Şimdi Ara

Yunan mitolojisi ne lanet bi ders yaaa..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan 738336366 tane karakter hepsi tanri hepsi ayri ozellikli yok o bunu sevmis kacirmis yok onun cocugu olmus ama kadinin degil erkegin kafasindan cikmis cocuk yok yari at yari insan

Ulan bu ne yaaa. Birini tam kafaya yerlestirir gibiyim digerlerini unutuyom :S

Bu dersi alan varmi. Calisma teknikleri nelerdir

• aslında cok zevkli bir konu...

bunun belgesel serisi vardı...onu izle....

CLASH OF THE GODS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 18 Kasım 2011; 22:25:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

Ulan 738336366 tane karakter hepsi tanri hepsi ayri ozellikli yok o bunu sevmis kacirmis yok onun cocugu olmus ama kadinin degil erkegin kafasindan cikmis cocuk yok yari at yari insan

En iyi çalışma tekniği:

Age of Mythology+God Of War.

Kitap olarakta Son olimposlu diye bir seri var.Percy Jackson

Not:Gayet ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: procarfter

quote:

Ulan 738336366 tane karakter hepsi tanri hepsi ayri ozellikli yok o bunu sevmis kacirmis yok onun cocugu olmus ama kadinin degil erkegin kafasindan cikmis cocuk yok yari at yari insan

En iyi çalışma tekniği:

Age of Mythology+God Of War.

Kitap olarakta Son olimposlu diye bir seri var.Percy Jackson

Not:Gayet ciddiyim.

Aynen bir de Age of Mythology : The Titans var ki dadından yinmez karakterlerin ayrıntılı özellikleri, hikayeleri, tanrılarlar münasebetleri vs için oyun esnasında F1'e basınız.

• la olurmu ya keşke bizde öyle dersle olsa yaw full 100 alırım hades zeus off ama iskandinav mitolojisini değişmem tabikide...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Survivor -- 18 Kasım 2011; 22:29:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

aslında cok zevkli bir konu...

CLASH OF THE GODS

Kardes bu belli kesimi almiyo demi genel yaani. Online izlemek mumkun ??
  • GOD OF WAR 1-2-3 en iyi ansiklopedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YETER LAN BU DERSLER NE
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

CLASH OF THE GODS

ne kadar karakter varsa anlatıyor işte... torentden dosyaları bul.divxplanetten altyazıları indir izle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

GOD OF WAR 1-2-3 en iyi ansiklopedi

Kardes walla pc veya laptop yok yaa bi iphone 4 ve ben walla hahha :P
  • O tanrıların hepsini öğrenip, hepsinin hayatını öğrenip, kim kimin karısı, dayısı, amcası öğrenip ne kazanılıyor ? Türkiye'de yaşıyoruz genel kültür yarışmalarından başka hiç bir yerde sana Zeus'un hayatını bilmek birşey kazandırmaz. Ne saçma bir dersmiş .
  • quote:

quote:

quote:

CLASH OF THE GODS

ne kadar karakter varsa anlatıyor işte... torentden dosyaları bul.divxplanetten altyazıları indir izle...

Bu is yas gibi gozukuyor yaa :( bende pc laptop faalan yok... Bide Dosyalari bul dedigine gore bolum bolum herhalde. Hem vizem ayin 24unde :( yetismez hic bi turlu herhalde

• Roma mitolojisi ile Yunan mitolojisini karşıştırma. Roma mitolojisinde Mars'dır, Yunan mitolojisinde Ares'dir. Mitoloji kadar da zevkli bir şey yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krios

Roma mitolojisi ile Yunan mitolojisini karşıştırma. Roma mitolojisinde Mars'dır, Yunan mitolojisinde Ares'dir. Mitoloji kadar da zevkli bir şey yoktur.

Evet aynen dedigin dogru. İsledigim kitaotada roma mitoloji ve tanrilar dalan bolum var hoca sildirdi.

Ama girmiyo beyne yaa cok karisiyo. Vizede tek yaprak vercem diyo en fazla 4-5 soru sorarim diyo. İkinci kagit yok. Sorunun icinde soru onunda icinde soru var herhalde pfff

Sen nasil gectin kopruyu aga yaa saf ezber mi
  • Ben mitoloji dersi görmüyorum fakat mitoloji hakkında en az 50.000 sayfa kitap okumuşumdur.
  • Arkeoloji bölümünde okuyorum 2. sınıfım geçen sene mitoloji dersim vardı çok rahat geçtim

daha başlangıçtasın heraklese perseus a troyaya filan gelin o zaman görücem ben seni not filan lazım olursa yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krios

Ben mitoloji dersi görmüyorum fakat mitoloji hakkında en az 50.000 sayfa kitap okumuşumdur.

Hasssssss demek istiyorum hahhaa :P

Bende suan edith hamilton mitologya kitapi varr ordan calisiyorum ve isliyoruz konulari...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schindler.

Arkeoloji bölümünde okuyorum 2. sınıfım geçen sene mitoloji dersim vardı çok rahat geçtim

daha başlangıçtasın heraklese perseus a troyaya filan gelin o zaman görücem ben seni not filan lazım olursa yardımcı olurum

Naptin yaa :P burda fikir yardim falan bekliyom sen durdun yok soyle yok boyle hahha. Not lazim tabi agam olmami... Nasil yapacaguk rahat olmasa bile gecmeyi sadece :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkeoloji bölümünde okuyorum 2. sınıfım geçen sene mitoloji dersim vardı çok rahat geçtim

Naptin yaa :P burda fikir yardim falan bekliyom sen durdun yok soyle yok boyle hahha. Not lazim tabi agam olmami... Nasil yapacaguk rahat olmasa bile gecmeyi sadece :P

sen benim msnimi ekle ben sana her tanrının slaytını filan atarım

cmsnmz34@hotmail.com

• quote:

quote:

quote:

cmsnmz34@hotmail.com

koruma v.1

• quote:

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

quote:

quote:

quote:

cmsnmz34@hotmail.com

koruma v.1

neyin koruması bu millet napsın benim msnimi alıp

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.