Şimdi Ara

Fare Tekerleği Yukarı Aşağı Yaparken Sapıtıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ecnebilerin "scroll" dediği tuştan bahsediyorum arkadaşlar. Sayfada yukarı aşağı yapacağım zaman öyle sapıtıyor ki acayip sinir oluyorum. Üstelik fareyi de yeni aldım. Topuna toz falan girmiş olsa anlarım zaten o ihtimale karşı o tekerleği temizledim de ama sorun hâlâ devam ediyor.

Aynı fareyi başka bilgisayara taktığımda bu sorun olmuyor, o yüzden sürücü güncelledim fakat o da kâr etmedi. Nasıl çözebilirim bu sorunu acaba?

• bortecinem B kullanıcısına yanıt
    Logitech mi mouse ? birden çok fazla yukarı atlıyor değil mi ?
  • Versatile GX44 diye bir fare ama dediğin gibi de oluyor. Bazen de mesela aşağı indiriyorum ama olduğu yerde bir yukarı bir aşağı yapıp duruyor. İnmesi ya da çıkması gereken yere gitmiyorç
  • hocam ne kadar deli oldugumu anlatamam ayni sorun bende de var. Meselabasagi inerken bazen bi yukari cikiyor ozellikle tekerligi yavas dondurursen iyice yasaniyor bu olay. Kurcalamadigim ayar kalmadi sonunda dedim kesin fare sorunlu. A4Tech kablosuz fare benim ki sizin fare de mi ayni acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Versatile GX44 model kablolu fare kullanıyorum ve bu durumdan nefret ediyorum. Çaresini de bir türlü bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.