Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.050
Cevap
99
Favori
449.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Isıo-2 bildiğim kadarıyla bir alt seri ve resim kalitesi farklı oluyor ama tam emin değilim!

916 bana aklımda kaldığı kadarıyla 770/780 kağıda mal olmuştu ama eski döviz kurlarıyla tabiki yani fiyat normaldir ve bu kaliteye göre beleştir yaw
    sen sanırım VU ların fiyatını biliyorsun değilmi veya Giga miga ve DB filan!!!

ISIO S2 ve STC firmanın - web sitesinde yazdığına göre- 2015 yılınında çıkardığı en iyi 2 uydu alıcıdan birisi. Aralarında bazı donanım farkları var sadece. Bu yüzden resim kalitesinin STC'den çok farklı olacağını düşünmüyorum.

+ Kathrein 916 sunduğu kaliteye göre normal görünüyor.
    + VU'ların, Giag vb. fiyatlarını ve de resim-ses kalitelerini biliyorum. Yaklaşık 1 ay önce VU SOLO SE V2 yi 800 TL'ye satın aldım. 1 gün dayanabildim. 750 TL'ye zararına da olsa hemen sattım. Nedir o resim kalitesi VU Solo SV2 de şaştım kaldım. Kesinlikle Technisat ve Kathrein'ın resim kalitesiyle karşılaştırmak abes olur. Sanırım Pazartes-Salı 916 elimde olacak.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:28:22 >
  • TECHNİSAT DIGIT ISIO STC+ 4K UHD

Hd ön sipariş açmış
  • Urun eline ulastimi nasil fotolarini paylasirsan memmun olurum bende almayi dusunuuorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz ulaşmadı. Ulaşınca buradan bilgi paylaşırım inş.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:28:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musayildizhan

Urun eline ulastimi nasil fotolarini paylasirsan memmun olurum bende almayi dusunuuorum

Kathrein 916 dün elime ulaştı. Hemen kurdum. Gerçekten görüntü ve ses mükemmel. Resimlerdeki keskinlik ve netlik, canlılık çok çok iyi. Bugün yarın Technisat ISIO S2 elime ulaşır inş. Onu da deneyeceğim. Sonra birinde karar verip diğerini maliyetime satacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vu +
    Katherin
    Atlanta bunlardan hangisini onerirsin

• quote:

Vu +
    Katherin
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:29:19 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:29:47 >
  • albani kullanıcısına yanıt
    Anladim albani bu receiver konusunda cok bilgim yok seviye dusuruyorsam kusura bakmayin

• S.A.Albani hocam ben Bursa'dan Adem sizin Technisat Digicorder ISIO S kullandığınızı görünce Almanya'dan abime getirtiyordum.Fakat geçen gün formda Technisat DIGIT ISIO STC+ cihazı övdüğünüzü ve Digicorderi satıp onu alacağınızı okuduğumda hemen abimi arayıp eski siparişimi iptal edip DIGIT ISIO STC+ siparişini verdim.Kısmetse haftaya abim geliyor ve 1250 TL 'ye mal oldu bana, ama biraz öncede en iyi en kaliteli receiverin PANASONİC olduğunu yazdığınızı gördüm beni çok ikilemde bırakıyor vede masraf çıkartıyorsunuz belirtmek isterim.😊 Şaka bir tarafa görüşlerinizi özellikle takip etmekte ve dikkate almaktayım.Ama Panasonic konusunda ikilemde kaldığımıda belirtmek isterim anladığım kadarıyla Panasonic hem receiver hemde bluray değilmi?
    Birde şunu öğrenmek istiyorum DIGIT ISIO STC+ 10970'de sorunlu açmıyor diyorsunuz. Bu TP Türksat uydudamı sorunlu? Yani uyduyu tarattığımızda bulunan Doğan gurubuna ait kanallar örneğin Kanal D vs. gibi kanallar açılmıyormu? Yoksa sadece DS modüllü üyelikmi sorunlu açılmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORESSAM -- 12 Kasım 2015; 16:41:52 >

• İki uydu alıcısı siparişi vermiştim. Technisat ISIO S2 ve Kathrein 916. Her iki cihazın kendine göre artısı var. Ama Kati 916'nın resim kalitesi gerçekten mükemmel. Techni'den daha canlı, parlak ve keskin. Ancak evdekiler daha önce ISIO S kullandığımız için tercihlerini ISIO S2 den yana kullandı ve ISIO S2'de karar kıldık. Elimde zaten ISIO S var. O yüzden Kathrein 916'yı satıyorum. + kar koymadan bana maliyetine satıyorum. Net 896 TL + kargo alıcıya ait. Sahibinden.com ilan no 243740435. İhtiyacı olan arkadaşlara duyurayım.
  • Senin degerlendirmen nedir ikisi arasinda artilar eksiler nedir technisat tercih etmendeki en onemli etken ne oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musayildizhan -- 13 Kasım 2015; 17:26:10 >
  • Albani hocam,pany uydu alıcı ve düz cihaz olarak ok. diyorsunuz peki media player,altyazı v.s. durum nedir? Bu cihazları alıp Blue ray seyrecek değiliz Durumlar belli usb'den film izleme v.s. hakkında bilginiz var mı?

Saygılar..
  • quote:

Vu +
    Katherin
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORESSAM

S.A.Albani hocam ben Bursa'dan Adem sizin Technisat Digicorder ISIO S kullandığınızı görünce Almanya'dan abime getirtiyordum.Fakat geçen gün formda Technisat DIGIT ISIO STC+ cihazı övdüğünüzü ve Digicorderi satıp onu alacağınızı okuduğumda hemen abimi arayıp eski siparişimi iptal edip DIGIT ISIO STC+ siparişini verdim.Kısmetse haftaya abim geliyor ve 1250 TL 'ye mal oldu bana, ama biraz öncede en iyi en kaliteli receiverin PANASONİC olduğunu yazdığınızı gördüm beni çok ikilemde bırakıyor vede masraf çıkartıyorsunuz belirtmek isterim.😊 Şaka bir tarafa görüşlerinizi özellikle takip etmekte ve dikkate almaktayım.Ama Panasonic konusunda ikilemde kaldığımıda belirtmek isterim anladığım kadarıyla Panasonic hem receiver hemde bluray değilmi?
    Birde şunu öğrenmek istiyorum DIGIT ISIO STC+ 10970'de sorunlu açmıyor diyorsunuz. Bu TP Türksat uydudamı sorunlu? Yani uyduyu tarattığımızda bulunan Doğan gurubuna ait kanallar örneğin Kanal D vs. gibi kanallar açılmıyormu? Yoksa sadece DS modüllü üyelikmi sorunlu açılmıyor?
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:30:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ntnt41

İki uydu alıcısı siparişi vermiştim. Technisat ISIO S2 ve Kathrein 916. Her iki cihazın kendine göre artısı var. Ama Kati 916'nın resim kalitesi gerçekten mükemmel. Techni'den daha canlı, parlak ve keskin. Ancak evdekiler daha önce ISIO S kullandığımız için tercihlerini ISIO S2 den yana kullandı ve ISIO S2'de karar kıldık. Elimde zaten ISIO S var. O yüzden Kathrein 916'yı satıyorum. + kar koymadan bana maliyetine satıyorum. Net 896 TL + kargo alıcıya ait. Sahibinden.com ilan no 243740435. İhtiyacı olan arkadaşlara duyurayım.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:20:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

Albani hocam,pany uydu alıcı ve düz cihaz olarak ok. diyorsunuz peki media player,altyazı v.s. durum nedir? Bu cihazları alıp Blue ray seyrecek değiliz Durumlar belli usb'den film izleme v.s. hakkında bilginiz var mı?

Saygılar..
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:20:28 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.