Şimdi Ara

Yunan mitolojisi ne lanet bi ders yaaa.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Schindler.

quote:

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

Arkeoloji bölümünde okuyorum 2. sınıfım geçen sene mitoloji dersim vardı çok rahat geçtim

daha başlangıçtasın heraklese perseus a troyaya filan gelin o zaman görücem ben seni not filan lazım olursa yardımcı olurum

Naptin yaa :P burda fikir yardim falan bekliyom sen durdun yok soyle yok boyle hahha. Not lazim tabi agam olmami... Nasil yapacaguk rahat olmasa bile gecmeyi sadece :P

sen benim msnimi ekle ben sana her tanrının slaytını filan atarım

cmsnmz34@hotmail.com

koruma v.1

neyin koruması bu millet napsın benim msnimi alıp

BENDE EKLEDİM VÜRÜS YOLLUYO PCLERE BU ADAM SAKIN EKLEMEYİN

• Mitolojiyi severim Ama benim için asıl mitoloji LOTR hikayesi olan Silmarillion'dur
    Hem daha zevkli hemde daha gizemlidir
  • Dun vizesi vardi. Masallah iyi girdi hahha. Neyse finalde hallederuk :P
  • Hangi bölüm bu sorması ayıp ?
  • En sevdiğim ders , 96 almıştım.
  • GoW
  • Gayet enteresan hikayeler var hocam...

Ben matematik/ekonomi okuyorum yani hiç alakasi yok tabi ama güzel hikayeler var yunan mitolojisinde
  • iphone a o kadar verceğine androidli telefon ve netbuk alaydın, bu kafayla bu dersi öğrenemezsin kardeş
  • Hangi bölüm de okuyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziticen

iphone a o kadar verceğine androidli telefon ve netbuk alaydın, bu kafayla bu dersi öğrenemezsin kardeş

Senbosver sen takil android x5 x86 falan. Eskiden dragon ball z, gt cizgu filmi vardi irda da vardi androidlar. Tabi asil kahramanlar ios iphone ;) hem fazla degil 400 euroya geldi bana ;)
    Hemnetbook degil notebook alacam yakinda hocam n55sf i7 ;) sikinti yok yaani.

Bolum ingiliz dili edebiyat kardesler. Alakasiz bi ders biliyorum :)
  • Film felan izleyerek çalış

the tudors izleyerek çalışıyorum yeniçağ avrupa tarihine görsel malzeme iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can !

Film felan izleyerek çalış

the tudors izleyerek çalışıyorum yeniçağ avrupa tarihine görsel malzeme iyidir

Evet oyle yapicam finallerde. Laptopda gelicek artik icim disim mitoloji olcak gow 1-2-3 hepsini butun filmler belgeseller slaytlar hepsini beyyyyynime kazacagum.

(insallah istek gelirse) :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort. Yeni konu açıcaktım aslında ama bu konuyu buldum nedense. Bizim mitoloji sınavı var haftaya ve hoca mitoloji nedir tarzında çok genel bir soru sorup 4-5 sayfa yazı yazmamızı istiyo, bir fikri olan falan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.