Şimdi Ara

Al Fakher Tütünü - Nargile Üstadları İçeri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
9.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Al Fakher tütünü bayağı övüyorlar, Beşiktaş'ta tütün aldığım yere sordum elinde sadece karpuz varmış oda 1kiloluk kovada 65 lira.

Alfakher içenler öneriniz nedir bu durumda?
    Alfakher tütünü tavsiye edermisiniz?
    Hangi aromasını tercih edersiniz?
    5elma dediklerini çok övüyorlar bi kaç yerde görmüştüm. Sizin öneriniz nedir?
    Alfakher içmeyen nargile içiyorum demesin diyorlar birde bunuda yazayım dedim

Bu beşinin cevabını bekliyorum

•  Al Fakher Tütünü - Nargile Üstadları İçeri..
    Alacağım yerdeki ürün bu.
  • Al Fakher karpuz gerçekten harika bir tütün. Benim Çapa'da gittiğim bir cafe var. Belki bilenler vardır, Sezon cafe. Orda sürekli Al fakher karpuz içiyorum ve oldukça memnunum. Gözünüz kapalı alabilirsiniz, tereddüt etmeyin derim.
  • İstanbul çapa'mı hocam? Gidip bir denemek isterim açıkcası. Çünkü 1kg tütün az da değil iç iç bitmez hele beğenmezsem atarız çöpe parayı. 1kg heralde bana 3-4 ay gider ^^
  • Evet, İstanbul Çapa. Çapa Tıp Fakültesi'nin giriş kapısının karşısında Başvekil caddesi var. O caddede ileride sağda kalıyor. Zaten oralarda kime sorsanız gösterirler. Oraya gittiğinizde Ethem bey var kasada duran. O da satıyor aynı tütünden. Kutusu 60-65 civarıydı orda da. Bir deneyin orda, beğeneceğinizi düşünüyorum.
  • Eyvallah sağolasın bilgi için. Gidip deneyeyim beğenirsem de aynı yerden alırım
  • ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA , BİLİYORSUNUZ Kİ AL FAKHER TÜTÜNLER DE SIKINTI VAR PİYASADA BULUNMUYOR , BULUNSA DA FİYATLAR 140 CİVARINDA HATTA YERİ GELİYOR 170 DİYENİ DE DUYUYORUZ , BENİM ELİMDE BİRAZ VAR DUBAİ DEN GETİRMİŞTİM EŞİM DOSTUM İSTEMİŞTİ ŞİMDİ KALANLARI DA SATMAK İSTİYORUM EĞER ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR VAR İSE BURADAN YAZABİLİRLER . ZATEN 2 ÇEŞİT VAR !! ( ANASON VE ÜZÜM ) KİLOSU 125 TL İYİ GÜNLER.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bulunması zor falan değil. Kalitesi olan her tütüncüde vardır. Eminönünde çok rahat bulabilirsin. Paketi açıp koklamadan alma.

Gel ben sana satayım diyenlere de inanma. 2 senedir düzenli nargile içerim. Bir adet kahveci takımımda var. Ekşi tatların içimi hoş olmuyor. Çabuk tadı bozuluyor o yüzden tavsiye etmiyorum.

Beş elma güzel tütündür biraz anason vardır içimi çok güzel ben seviyorum.
    Favorim elma-damla sakızı.

Nargile hakkında soruların varsa sorabilirsin.

Edit: Fail oldum. Horta bak ya

@abdel_ati_evezyan Hocam adam 5 sene önce konu açmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 3 Temmuz 2016; 18:59:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam sende cevap yazmışsın , demek ki birileri okuyor .
  • Anasonu tek geçerim.
  • al fakher de elma ve karpuz harika hocam gönül rahatlığıyla alabilirsin
  • üzüm ve anason ikisi de çok iyi .
  • 2 senedir nargile içiyorsun bana gelip nargile mi anlatıyorsun dostum ? ben nargilenin içindeyim , her gün içiyorum 15 senem geçti o yüzden bana hiç nargile anlatma sen bildiklerinin üzerine yenilerini ekle afiyet olsun .
  • Ucuz al fakher satan yer varmi istanbulda yada bahreyn eskiden 15 tlye aliyordum arkadastan bahreyni yarim kiloluk olandan ama artik satmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir nargile ile seviyeli bir ilişkimiz var
    Şöyle bir açıklama ile başlıyım

Çeşitli yaşanan olaylardan dolayı tütün fiyatlarında artış gerçekleşti.Kilosu 60-70 liraya aldığımız Nakhla ve Al fakher in fiyatları şuan 100-150 arası olmuştur.

Bahreyn beginner işidir ben adam gibi nargile içmek isterim dersen Al fakher ve Nakhlaya yönelebilirsin.

Al fakher de en iyileri Çift elma (anason-kırmızı elma) - üzüm - gold üzüm - erik - yaban mersini - karpuz çilek

Nakhla da en iyileri Çift elma (anason-kırmızı elma) - capi - şeftali - kavun

Çoğu ürünü denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim Anason Besttir.Best of olarak Şeftali, Capi ve Üzüm gelir.

Tavsiyem sana Nakhla Anasonu dene başta itici gelebilir ama alıştığında başka bişey içmek istemezsin ağır bir içimi vardır.

Eğer sıfır takım aldıysan içine biraz Al fakher anason kat böylece takıma şerbeti tam oturacaktır.

Diğer ayrıntılar meşe kömürü ve tabi ki izmir marpuç (üzerinde elmas yazar).

Başka aklına takılan şeyler varsa mesaj atabilirsin.

İyi Forumlar.

• Sevgili arkadaşlar, Dubai'den dün gece gelen bi yakınımdan 5 elma tütün istedim. Ancak çift elma bulmuş, bu olur mu diye mesaj atmış, uyuyor olduğum için de cevap veremedim, 2paket (2 kg) satın almış getirmiş. isteyen olursa fiyatını uygun bir şekilde verebilirim.

Al Fakher Tütünü - Nargile Üstadları İçeri..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.