|
Yüksek fps takılma sorunu lütfen yardım edin.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
lütfen yardımcı olur musunuz gerçekten kara kara düşünüp oturmaktan sıkıldım. Oyun zevkim kalmadı. -
tum sistem parçalarını yaz ve sıcaklık degerlerini kontrol edip yaz. deiver güncelle -
yaptığın işlemleri anlat. driver eksikliğinde anlık takilmalar olabiliyor -
Sıcaklıkla normal hocam aşırı bir artış yok. Driver güncellemesi için nvdianin experince uygulamasından baktım. Hiçbir güncelleme Yok. Farklı yerden mi bakmalıyım -
Şimdi herkes sana bir çok şey yazacak Ama biride çıkıp Windows da yapılması gerekenler var demeyecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Intel Core i5 11600K 3.9GHz LGA1200 12MB Cache / MSI MPG Z590 Gaming Carbon Wifi Soket 1200 DDR4 5333 (OC) / Crucial Ballistix 16GB(2x8GB) 3600MHz CL16 RGB DDR4 / MSI GEFORCE RTX 3080 SUPRIM X 10G / Samsung SSD, 970 EVO P. M.2 NVMe 1 TB - Kioxia Exceria M.2 NVMe 250GB / Samsung 1TB 870 EVO SATA 3.0 SSD / MSI MAG CoreLiquid 240R 240 mm Sıvı Soğutucu / Seasonic FOCUS PX-850 Tam Modüler 850WATT 80PLUS Platinum / Asus Tuf Gaming VG27WQ 27" 165Hz 1ms FreeSync 2K Curved / Logitech G403 HERO Oyuncu Mouse / Logitech G G213 Prodigy RGB / Hyperx Revolver Oyuncu Kulaklığı /XIAOMI 11T PRO -
Hocam lütfen bildiklerinizi ve önerilerinizi paylaşır misiniz -
Monitörü aldın, taktın, güzel... Peki yenileme sıklığını 144hz olarak değiştirdin mi?
Bu ayardan sonra maksimum fps değerini 144 ya da 143 olarak belirle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 24 Kasım 2020; 23:35:9 >_____________________________ -
Linktekilerden becerebildiğini yap, başta varsa aygıt yöneticisi (y.duyarlıklı olay süreölçer) ve yine varsa biostan Hpet (2 yerden de varsa devre dışı bırak) programları fln esgeçebilirsin, keyfine kalmış.
_____________________________ -
mevcut anakartin sitesine girip ordan driverleri güncellemen gerekli. bu işlemi yapmadan denedim ben takılmalar oldu sonra driverleri kurdum düzeldi. onun dışında ayni takilmadan bahsediyorsak oyunun kurulu olduğu harddisk hasarlı olabilir -
Evet hocam bu ayarı yaptım. -
Deniyorum hocam geri dönüş yapacağım. -
geri dönüş yapacağım hocam.
_____________________________ -
-
Merhaba, Cs Go İçin Verebileceğim En Büyük Tavsiyeler İşlemciye Yapabildiğin Maximum Oc'yi Döşedikten Sonra GPU'da Modlu Driver Kullanmak + Sanal Belleği Devre Dışı Bırakmak Olucaktır
_____________________________ Zalman Z3 Plus | FSP Hydro 700W | MSI Z490 Tomahawk | Intel Core i9 10850K | Scythe Fuma 2
XFX RX6800XT Speedster Merc 319 | PNY 16X2 32 GB 3200 MHz XLR8 | WD 1TB | | Seagate IronWolf 6 TB | Sabrent Rocket 1 TB | Samsung 980 NVME 1 TB
Sistem Tercihlerimdeki Her Ürün Hakkında Soru Sorabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt