Bildirim
YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (71. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kathrein 916 var almak isteyen olursa mesaj atabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: cesi
quote:
Orijinalden alıntı: dr_nrdgn
quote:
Orijinalden alıntı: albani
yaw hocam ben şimdi karıştırdım gibi biraz
o zaman ben sorayım;916 yı zaten biliyorum süper bir alet ve de sen sattın+
yukarıdaki resimler den üçüncüsü sanırım "S2" olan alet değilmi???
STC+ ise yolda veya birisi aldı getiriyor sana? gelince bunu elleme hiç! sadece aleti çıkart fiziksel olarak kontrol et bir de HD+ Kartı da çıktımı diye buna bak??
sonra koy kutusuna gönder bana
hocam ISIO veya Corder dediğin cihazlar 2009/2010 model yaw,bunca seneler geçmiş,elbette bazı şeyleri biraz daha iyileşmiş olabilir ki normaldir bu ve de olması gerekiyor zaten
Techni de yazılım,stabilite,kalite v.s olarak her şey süperdir al bunu at 5/6 sene kullan hatta daha fazla bile,bendeki 5.seneyi de doldurdu gibi ve aynen devam yola
ben bu tip cihazlar da HIZ olayına hiç takılmadım! kaç saniye de geçerse geçsin,bunlar hikaye işler benim için zaten çok uzun yıllar Humi5400 kullandığım için,hız durumu da
Humi ler de o zaman çok ağırdı ama ben alıştım! resim kalitesi üst düzey olsun ki hep böyle cihazlar kullandım gerisi yine teferruat hocam
benim Techni de en beğendim bir diğer konu ise MediaPlayer desteği oldu! zaten şu anda MP olarak bunu kullanıyorum ve çok ciddi memnunum
sanırım bu desteği format v.s olarak S2 ile STC ler de biraz daha iyi gelmiş de olabilir ki bu da tam istediğim olay olur benim açımdan+
Techni de SES çok çok iyidir
peki S2 de DS yi deneme fırsatın oldumu veya bunu kesinlikle bir dene 10970 olayı yani???? millet bana habire Techni soruyor ama DS olayı işi bozuyor ve açılıyorsa
o zaman bu insanlara gidin Techni alın diyebiliriz!
valla ben aşırı beklentiler içinde hiç olmam hep sıkı cihazlar kullandım hepsi de beni kesti veya kesiyor fazla takılmamak lazım,netice de olan en iyi mallar bunlar kardeşim
sende takılma bunlara
STC+ durumu da netleşince o zaman bakarsın duruma ve gerekiyorsa S2 yi yolcu eder STC+ ile devam edersin ama 916 yı da bence unutma! hem DS sorunu yoktur
hem resim kalitesi gerçekten çok çok iyi ve kimileri için en önemlisi hatta olmazsa-olmaz olan CS işini yapmasıdır,yaw daha ne olsun kardeşim
millet VU/DB/Giga lara absürt rakamlar ödüyor yaw
++
adresimi vermiştim,aldın değilmi??
CAN
Hocam biraz ortalık karıştı herhalde. Ben sadece Kati 916 ve ISIO S2 almıştım. STC+ yı başka bir arkadaş aldı ve o da (önceki mesajlarda) belki satarım diye yazmış foruma.
+ ISIO S2'de maalesef D-Smartı modülüm olmadığı için deneme şansım olmadı. Filbox modülüm vardı, denedim, çok hızlı açıyor.
+ Kati 916'yı forumdan bir arkadaşa sattım. Technisat ISIO S2'yi de satmaya karar verdim. Sahibinden.com'da ilanı da (ilan no: 244476097) var. (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-technisat-isio-s2-sifir-firsat-maliyetine-244476097/detay/)
+ Fiyatı Kati ve Techni'nin 2 katı fiyatı olmasına rağmen ben de STC+ almaya niyet ettim. Zira tek beklenti kaliteli görüntü ve ses kalitesi. Dediğiniz gibi bir kere alıp 5-6 sene bir daha düşünmemek lazım.
Şu Kati 916 yı alabilirdim, kaçırmışım. :(
Kısmet değilmiş dostum. Hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar eşimin avrupadan dönüşü yaklaştı acil bi uydu cihazına ihtiyacım var. Çanağım şu uydulardan sinyal alıyor (Turksat, Astra, 3.Ye karar veremedim 120 veya 150cm) özellikle Alman kanalları izlenecek.
Olmasını istediklerim
1-) CCcam ve IPTV den yararlanmak istiyorum (Belgesel, Spor Kanalları ve Uluslararası Digital Platformlar için)
2-) Görüntü Kalitesi iyi düzeyde olmalı (4K beklentim yok)
3-) Bütçem de belli bir sınır yok ama yüksek bir cihazın Performansını karşılayabilcek uygun bir cihaz varsa onu tercih ederim.
4-) Minimum beklentide medyatik işlevlerden beklentim var(XMBC, Websurfing vs gibi)
5-) Modül girişi olması ileriye dönük olarak avantaj yaratabilir şuan için şart değil
NanoXX Omega, VU+ Zero ,Gibablue X3 gibi cihazlar gözüme çarpanlar bunlar hakkında yorumu olan var mı?
Enigma2 tabanlı cihazlar mı yoksa Kathrein-Technisat gibi kaliteli cihazlar mı aciliyeten pazartesiye kadar sipariş vermeliyim?
Saygılarımla
-
quote:
Orijinalden alıntı: mek38
Arkadaşlar eşimin avrupadan dönüşü yaklaştı acil bi uydu cihazına ihtiyacım var. Çanağım şu uydulardan sinyal alıyor (Turksat, Astra, 3.Ye karar veremedim 120 veya 150cm) özellikle Alman kanalları izlenecek.
Olmasını istediklerim
1-) CCcam ve IPTV den yararlanmak istiyorum (Belgesel, Spor Kanalları ve Uluslararası Digital Platformlar için)
2-) Görüntü Kalitesi iyi düzeyde olmalı (4K beklentim yok)
3-) Bütçem de belli bir sınır yok ama yüksek bir cihazın Performansını karşılayabilcek uygun bir cihaz varsa onu tercih ederim.
4-) Minimum beklentide medyatik işlevlerden beklentim var(XMBC, Websurfing vs gibi)
5-) Modül girişi olması ileriye dönük olarak avantaj yaratabilir şuan için şart değil
NanoXX Omega, VU+ Zero ,Gibablue X3 gibi cihazlar gözüme çarpanlar bunlar hakkında yorumu olan var mı?
Enigma2 tabanlı cihazlar mı yoksa Kathrein-Technisat gibi kaliteli cihazlar mı aciliyeten pazartesiye kadar sipariş vermeliyim?
Saygılarımla
Özetlemek gerekirse ki nasıl özetlenebilir onu da şu an çözemiyorum ama;
1-CCcam ve IPTV işi olacaksa zaten Technisat'ı eleyeceksiniz, bu cihazlar FTA dır ve bu işler olmaz.
2-Görüntü kalitesi iyi düzeyde olacaksa Enigma2 öncelikli tercihiniz olmamalı, ama Vu+ diğerlerinin önündedir.
3-XMBC, websurfing işine başka bir arkadaş cevap versin.
4-Modül girişi CI mı CI+ mı ona da karar vermek lazım. Şu an için CI iş görüyor ama, örneğin D-Smart CI modülleri CI+ ile değiştirmeye başladı(nasıl şeyse CI da çalışıyor o da ayrı), Digiturk modüllü üyelik olmasa bile bir dönem satışı yapılan modüller CI+ idi.
5-Kathrein hangi modelde CCcam ve IPtv işi var tam bilmiyorum ama, size en uygun cihaz markası gibi duruyor.
6-Opticum ürünlerini de yabana atmayın.
Bu yorumumla kafanızı daha da karıştırdım ve Level 2'ye geçmiş oldunuz. Teknik bilgisi benden daha iyi olan arkadaşların müdahalesiyle olay biraz daha netleşir. Allah kolaylık versin.
-
Tşk ederim cvbın için
Belki bu konuyu göz ardı edebilirim uydu cihazımın yanına Android TV Box(Tronsmart, Mi Box yada Mini PC(Remix Mini)) alarak.
Yani kritik nokta CCCam olayı ozmn benim için, Kathrein 910-912-913-916 cihazları yapıyor söyleniyor ama diğerleri gibi mi bilmiyorum? Bu cihazlarda 175-250 EUR arası (Technisat da öyle)
kararsız kaldım aciliyetim var biraz. -
quote:
Tşk ederim cvbın için
Belki bu konuyu göz ardı edebilirim uydu cihazımın yanına Android TV Box(Tronsmart, Mi Box yada Mini PC(Remix Mini)) alarak.
Yani kritik nokta CCCam olayı ozmn benim için, Kathrein 910-912-913-916 cihazları yapıyor söyleniyor ama diğerleri gibi mi bilmiyorum? Bu cihazlarda 175-250 EUR arası (Technisat da öyle)
kararsız kaldım aciliyetim var biraz.
optıcum 9600 almanyadan getırttım bır arkadaşımla, 125 euraya maloldu, 1.5 yıldır bende, katreın 16 tıyla aynı ışlemcıyı kullanmış,göruntu SD lerde super,HD lerde çök ıyı,CCCAM ıyı, çıft modul gırışı mevcut ıyı olduğunu papırus nıklı arkadaş soyledı ben kullanmadım, menu göruntülerı superın ötesınde,ıp tv gıbı oyuncaklar yok ,çöcuksuz evde zaman zaman kullanılmış,,kumanda eskimesın dıye akıllı kumandayla kullandım!!kılasık bır cıhaz, ıstıyen olursa verebılırım, başka oyuncaklar deneme m ıçın.. aslında ocaktan çıkartılmaması gereken bır cıhazdır, burda ustalar hakkında yorum yapacaklarını duşünüyorum..ıstanbul ıçı elden tercıhımdır,anadolu yakasında ıkamet edılmektedır
muammer ekşıoğlu.
0533 241 17 85
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eksi2 -- 20 Kasım 2015; 20:40:30 >
-
XTREND ET9500 (150-220 EUR) bu cihaz hakkında bilgisi olan var mı?(Görüntü kalitesi olarak ve CCcam işleri için)
Optimus ODİN Twin Linux yine aynı fiyat aralığında ?
Kararsız kaldım cihaz önerisinde bulunmanızı istiyorum. -
Hocam sizin ilacınız vu solo 2 seıp tv ccam hepsi var -
VU+ Solo SE V2 1x DVB-S2 Dual Tuner = 199 EUR
VU+ Solo² 2x DVB-S2 Tuner = 263 EUR
bu paralar yüksek mi değer mi? -
hocam sizin istediğiniz ccam ıp tv server işlerşini en iyi yapan cihazlardan biri
vu solo.2
vu solo.se
dreambox 7080
extrend et 9000..9500..10000
yanlız enigma2 linux cihazların görüntü kalitesi olarak fazla beklentiye girmeyin -
iki üç mesaj yukarıda 2eksi2 nickli arkadaşın tavsiye ettiği opticum 9600 cihazı kullandım ccam sorunsuz çalışıyor ıp tv denemedim görüntü kaliteside çok iyidir problemsiz bir cihazdır -
quote:
Orijinalden alıntı: dr_nrdgn
İhtiyacı olan arkadaşlara duyurmak isterim.
Technisat ISIO S2'yi de satmaya karar verdim. Güzel de fiyat sundum.
Sahibinden.com'da ilanı da (ilan no: 244476097) var.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-technisat-isio-s2-sifir-firsat-maliyetine-244476097/detay/
Şu an en makul şey:
Ya 225-240 euro civarında Kati 916 veya Techni ISIO S2 yi almak ya da biraz paraya kıyıp 2 katı gibi bir fiyatı olan Technisat STC+'yi (Humax İcord Evolation vb.) almak. Tercih kişinin kendisine kalmış.
Arkadaşlar STC+ alacağım. Bu yüzden ISIO S2'nin fiyatını 699 TL ye çektim. İhtiyacı olanlara hatırlatmış olayım.
-
ben alamancı akrabamdan bin bir ricayla sırf bu kadar popoflanmasından denemek için bir haftalığına aldım bu cihazı technisat digi iso yu d6500 lg tvmin dahili uydusunun hdsi daha başarılı sadece turksat kullanıyorsanız bu kadar para veremeye bayılmaya hiç gerek yok dahili uydulardaki hd daha başarılı iso daki hd yumuşak ve detaysız..sadece turksat kullananlar dahili uydulu tv alın kendi yüksek işlemcisinde çözüme uğradığı için görüntü şahane bence hem kayba uğramıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Kasım 2015; 20:17:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcem
ben alamancı akarabamdan bin bir ricayla sırf bu kadar popoflanmasından denemek için bir haftalığına aldım bu cihazı aldım technisat digi iso yu d6500 lg tvmin dahili uydusunun hdsi daha başarılı sadece turksat kullanıyorsanız bu kadar para veremeye bayılmaya hiç gerek yok dahili uydulardaki hd daha başarılı iso daki hd yumuşak ve detaysız..sadece turksat kullananlar dahili uydulu tv alın kendi yüksek işlemcisinde çözüme uğradığı için görüntü şahane bance hem kayba uğramıyor..
Aynen katiliyorum arkadasim ben de senin gibi cok övüldüğü icin sirf merakimdan technisat isio modelini forumdan değerli bi abimden denemek amacli aldim fakat tvnin dahili aliciyla hemen hemen ayni goruntu kalitesi vardi hatta hd yayinlar dahili uyduda daha keskin ve netti sadece sd yayinlarda tecnisat bi kademe daha ustundu zaten star ve kanal d hd ucretsiz oldu sd yayin da kalmadi bu dedigin gibi yalnizca turksat icin bu fiyatlar uçuk tabi zevk ve imkan meselesi bu arada tv 55 es7000 dahili uydu kalitesinden cok memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
selamlar;
arkadaşlar..
konu ile çokda alakalı olmasada sizlere birşey sormak istiyorum.
PC ye takmak üzere ;
VU+ Solo² 2x DVB-S2 uydu cihazının yapacağı işleri yapabilecek tvkartı öneriniz var mı ? -
Sayın Kamaxx hocamın tavsiyesiyle aday sayımı 2'ye indirdim CCCam için ve olabildiğinde iyi görüntü iiçin sizce hangi cihazı tercih etmeliyim.
1-) AX TripleXBox (229EUR=690TL)
2-) VU+ Solo SE V2 (200EUR=600TL) -
quote:
Sayın Kamaxx hocamın tavsiyesiyle aday sayımı 2'ye indirdim CCCam için ve olabildiğinde iyi görüntü iiçin sizce hangi cihazı tercih etmeliyim.
1-) AX TripleXBox (229EUR=690TL)
2-) VU+ Solo SE V2 (200EUR=600TL)
AX TripleXBox ile ilgili en ufak bir bilgim yok, ancak alım sonrası desteğe ihtiyacınız olursa Vu konusunda çok rahat edersiniz. Ben bu sebepten Vu+ alırdım. -
Aman dikkat panyde bct olan kablolu yayın için. uydu için mutlaka bst li olması lazım.
4k uydu furyası başlamış ama technideki o UHD yazısı nedir arkadaş yav at nalı gibi kocaman.
ben böyle küçük kutulardan hoşlanmıyorum o yüzden digit isio stc+ ilgimi çekmiyor ayrıca digit isio stc ile arasındaki fark hd+ için gömülü nagravision modüllü olması sadece biz tr dekiler için bu gereksiz olabilir (19,2 de kartlı hd kanal izleyenler hariç) kendi sitesinde de bilgi karmaşası var sanırım zira her ikisi için de nagra var yazıyor.
bana technicorder isio stc hitap ediyor kasası bi kere büyük babayiğit ayrıca kasasının fırçalanmış alüminyum olması çok klas duruyor heleki alüminyum kumanda ile de kullanılırsa acayip göze hitap eder.
yılbaşından sonra technicorder stc nin uhd si çıkarsa ancak o zaman düşünürüm. değilse digicorder ile devam.
mek38, nanoxx omega görüntü hd lerde çok iyi fakat sd lerde çuvallıyor. menüsünde hızlı ve çok gezindiğinde donuyor, cihazın notunu verince ds modülü denemedim bile, diğer cihazlardaki 10970 e benzer bi durum var zannedersem ne yaptımsa cnn türk ve tv2 hd yi bir türlü bulamadım yani izlenemiyor. (12245 h 27500 de) o yüzden tavsiye etmiyorum. ben babama verdim o illaki dahili bi hdd si olan cihaz istiyordu. ama cs gibi diğer işler için düşünüyorsan birşey söyleyemem.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X