Şimdi Ara

Yurici kargo tv hasarli kutu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen cumartesi gunu tv aldim gittigidiyordan.Dun kurye tvyi getirdi ve birakip hicbirsey demeden ve imzami almadan hizlica gitti.Tv nin kutusunda ezilme var.Almadan once arastirmistim internetten tv almak guvenilir mi diye forumlarda kutusunu zaten servis aciyor urun bozuk cikarsa bir sikinti olmaz yazdildigi icin kuryeyi göndermeyip kutuyu incelemem gerektiginide bilmiyordum.Kutuda ezik olunca samsung un serviside sorumluluk almiyormus. ne yapacagimi sasirdim adamlar imzamida almadan gitti.Kargo subesini aradim imzami almadan gittiniz tutanak tutmamiz gerekli diye tammam gelicez dediler fakat gelen yok.Simdi telefonla arayincada acmiyorlar.Ne yapmaliyim yardim edin lutfen?

Edit:Yurtici kargo geriye yönelik islem yapamayiz diyip hasar raporu tutmadi.Kuryeye evrakta sahtecilik davasi acmam gerekiyordu bende ugrasmayip servisi cagirip tvyi kurulumunu yaptirdim.Kutunun hasar olan yerinde tvnin ayağı duruyordu.Tv sans eseri saglam cikti.İnternetten pahali birsey alirken cok dikkatli olmak gerekiyormus onu anladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 2 Ekim 2016; 2:10:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kutunun durumu boyle bu kargoculara cop bile emanet edilmez normalde internettende almayacaktim kampanya var diye aldim almaz olaydim

Yurici kargo tv hasarli kutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 27 Eylül 2016; 15:57:09 >
  • Tv'yi saklayın. Kargo'nun size imza attırması gerekli. Hele ki böyle böyle pahalı bir tv getirmişse. Kargo'ya gidin, zaten imza atmadınız. Kanıt göstersinler, sizin imzanız yok. Kurye hakkında evrakta sahtecilik + Yeni bir tv daha. Acırsanız acınacak duruma düşersiniz. Köküne kadar gidin. Yeni bir tv kısmı biraz ütopya olabilir ama hakkınızı arayın. Sizi böyle zor durumda bırakırlarsa siz de acımayın.
  • Bölge müdürlüğünü arayıp şikayet edin. Eve kurye çağrısında bulunmuştum bir keresinde, bir hafta oyaladılar gelmediler, en son genel müdürlükten bölge müdürlüğüne bağlanıp sinirli bir halde şikayet edince saat tam 5'te şube müdürü sivil kıyafetle gelip kargoyu kapımdan almıştı.
  • gelmiyorlarsa sen gidiceksin şube müdürüyle görüşüp sert çıkıcaksın herhangi bir kuryeyi sizle göndericekler gerek tutanak gerek teslimat belgesini imzalattırcak tarafınıza

ama siz sert çıkmazsanız gittiğinizde kaba sert uslubla davranmazsanız elinizde el bombası patlar tüm yükümlülük tarafınıza kalır
  • Cevaplar icin sagolun hic beklemeyip bunlarla ugrasmak gerekli yoksa o kadar param bu isbilmez kargocular yuzunden cope gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 27 Eylül 2016; 15:09:36 >
  • çok büyük bir ezik yok gibi bence tv ye gelmemiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kargo ilen gelen tv
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrn001

çok büyük bir ezik yok gibi bence tv ye gelmemiştir.

Bende oyle dusunuyorumda acarsam bozuk cikarsa elimde patlar o riske giremedim

• bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Sikayet kaydi olusturdular kutuyu hic ellemeyin dediler tavsiyeniz icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 27 Eylül 2016; 15:51:15 >
  • Hiç tedirgin olma. Kargo tutanak tutarsa sorun yok, yok tutmazsa bu sefer imzan yok teslim almadım dersen olan kargocuya olur. Bu nedenle kargocu tutanak tutmak zorunda. Zaten ürünü de gitti gidiyor'dan almışsın, sorunlu teslim edildi tutanak var dersen paranı her türlü iade alırsın.

Bence sen hemen şubeye gidip/yada eve çağırıp tutanak tuttur, sonra Samsung servisini çağır kutuyu açsınlar. ürüne zarar gelmemişse sorun yok, kurulum yaptırır kullanırsın. Eğer zarar gelmişse servis zaten ürün hasarlı raporu tutacak. Kargo tutanağı+servis raporunu gittigidiyor'a ilettiğin anda her türlü paran iade olur. Yok ürünü artık istemiyorum diyorsan servis çağırmadan sadece kargocu tutanağı ile de iade edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CarpeDiem_ -- 27 Eylül 2016; 16:01:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrn001

çok büyük bir ezik yok gibi bence tv ye gelmemiştir.

Nasıl yok. Göçük değil resmen karton yırtılmış. O şekilde yırtılması için şiddetli bir şekilde darbe alması gerekir.
  • bende gg den tv aldım şube teslimi istedim en azından bir indir bindir işkencesinden kurtulmuş olur diye. Maalesef bizim kargo şirketlerimiz böyle geçmiş olsun ancak zamanınız dışında bir kaybınız olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Bölge müdürlüğünü arayıp şikayet edin. Eve kurye çağrısında bulunmuştum bir keresinde, bir hafta oyaladılar gelmediler, en son genel müdürlükten bölge müdürlüğüne bağlanıp sinirli bir halde şikayet edince saat tam 5'te şube müdürü sivil kıyafetle gelip kargoyu kapımdan almıştı.

Desene şube müdürü bile elemanlara laf geçirememiş,kendi gelmiş...
  • Burası TV'nin ön yüzü mü arka yüzü mü? Ön yüzü ise kesinlikle açmayın hakkınızı arayın, arka yüzü ise büyük ihtimal bir şey olmamıştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Burası TV'nin ön yüzü mü arka yüzü mü? Ön yüzü ise kesinlikle açmayın hakkınızı arayın, arka yüzü ise büyük ihtimal bir şey olmamıştır.

Arka yüzü hocam yinede risk alamadim

• Son durum nedir?

Şikayet kaydı y.içi kargoda pek iplenmez. Keşke şubeye ulaştığınızda kuryenin telini isteseydiniz.

• o zaman kayıtlarda ürünün sana teslim edildiği yazmıyor
  • Uğraşma ya arayıp diyecektin kargom nerde, kime teslim ettiniz . O zaman seve seve o kargoyu bırakan kapına gelecekti

O zamanda tutanakmı tuttururdun yoksa başka bişeymi orası sana kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 28 Eylül 2016; 13:39:10 >
  • Hocam benzer paketli bir samsung tv yi geçenlerde ben aldım. O ezik görünen kısımda kesiklik var. Sizin tv kesik kısmın üzeri çok hafif ezilmiş. Ama o yırtık kısım fabrikasyon. Orjinali öyle. El tutma yeri gibi bişey yapmış oraya samsung. %95 içindeki tv ye bişey olmamıştır ama siz gene tedbirinizi alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Hocam benzer paketli bir samsung tv yi geçenlerde ben aldım. O ezik görünen kısımda kesiklik var. Sizin tv kesik kısmın üzeri çok hafif ezilmiş. Ama o yırtık kısım fabrikasyon. Orjinali öyle. El tutma yeri gibi bişey yapmış oraya samsung. %95 içindeki tv ye bişey olmamıştır ama siz gene tedbirinizi alın.

altınamı yapmıs tutma yerını
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.