< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YouTube Vanced Olayı Bitmiş (3. sayfa)

-
-
gençler boşa kasmayın alın bir premium uğraştığınıza değmez. öğrenciyseniz nays papara falan oralarda belli bir yüzdesi iade kampanyaları da olacak en yüksek iadeyi bulun o şekil indirimli alın ama premium alın.
netflix disney+ blutv primevideo youtube icloud ücretli mail migros gold hepsiburada premium ne ararsanız hepsine üyeyim içlerinde parayı en çok hak eden açık ara youtube.
-
Disney plusta star wars mu izliyorsun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla toplasan 4-5 dizi izlemişimdir haziranda süresi dolcak iptal edicem parasını hak etmiyor.
modern family
criminal minds
prison break
the americans
izlemişim 2 senede. onların da ikisini yarım bırakmışımdır.
-
Voow star wars yok muu
bu tip uygulamalara para vermenin sonu gelmez. bugün 100 tl verirsin 1 yıl sonra firma millet alıştı diye kuru mısır kocanını sokar.
-
öyle zaten. youtube aile 115 TL ödüyorum. 1-2 yıla kalmaz "ailenle senin konumun farklı" deyip cırcır yapmaya başlarlar. sonu yok. önce alıştır, sonra fazlasını iste.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vallahi YouTube kaçak meselelerinde iyice sıkılaştı. AdBlocker bile yemiyor artık.
Acaba ne zaman 5 geçilemez reklam dönemine geçeceğiz.
Ya da reklamı geçmek için reklamdaki ürünün adını, sloganını söylememiz gereken dönemlere...
Samsung Browser kullanıyorum onda da arkadan çalma özelliği var. Fakat kullanıyor muyum... Eninde sonunda yine uygulamaya dönüyorum.
bir sorun yok aslında. abblock browser ile mobilde firefox ile pc de kullanıyorum,sıfır sıkıntı.
-
bunlar spotify'ı falan da günde min. 3 saat kullanıp para vermemek için apk indiriyordur. 1 paket sigara parası bile değil aylık fiyatı
-
HALA SONUÇ YOK PAAAAAAAAAAİİİİİİİİİNNNNN
apple iyice öne geçince androdin dandik telefonlarını alanlara yıllık hatta 2 yıllık bedava verecekler bunu göreceksiniz
-
-
Alın benden size bir kıyak
Denedim çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
youtube vanced org sitesi güvenilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Github sayfasından indir.
60-70 lira için uğraşmaya degermi bir kahve gelmiyor bu paraya
a54 telefonda cayır cayır çalışıyor sıkıntı yok . o para mı bu para mı diyen tırreklere bakmayın babasından harçlık almayı bırakınca paranın değerini anlar.
-
Google amcada yazıyor revanced 2025 diye sorunsuz kullanıyorum,yalnız ses kalitesi son sürüm de düşük gibi geldi bana yanında new pipe kullanıyorum onun ki sanki daha iyi ve net ses kalitesi...
Youtube zartfiliks zurtfiliks gibi video app’lerine para vermeye ben de karşıyım ama telefonda banka uygulaması kullanıyosanız apk kurmak riskli. Alternatif olarak adblocklu tarayıcılara yönelebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X