Şimdi Ara

Ram tavsiyesi 16 mı 32 mi yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Nitro 5 AN515-54-56UW cihazı 2.el olarak bugün satın aldım üstünde 2666 4+4 gb toplam 8 gb dual channel ram bulunmakta. Ram yükseltip arkadaşıma verecem ancak ram ne yapmalıyım bilemedim tavsiyelere açığım aklımda 2666mhz 8+8 mi yapsam yoksa 2666mhz 16+16 mı yapsam diye kararsız kaldım ? Bütçeden yana sorunum yok ama bütçe sorunum yok diye havaya para atmakta istemem

İ5 8300h

Gtx1050

Sistem daha oyun testleri falan yapmadım genel olarak cs go, gta5,crysis,rust gibi oyunlar girilecek birbirinden çok farklı oyunlar biliyorum o yüzden hepsini yazdım. Tavsiyelere açığım link olarakta tavsiye olarakta 8 veya 16 konusunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aslında aynısını düşünüyorum bende rtx3060 var 16 ram bana bile yetiyorken. Ama drop yaşatmaz değil mi verdiğim kişide bilgisayarı ? Çünkü zaten çok aşırı fpsler alamayacak 5 10 fps bile akıcılık sağlayacak sonuçta? Yani 40 la oynamak varken 48 50 le oynaması gibi mesela. Böyle farklar yaratır mı ram ?

4+4 ramden sonra 8+8 iyi olur o sistem için.16+16 fark yaratmaz boşa masraf olur.

O zaman ben yarın 8 8 bir ram siparişi vereyim teşekkürler fikir için.

• güncel oyunlar 16'yı görmez bile hocam. daha farkli isler icin lazim fazlasi. sizin sistem 32'yi destekliyor mu? cogu guncel masaustu 32'den fazlasini desteklemiyor bile. laptoplarda cok daha az olabiliyor modele gore. 16 alıp geçin bence. 40'la oynarken 48'e çıkarmaz o ek ram. drop sorununu hallederdi belki ama 16gb ram kullanacak oyun yok, ramden kaynaklı drop problemi de olmayacaktır yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    18 yıl önce açıldı
    mi 13 mü? mi 13 pro mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.