Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.050
Cevap
99
Favori
449.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde elimdeki 2 tblık harici hdd de bir sürü uhd film belgesel var az önce tecninin 3.0 usb sine bağladım uhd leri göstermedi ama diğer herşeyi açtı birde filmlerde alt yazıyı göstermiyor tencide alt yazı işlemi nasıl aktif oluyor yada tecniye alt yazı nasıl yüklenir bilmiyorum gerçi hdd yi ben panelden çok rahat seyrediyorumda birde tecniyi deneyim dedim
  • Zamanımda ufs 913 ün kapanan bir forumda konusunu okuyup almanya dan valiz içinde getirtdim. O zaman Dsmart Next HD cihaz kullanıyorum sanırım Broadcom işlemciliydi. Birde klon DM500 vardı.

Taktım denedim,belki benim panelden belki benim gözlerden bilrmiyorum fark görmedim ne sd ne hd de cihaz kesinlikle kaliteli sağlamdı ama o zaman aldığım 530 tl ye değecek hiç bir yanını görmedim ve aynı hafta bahsettiğim kapanan forumda ilan verip sattım

200 tl lik cihazla 1000 tl lik cihaz arasında fark kesinlikle vardır ama kim görür kimi etkiler bilinmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fark oluyordu ama şu şekilde...Eskiden kullandığımız panellerde dvb-s/2 tuner yoktu.Sd yayınlar çoktu HD yayınlar azdı.Dolayısı ile kullandığımız Sd receıverlar beklentimizi kesinlikle karşılamıyordu...Bu yüzden yazılım ve donanım anlamında Özellikle Kore Polonya ve Alman menşeli receıverlara yöneliyorduk... Şimdi panel üreticileri ürünlerinde oldukça kaliteli dvb-s tunerleri kullanmaya başladılar... Buna paralel olarak Sd yayınlar azalmaya ve Hd yayınlar çoğalmaya başladı... Yani extra bir receıver almaya gerek kalmadı...

Yıl olmuş 2016, panel üreticileri 4k UHD panel yapmış, teknolojinin sınırları zorlanıyor, ama ne hikmetse bazı ustalar içine koydukları tunerler vasat diyor.... buna gülüp geçmek lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spybox s9 al geleceğe yatırım çok rahat 8 - 10 yıl işini görür bozulmaz ise

Eylül Uydu ve Güvenlik Sistemleri
    Eylül Uydu ve Güvenlik Sistemleri
    http://www.eyluluydu.com/pinfo.asp?pid=1461

• albani kullanıcısına yanıt
    Hocam şu tv de dahili receiver ile harici receiver farklarını bir inceleme olarak paylaşsanız süper olur

Philips pus7101 alacağım yıl sonuna doğru konusunda sordum ama kimse oralı bile olmadı hiç kimse kullanmıyor mu dahiliyi anlamadım en basitinden tv receiver a cccam server girişi yapar mu diye sordum cevap gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 5 Temmuz 2016; 9:47:51 >
  • Spybox aldim aninda sattim. Görüntü kalitesi berbat bnm eski atlanta hdbox bile üç kat guzel gösteriyor ccam server islerini yapiyor ama görüntü olmadiktan sonra ne ise yarar. Asiri pahali o paralar etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 5 Temmuz 2016; 10:02:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Fark oluyordu ama şu şekilde...Eskiden kullandığımız panellerde dvb-s/2 tuner yoktu.Sd yayınlar çoktu HD yayınlar azdı.Dolayısı ile kullandığımız Sd receıverlar beklentimizi kesinlikle karşılamıyordu...Bu yüzden yazılım ve donanım anlamında Özellikle Kore Polonya ve Alman menşeli receıverlara yöneliyorduk... Şimdi panel üreticileri ürünlerinde oldukça kaliteli dvb-s tunerleri kullanmaya başladılar... Buna paralel olarak Sd yayınlar azalmaya ve Hd yayınlar çoğalmaya başladı... Yani extra bir receıver almaya gerek kalmadı...

Yıl olmuş 2016, panel üreticileri 4k UHD panel yapmış, teknolojinin sınırları zorlanıyor, ama ne hikmetse bazı ustalar içine koydukları tunerler vasat diyor.... buna gülüp geçmek lazım...

Yaw arkadaş ufak atda civcivler yesin tvlerin dahili uydu alıcısını övüyorsun burda hangi tv imiş övdüğün söylede ona bakalım bir kere dahili alıcılı tvde kanal değiştirme hızı adamı tvden soğutur.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Lüzumsuz üç beş kişiden biri benim. Albani üstada minnettarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahturan

Lüzumsuz üç beş kişiden biri benim. Albani üstada minnettarım

lüzumsuz demdim 5-10 kişi onlarında çoğunluğu hobici dedim albani hoca 1000 ce kişiye sanki bu cihazı aldırmış sevdirmiş sanki bir ikonmuş gibi yorum yapmış ona istinaden yazdım....kendisinin panel tavsiyelerini dikkate alırdım yazdıklarını takip ederdim ama bu uydu alıcı işini biraz abartıyor gibi ben fark goremedim fazla ki gözümde seçicicidir bu panel işlerinde.....150 tl lik cihazla 1600 tl lik cihaz arasında hafif keskinlik 2d buyutluluk dışında bir fark goremedim hele dahili uydunun hd isni daha bile başlarılı buldum..ailem farkına bile varmadı ne bu kazdal dvd player gibi koca şeyi koydun diye kızdılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Temmuz 2016; 14:17:21 >

• ekrem.kolu kullanıcısına yanıt
    Canım benim, hiç senin gibi ordinalyus profesöre yedirebilirmiyiz bunları... Sen yeme, istediğin cihazı al.Sana serbest...

• quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Canım benim, hiç senin gibi ordinalyus profesöre yedirebilirmiyiz bunları... Sen yeme, istediğin cihazı al.Sana serbest...

Evinde son model tv olmadığını varsayıyorum canım,
    haliyle senin evde son model tv olmadığına göre harici udu alıcında yoktur şimdi senin fakir kardeşim benim,
    bak izle kanal geçiş hızlarını
    ali simsekyoutube
    Lg tv kanal geçiş hızı...
    https://www.youtube.com/watch?v=x1WcpVO0YIA
    lg tv
    F Dyoutube
    Samsung 48H6270 Dahili Uydu Alıcı Kanal Geçişleri
    https://www.youtube.com/watch?v=J96NhxXYpwE
    buda samsung

• ekrem.kolu kullanıcısına yanıt
    Canım benim 48H62xx samsung panelinle bence biraz beride dur...

Senin son model zannettiğin o samsung panelini A101 de satıyorlar...Deterjan almaya giden adam o panelide alıp gidiyor. Yani biraz beride dur, herşeye atlama öyle...

• gene mevzu dolanmış gelmiş sidik yarıştırmaya gelmiş.

• Vakti zamanında albani hocanın tavsiyesiyle (2012 haziranı sanırım) 750tl ye Kathrein 913 hd almıştım, iyiki de almışım, onun verdiği görüntüyü hiçbir harici ya da dahili reciever veremedi, fark göremeyenler ya küçük ekran tvlerde izliyor ya da fark edemiyor. Fark görmeyen arkadaşlar yanlış anlayıp polemiğe girmesinler, yalan söylüyorlar demiyorum, ben göremediklerini düşünüyorum, e görmüyor ya da göremiyorlarsa almamaları normaldir, isabetlidir. Aslında projeksiyon-bluray olayına geçtiğimden beri doğru dürüst ulusal kanalları bile izlemiyorum, bazen satsam mı Kati yi, boş yere duruyor öyle diyorum ama elim gitmiyor, kaliteli bir alet, şu an muadili aletler çok daha pahalı sanırım. 1600 lafı geçmiş, hangi model için söylendi bilmiyorum ama bizim aldıgımız dönemlerde kur çok daha düşüktü. Fiyat ciddi artmış eğer yeni model Kati/Techni kastediliyorsa, yukarıda bir arkadaş çok düşük fiyata satıyor kati913ü, 550 ye satıldıgını biliyorum, düşünenler kaçırmasın.. İyi bayramlar..

• technisat 4k için USB den altyazı konusunda kendi sitesine yazdım aldığım cevap aşağıdadır.

Sehr geehrter Herr ER,

vielen Dank für Ihre Rückmeldung.

Dies ist korrekt. Der Receiver kann Untertitel nur aus eigenen Aufnahmen und
    aus dem LiveTV darstellen. Ein Darstellen von Untertiteln aus Fremddateien wie
    MKV oder MPEG ist leider nicht möglich.

Mit freundlichen Grüßen

Marco Bergling

TechniSat Digital GmbH
    Julius-Saxler-Straße 3
    D-54550 Daun

BUDA GOOGLE ÇEVİRİSİ

Sayın ER,

görüşleriniz için teşekkür ederiz.

Bu doğrudur. Alıcı Recevier kendi kayıtları sadece Altyazı ve
    LiveTV arasında oluşturmaktadır. Yabancı dosyaların görüntülendiği altyazı olarak
    MKV veya MPEG, ne yazık ki mümkün değildir.

Saygılarımla

Marco Berg Ling

TechniSat Digital GmbH
    Julius-Saxler-Straße 3
    D-54550 Daun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiner57 -- 8 Temmuz 2016; 18:47:02 >

Hobicileri çok küçümsemişsin hocam, siz 1000 tl lik kompakt müzik setinden müzük dinlersiniz,hobici gider 5000 tl ye hi-fi anfi alır,sizi gider bir led tv alırsınız hobici gider pio veya panasonic serisi plazmayı sırf film için alır,siz gider tv alıcısında ki receiverı kullanırsınız,hobici resim kalitesini daha iyi olan bağımsız reciver alır.Buna bu kadar emek harcayan hobiciyi küçümsemeniz biraz abes olmuş,ben ünlü ressamların yağlı boya tablosuna baktığımda bir halt anlamıyorum,ama o resmin dilini anlayan bir sürü insan var ve onların o resmi anlamalarını sağlayan bilgi,yetenek neyse onun adı bende yok, oysa klasik müzik dinlediğimde yanımdaki ne anlıyorsun bundan gıy gıy diyor,oda benim müzik bilgim ve kulağım,onun şifleri bende var.Ama sen kendinde olmayan anahtarlar yerine başkalarındakilere niye laf sokuyorsun ki,niye ben farkı anlamıyorum diye düşünmek başka bir yol olabilirdi.
    kullandığınız tv nin neden modelini yazmıyorsunuz?

siz 1500 liralık tv ye 1500 liralık uydu cihazı bağlarsanız tabiki bi fark göremezsiniz. o yüzden 150 liralık neta 6400 bile tabiki işinizi görür.

hadi ben kendimi geçtim 6000 liralık tv'mde de komşunun next minix cihazını ayarlamak için taktığımda eşim tv ye ne oldu bu ne kötü görüntü diye anında farkı gördü.

Sizde kaliteli bir tv de kaliteli cihaz farkını göremiyorsanız bırakında görenler konuşsun.
  • sabitkale kullanıcısına yanıt
    samsung c650 ve odamdaki d6500 modeli zaten c650 paneli nin kalitesini sen daha iyi bilirsin herhalde..hayır sd de fark elbette var...ama hd de çok az var.(bahsettiğim sti işlemcili cihazlar)...benim bahsettiğim dahili uydu zaten dahili uyudunun hd si daha başarılı.....0 masrafla süper kalite oluyor yani fta kullancaksanız nane mollaya gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Temmuz 2016; 10:38:49 >
  • [Technisat, Kathrein ve Humax uydu alıcılarının görüntü kaliteleri diğerlerine göre daha iyidir./color]
  • albani kullanıcısına yanıt
    Can Hocam selam, bu technisat dvb-c alıcısı cihaz, conax modül ile teledünya için kullanılabilir mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.