşu tuvaleti bitti yurt odasında mı yapiyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.