Şimdi Ara

Yüksek Mhz mi Yoksa GB yükseltmek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler, geçtiğimiz yaz bir anakart ve işlemci aldım. Eski bilgisayardaki ramleri kullanıyorum, tam verim alamadığımı düşünüyorum.
    Anakart - MSI A68HM Gaming - DDR3 Ram Slotu
    İşlemci - AMD Athlon X4 860K
    Anakart OC ile 2400 Mhz'ye kadar ram destekliyor. Şimdi ben 2x8 16GB (1866 Mhz) ram mi almalıyım yoksa tek slot 8 GB 2400 Mhz ram mi almalıyım? Frekans'ın önemi nedir? Hangisinde daha iyi performans alırım?

Orijinalden alıntı: Antalyalı0304

Birde dual channel olacağı için.

Dual channel daha mantıklı değil mi?
    Kendinizle ilgili bilmediğiniz bir şey vardır. varlığını bile inkar edeceğiniz bir şey. ta ki bir şey yapmak için geç kalana kadar.sabahları uyanmanızın tek sebebi budur.aşağılık patronunuzdan acı çekmenizin nedeni, döktüğünüz kan, ter ve gözyaşının...çünkü bütün bunlar insanların sizi aslında ne kadar iyi, çekici, cömert, komik ve akıllı olduğunuzu bilmelerini istediğiniz içindir.”Benden ister korkun ister saygı duyun ama lütfen özel olduğumu düşünün.” bağımlılığımız aynı… hepimiz onaylanmış keşleriz.-Jake Green
  • Tamamda sistem eski ddr3 alıp masraf yapmayın, ekran kartını da yazmamissiniz bence hic para harcamayın en kötü satıp uzerine para koyup guncel apu islemcilerden alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.