sözel bir alandan atanmak için kpss'ye giriyorum,mat yaparsam kesin atanacağım kanaatindeyim ama mat temeli yok,hiç bilmiyorum.mat dersine gireli herhalde 10 sene oldu.özel ders almadan internetten 10-15 net yapacak kadar mat çıkarabilir miyim yoksa özel ders şart mı ? |
youtube video izleyerek sıfırdan matematik temeli yapılır mı ?

-
-
özel dersin günümüz internet çağında pekde önemli olduğunu düşünmüyorum. aynı yeri tutacak tonla ders anlatım videosu var. bana kalırsa sadece izleyerek işte çözülmez. youtube + soru bankası mük ilerletir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
özel ders bir işinize yaramaz zaten. youtube hocalarından bir farkı olmuyor. boşa para israfı yani. tyt ayt bölümünde size doğru youtube kanalı ve soru bankası önerisinde bulunacaklardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özel ders dümdüz işe yarar, Youtube'dan da yapabilirsin ama sorularını sorabileceğin birisi olmadan ilerlemesi çok zor, kitap çözümlerinin çoğunluğu kötü oluyor ve hiç bilmeyen birisiysen konularda da kafanın karıştığı yerler olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temelin yoksa anlayamazsın Ortaokul hatta ilköğretim matematiği temelin olması lazım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rahat yaparsın sadece anlayabildiğin insanı bul yeter
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şenol Hoca var onun en eski videolarından falan başla.
Ondan sonra Hocalara Geldik 2015 Ygs Matematik videoları
Ha ağır mı geldi o zaman Nejdet Kirpi'nin kendi sitesinde ücretsiz videoları var kolaydan zora anlatıyor.
Kesinlikle yaparsın
-
Alternatif olarak telegram gruplarına gitmelisin bence. Herkes sorularını orada çözdürüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla youtube da öyle güzel ders anlatan kişiler varki. hem de işin kolay ve püf noktalarını bile öğretiyorlar. ulan bu kadar basitmiydi, lisede bize böyle anlatan hoca hiç olmadı diyordum.
Ayrıca youtube da ders öğrenmenin diğer bir avantajı anlamadığın yeri videoyu geri sarıp tekrar tekrar seyredebiliyorsun. izlediğin kanalın anlatış tarzını beğenmedin di hop aynı konuyu anlatan başka bir youtube kanalına geçebiliyorsun.
yani gerçek hayatta hocanın anlattığını geri alıp tekrar dinleme özelliği var mı? yok. peki hocayı beğenmediniz değiştirme imkanı var mı? yok.
ama tüm bu imkanlar internette mevcut. yeterki sen bir şeyi öğrenmek iste
Benzer içerikler
- çatlak ilkokul öğrencisinin yazdığı kompozisyon
- ortalama 2 nin altına düşerse burs ne zaman kesilir
- ard arda uyku felci
- antidepresan kullananlar ehliyet alabilir mi
- italya'da prizler türkiye ile aynı mı
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X