< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 13 Mayıs 2024; 11:42:45 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YouTube Vanced Olayı Bitmiş (2. sayfa)

-
-
iOS ta Video Lite adli uygulama var mesela, bu uygulama uzerinden Youtube reklamsiz izleniyor. Ayni cozum Androiddede vardir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Revanced sorunsuz çalışıyor az önce kullandım daha. Noname-exe githubındakini kullanabilirsiniz. (Rootsuz Android 14/S22 ultra)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 13 Mayıs 2024; 12:0:8 > -
Evet kesinlikle premiumdan daha iyi revanced. Video içine adamın aldığı sponsor tanıtımlarını bile atlıyor nereden anlıyorsa artık.
Sadece dış reklamlar değil video içinde müzik dinleyeceksin başta müziksiz alanı bile skipleyebiliyor otomatik.
-
Yok bu yuklenmiyo bile
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış versiyon indiriyor olabilirsin youtube-revanced-v19.11.43-all.apk yazanı kurman lazım. Magisk vs. olmasın, Armv7 de olmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 13 Mayıs 2024; 12:1:48 > -
Maalesef bu da stabil çalışmıyor :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgim yok daha yakın zamanlarda güncellediler uygulamayı 0.27 versiyon kullanıyorum şu an.
Bazı şeyler düzgün çalışmıyor( yorum çalışmıyor, beğeni çalışmıyor bunlar aklıma gelenler) ama fazlası ile işimi görüyor benim.
Edit:evet baktım demin bir çatallama yapıp yeni bir apk yayınlamışlar indiriyorum kurayım bakalım farklar nelermiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armyoflovers -- 13 Mayıs 2024; 17:59:25 >
vancedı boşver pcde dhde reklam olarak youtube videosu gösteriyolar bunu nasıl kaparız ?
-
Libretube de işe yarıyor. Arayüz olarak daha kullanışlı buluyorum,isterseniz deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam bakayım ona da. Tubelar newpipe ile aynı. Sadece isimleri değişmiş
YALVARIRIM BANA YARDİM EDİNİZ
Brave tarayiciya gectim yapacak bir sey yok
Daha da android telefon alınmaz
NewPipe uygulaması var.
3-5 yıldır kullanıyorum.
Youtube muadili, tavsiye ederim.
-
Calismiyooo
hacı mesela Mx player pro ücretli satın aldım, uygulamayı her açtığımda güncelle diye popup çıkıyo bıktım artık. her seferinde butona basmak gerekiyor popup kapatmak için. para vermişim, uygulamanın bana saygısı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 18 Mayıs 2024; 10:58:52 >
Android bitmis bro
Applecı olmama ramak kaldi suanki iphonelari pek begenmiyorum 120 hz ekranli bir 16 plus çıktığı an benim kumarim biter onu almaya çalışırım tabi param olursa
Uppul PAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
son up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X