Şimdi Ara

Yüksek Tansiyon hastasıyım, yaşım 20...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Yüksek Tansiyon Hastasıyım..
    3-4 yıldur bu hastalığı taşıyorum kendimle beraber heryere...
    Yaşım daha çok genç olmasına rağmen bu hastalık çıktı, ilaçlarla tedavim devam ediyor...
    Tansiyonun nedenini çok araştırdılar ama bir sonuca varamadılar "esansiyel" denildi...
    Bolu Tıp Fakultesi, Ankara Başkent Üni. Tıp Fak. de yattım, araştırmalar oldu ama yine bir sonuç yok...
    Ben bu hastalıkla uğraşmaktan çok bezdim gerçekten...
    Yurt dışına gidip tedavi olmak bile istedim ama tabi maddi engeller vs. gidemem oralara...
    Size bir kaç şey soracağım, bunun doğal tedavilerini bilen var mıdır ?
    Yada hangi şehir olursa olsun tavsiye edeceği kardiyolog doktor vs. var mıdır?
    Ben artık kurtulmak istiyorum bu hastalıktan, tam araştırma yapılmadı üzerimde kaç ay sürecekse sürsün razıyım yeterki kurtulayım şu illetten...
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 21 Ocak 2008; 0:14:47 >

• geçmiş olsun normal ekmek yeme acayip tuz var içinde sağlık hiç birşeye benzemiyo tekrar geçmiş olsun
  • aynı problem bende var arkadaşım yaşım 24

Herşeyim araştırıldı ve ne yazık ki bulunamadı birşey. Irsi olduğu söylendi. Ama işin ilginç tarafı tanyion sürekli yüksek değil. Bazı anlarda 16-10 larda bzı anlarda 12-8 ideal

Valla ilaç olarak ne kullanıyorsun? ben beloc 50 mg kullanıyorum. En güzel ilaç = stres yapmamak ,uyku düzenine dikkat etmek, alkol sigara varsa kesmek yürüyüş yapmak vs. leri öneriyorlar. Ama bunların hangilerini uygulayabilirsin ki
  • benimde rahmetli anneannemde vardı cok illet bir hastalıktır allah sifa versin ne diyelim.
  • Nar veya doğal nar suyu, nar ekşisi tüketmeni tavsiye ediyorum. Tansiyonu düzenleyici bir etkisi var, tecrübeyle sabittir. Mucizevi bir şekilde etkisini göstermeyebilir ama mutlaka işe yarayacaktır.
  • Geçmiş olsun
    Bu panik atağa benziyormu?
  • Bu hastalığın belirtileri neler bazen bende baş ağrısı oluyor enseden tırsıyorum çok tuzlu yiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herhangi bir bilgim yok ama gecmis olsun demek istedim Allah sifa verir insaallah.
  • Konusu açılmışken yüksek tansiyonun belirtileri nelerdir?
  • @PeterPetrelli
    Panik atağa benzemiyor arkadaşım, daha çok iç organları etkiliyor, beyin kanamasına kadar yolu var...
    Gerçi PanikAtak hakkında fazla bilgim yok ama...

@Worldplayer , @Ata
    Enseden giren ağrı, nefes darlığı, baş dönmesi , burun kanaması bunlar başlıca sebepleri, fazla tuz kullanmamaya dikkat et, tansiyonu yükselttiği gibi guatr büyümesi gibi hastalıklara da yol açiyor diye biliyorum..

@Whocares
    PM attım

@hunter06
    Tuz diye birşey yok hayatımda uzun zamandır :(

Geçmiş olsun dileklerini sunan tüm arkadaşlara çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 21 Ocak 2008; 0:38:31 >
  • Geçmiş olsun.

Herbalife ürünlerini deneyin.

Annemde yüksek tansiyon, kansızlık, aritmi vardı. Bu ürünleri kullanıyor ve 1 ayda hepsi düzeldi tamamen. Doktorlar hala inanmıyor yanlışlık vardır diyor :) Ben de kullanıyorum ama bende öyle sorunlar zaten yoktu, reflüm vardı geçti herbalife ile. Kilo sorunu vardı biraz o da bitti gitti.

Herbalifeline (Omega 3 takviyesi, bu sorunlarda en önemli eksiklik omega 3'dür. En önemlisi bu)
    Formül 1 (öğün yerine geçen karışım)
    Vitamin ve Mineral Tablet
    Thermojetics Bitki Çayı

Herbalife ın bu ürünlerini kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Ocak 2008; 0:50:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.