Şimdi Ara

Twitter'da fikirlerini beğendiğim hoş bulduğum kızlara yazıyorum ama geri dönüş alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evden çalışan birisiyim ve ne okul ne de iş ortamım var. Sosyal çevrem hiç yok. Bu sebepten birileriyle tanışmak istiyorum ancak sosyal medyadan yazdığım kızların çoğu geri dönüş sağlamıyor. Tanışma cümlesi olarak tanışalım mı? demiyorum tabi ki. Son attığı tweetlere bakıyorum genelde ve dizi/film ise dizi/film ile alakalı bir şey diyorum veya bir konu hakkında bir şey yazmışsa "şu da iyi" gibisinden mesaj atıyorum. Mesaj yazdıklarımın en fazla 10/1 veya 10/2'si geri dönüş sağlıyor.

Bunun sebebi o kişilere çok kişi yazdığından dolayı mı? Günlük hayatta önüme çıkan herhangi bir kıza tanışabilir miyiz desem "sapık" damgası yiyebilirim veya kötü bir muamele de görebilirim. Bu durum canımı çok sıkıyor. Üstelik yazdığım kızlardan da tip olarak daha iyiyim. Kadınlar genel olarak sosyal medyadan erkeklere cevap mı vermiyor? bunu bilmek istiyorum.

• mertbas_99 M kullanıcısına yanıt
    Bütün kadınlar her gün en az 100 tane dm alıyor üye oldukları her platformda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.