Şimdi Ara

Yükseğe sıçramak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 13 yaşındayım. Boyum 160 kilom 39. Yalan söylemeye gerek yok. Ben okulun potasının filelerine deyebiliyorum. Bi tane pota biraz daha yüksek ona 3 4 gün önce çok nadir deyiyordum. Artık her zıpladığım oluyor. Sınıfın en iyi zıplayanı benim. Son 1,5 2 hafta içinde çok aşırı şekilde gelişmeler oldu. Hiç deyemediğim yerlere çok rahat deymeye başladı. Ancak ben dahasını istiyorum. Sizce ne yapmalıyım ? Gıdamı nasıl almalı, nasıl bir biçimde zıplamalıyım ? Şimdiden Teşekkürler..

Yaşım küçük diye ''Sütünü iç daha iyi zıplarısın'' gibi hakaret edecekler varsa, rica ediyorum yazmasınlar.

• Daga Taşa Sürterek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyun 1.60 ise ya 140 cm zıplıyorsun ya da okulun potası 3.05 değildir.140 cm zıplamana imkan olmadığından dolayı potanın boyu kısadır.Konuya dönersek air alert uygulayabilirsin büyük değişim olduğunu fark edeceksin
  • Bilin bakalım başlığı nasıl okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: Pick&Roll

Boyun 1.60 ise ya 140 cm zıplıyorsun ya da okulun potası 3.05 değildir.140 cm zıplamana imkan olmadığından dolayı potanın boyu kısadır.Konuya dönersek air alert uygulayabilirsin büyük değişim olduğunu fark edeceksin

Ben potanın en üstüne deymiyorum, filelere deyiyorum. Diğer dediğini dikkate alıcam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glaucus

quote:

Boyun 1.60 ise ya 140 cm zıplıyorsun ya da okulun potası 3.05 değildir.140 cm zıplamana imkan olmadığından dolayı potanın boyu kısadır.Konuya dönersek air alert uygulayabilirsin büyük değişim olduğunu fark edeceksin

Ben potanın en üstüne deymiyorum, filelere deyiyorum. Diğer dediğini dikkate alıcam teşekkürler

Fileleri 5 cm düşünerek yaptım zaten hesabı
  • quote:

quote:

quote:

Pazartesi günü potanın görüntüsünü alıp özel olarak atarım. Bende tam bilmiyorum ama yani boyu kısa küçük deil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.si deyilmez değilir.
    2.si Samurai Jack 14. Bolumu izle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jump alert,air alertmiydi neydi oyle bi program var onu uygula

• yükseğe sıçmak diye geldim
    yanlış gelmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Bilin bakalım başlığı nasıl okudum

Maalesef bende öyle okudum
  • Yükseğe sıçratmak okudum
  • yükseğe zjmak diye geldim, aynı hızda geri gidiyorum
  • Sütünü İç. Boyuna çok fazla katkısı olacaktır. Kemiklerinin güçlü olmasına ve iskeletinin düzgün olmasına sebep olacaktır.

Devamında ise basketbolcuların kullandığı Ağırlıklı Ayaklıklar var. Bileklerinin Hemen yukarısına takıyorsun.
    Ağırlıklardan dolayı yürümen de adım atma da zorluklar çekmeye başlarsın. Bir süre sonra bacak kasların gelişecektir ağırlıktan dolayı ağırlıkları çıkardığında daha rahat zıplayacaksın...

Bir arkadaş Samurai Jack önermiş orada da bu mantığı kullanarak uzağa zıplamayı öğreniyordu :D
  • quote:

quote:

quote:

fileler en az 30-35 cm hocam.

• Evlat genetikte olabilir yani akışına bırak. Benim boyum 184 mesela kilomda 84 buna rağmen salondaki potaya çift el sma bahçedeki potaya biraz kasınca tek el smaç basabiliyorum. Ama baldırları bir görsen pantolon olmuyor mübarek roberto carlos. Bunun hızlı koşmama ve ok sert şut çekmeme de katkısı var. Birde genetik dememin sebebi babam ve amcam da gençliğinde çok hızlı koşuyorlarmış amcam müsabakalara falanda katılmış. Air alert yapma yaşın daha çok küçük. Evde kendi ağırlığın ile squat falan yap çok istiyorsan. Air alert falan uzun bir periyot zaten 16-17 yaşına bi gel sonra duruma göre denersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.