Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.050
Cevap
99
Favori
449.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizzat satışını yaptığım ürün yeminle çöp. Görüntü kalitesi rezalet bir cihaz. Kurtulun hemen. 100 liralık sıradan hd cihaz daha iyidir bu makineden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Dün Akşamdan beri trt4 da yayın yok sizde varmı sinyal gitti gözüküyor diğer kanallar ok
  • TRT 4K da yayın var
    frekans 12616 Yatay 12500

• arkadaşlar merhaba önce tv sonra ses sistemi şimdi de sıra uydu alıcıya geldi...spybox s9 alınır mı ne dersiniz? bizim türkler mi üretiyor bunu bir de anlamadım ben...iptv destekleyen alıcılarda bazı kanalları izlemek için para veriyoruz herhalde fiyatlar uygun mudur digiturkle falan karşılaştırınca bir de türkiyedeki yavaş internet ile takıla takıla kanser eder mi adamı tv izlerken görüntü kalitesi falan nasıldır acaba? eg920v tv var maksadım bol bol yerli yabancı yüksek kaliteli mümkünse 4k ve dolby ses desteğinden faydalanabileceğim ama en basitinden standart yerel kanallar ve sinema belgeel kanalları falan birkaç tane de olsa izleyebilmek.. en mantıklı birkaç tane f/p ürünü söyleyebilir misiniz? fiyat maksimum 700-800 olacak şekilde..bu konuda çok yeni ve acemiyim şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 1 Ağustos 2016; 2:13:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar lg 32" FHD monitör aldım şimdi de FHD uydu alıcısı alacağım. fazla para vermek istemiyorum mini uydu alıcılarında biss key kırma özelliği var mı yoksa olan modellerden ne önerebilirsiniz
  • Topfield 7700 kullanan, duyan yada bilgisi olan var mı?
    Nasıl bir cihazdır. Eskilerden baba bir cihaz gibi duruyor.

Fiyatıda kallaviymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 2 Ağustos 2016; 18:35:01 >

• Merhabalar,görüntü kalitesi ve server kullanılabilirliği açısından;

Redline Ts 4000

Next Minix HD Amigo Plus

Hiremco Zapper HD Plus

modellerinden hangisini tavsiye edersiniz ?
  • Piyasada satılan Vestel Codebox HD 35212 FTA CI modelinin donanımı aşağıdaki gibidir.

• Ana İşlemci: BROADCOM BCM7325
    • Flaş Bellek 32 Mbayt
    • DDRAM : 256 Mbayt

Ancak HD kanal geçişleri buradaki videoda (mutlaka teknik bir açıklaması vardır) çok tutarsız görünüyor.

Öyle ki; KanalD HD'ye geçiş 1 saniyenin altındayken StarTV HD'ye geçiş 2 saniyenin üstünde defalarca geri sarıp saniyeyi izledim :)

STI chipsetli Neta 6400'ün HD yayınları arasındaki geçişi buradaki videoda 2 saniyenin üzerinde görünüyor. Ancak videoda tek bir örnek yer almakta.
    Video'nun 4:17 saniyesi tam sona ererken TRT-1 HD'den TRT HD'ye geçiş gerçekleştiriliyor. Ekrana görüntünün gelmesi 4:20 saniyesi belirdiğinde oluyor. Yani 2 saniyenin üstünde olduğu bariz şekilde görünüyor.

Humax'ın Filbox cihazının kanal geçişleri de hiç iç açıcı değil. (buradaki videoda görülebilir)

Üstadlar, bu cihazların işletim sistemi hızlı açıldığından ve tak kullan olduğundan diğer Linux işletim sistemli modellere tercih ediyorum. Elimde de 2008'de aldığım Samsung 40B652 model TV var.

Sorum:
    Kanal geçişleri 1 veya 1,5 sn civarında 250 TL'ye kadar bir cihaz bulamaz mıyım?
    Varsa aklınızdan geçen kişisel görüşleri de paylaşın lütfen "uğraşma boşuna - bu tv ve o fiyata cihazlarla oynamaya değmez" gibi.

(Bu arada Humax Filbox, Neta6400 ve Vestel Codebox arasında en ideali Vestel gibi görünüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istavrit59 -- 25 Ağustos 2016; 10:57:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: istavrit59

...

Sorum:
    Kanal geçişleri 1 veya 1,5 sn civarında 250 TL'ye kadar bir cihaz bulamaz mıyım?
    Varsa aklınızdan geçen kişisel görüşleri de paylaşın lütfen "uğraşma boşuna - bu tv ve o fiyata cihazlarla oynamaya değmez" gibi.

(Bu arada Humax Filbox, Neta6400 ve Vestel Codebox arasında en ideali Vestel gibi görünüyor)

https://forum.donanimhaber.com/m_110702114//tm.htm#114048386

"3. Şifresiz HD kanallar arasında geçiş 1.5 saniye civarında. Gördüğüm en hızlı HD uydu alıcılarından biri. SD yayın kalitesi kötü değil. Kanal içinde çok ayrıntılı bilgi Ekranı yok. Yayının bant genişliği ve şifreleme türü gibi bilgileri göremiyorsunuz. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 25 Ağustos 2016; 12:09:43 >

• barisg B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler barisg,

çok sağlam bi üstad sağolsun okumuş PM attı. + Senin tavsiyen. Ben aylardır azar azar araştırıyordum ama bunları göremiyordum doğrusu :)

İyi günler...
  • can ( albani) nereye gitti ??

yani bu adam ne demiş olabilirse .. süresiz uzaklaştırılmış ya hu ??
  • sabitkale kullanıcısına yanıt
    İlk aldigimiz uydu alıcısı topfield 3000fi modelilydi, 2003 yılından itibaren yoğun olarak kullandık hala da ailem kullanıyor cihaz gün içerisinde kumandadan pek kapatilmadigindan Gaziantep hava şartlarında baya bir ısınmis vaziyette oluyordu çoğu zaman, canaktan gelen kabloyu kontrol ettiğimde kablo ucunda elektrik akımi vardi yani uzunca bir süre bu alet nasıl dayandı bilmiyorum tek diyebileceğim şey ben bu kadar sağlam cihaz görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

can ( albani) nereye gitti ??

yani bu adam ne demiş olabilirse .. süresiz uzaklaştırılmış ya hu ??

Arkadaşın tarzı atarli dik tanimayana ukala gelir. Ağır küfür olmadikca süresiz ban olmamali.

• Merhaba LG 58UF830V kullanıcısıyım. Klasik olarak tv dahili uydusu biss keyleri çözemediği için uydu alıcısı bakmaktayım. Türksat azerisat ve hotbird çanak var. Beni çok uğraştırmayacak, ccam stabil olarak çalışacak, görüntü kalitesi çok kötü olmayan bir uydu alıcısı bakıyorum. Keşke imkan olsa 4k alsam ama o kadar para veremeyeceğim. Orta seviye bir cihaz işimi görür sanırım. Neler tavsiye edersiniz?
  • amanteramco A kullanıcısına yanıt
    Ben uzman değilim ama tavsiye istiyorsan fiyat aralığı belirtmek faydalı olabilir ;)

Goldmaster 3030 HD, Neta 6400 en uygun fiyatlıları. Ama yazılımsal olarak, piyasadaki diğer yeni küçük modeller kadar gelişmiş bulmayabilirsin.

barisg arkadaşın yukarıda bana tavsiye ettiği Redline TS 5000 isimli ürün var. Bence enigma2 tabalı(Linux) bir cihaz düşünmüyorsan bence MÜKEMMEL.

Enigma2 tabanlı cihazlara bakıyorsan üstadlar yorumlasın.

SerkanGuzel_ üstat tarafından bana tavsiye edilen Herobox isimli benim seviyemdeki biri için fiyat/performans şampiyonu bir ürün var. Fiyatı itibariyle gümrüğe takılmadan satın alınabiliyor. Enigma tabanlı ürün fikrine ısındığım an bu ürünü alırım.

Bunlar benim orta seviyelerim. Umarım faydası dokunur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istavrit59 -- 2 Eylül 2016; 10:58:59 >

• istavrit59 İ kullanıcısına yanıt
    Yani ben sadece uydusunu kullanacağım hd spor kanallarını ccam ile çözecek bir uydu alıcısı istiyorum. Tvnin smart özellikleri zaten gayet iyi.Görüntü de biraz tatmin edici olsun sonuçta 58 inc tv. Redline TS 5000, HIREMCO Zapper HD PLUS bunun gibi cihazlar bana istediğimi verir mi emin değilim. Kathrein UFS 913 veya VU+ SOLO 2 iki cihazların ikinci ellerini mi alsam bilemedim. İkinci el 400 ile 600 tl arasında değişiyor. Herobox gibi cihazları alsak kullanan az olduğu için internetten teknik destek zor olur gibi geliyor.
  • iyi günler atkadaşlar ankarada ikamet eden technisat digit isio stc 4k recevierı olan arkadaş varmı acaba. uzaktan kumandanın pilinide değiştirmeme rağmen cihaza kumanda etmiyor.denedikten sonra kumanda arızalı ise sipariş vereceğim.yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekiner57

iyi günler atkadaşlar ankarada ikamet eden technisat digit isio stc 4k recevierı olan arkadaş varmı acaba. uzaktan kumandanın pilinide değiştirmeme rağmen cihaza kumanda etmiyor.denedikten sonra kumanda arızalı ise sipariş vereceğim.yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.

kumandanın testi basit izle
    ShopJimmy.comyoutube
    How to Test & Diagnose Your TV Remote Control Problem with Your Cell Phone Camera
    https://www.youtube.com/watch?v=UMPoifERrNs

• teşekkürler bu testte kumanda çalışmıyor.diğer cihazları denedim hepsi çalışıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekiner57

teşekkürler bu testte kumanda çalışmıyor.diğer cihazları denedim hepsi çalışıyor .

Bence yeni kumanda almadan önce bir elektronik cihaz tamiri yapan firma ya baktır..tamiri var çünkü..
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.