Şimdi Ara

YouTube trendlerine girip bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
9.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlışlıkla Arabistan'a mı girdim diye kontrol ettim ama yok Türkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normalde ırkçı biri değilim ama benim de sinirimi bozmaya başladı bu durum.Eğer savaş bitmez ve gitmezlerse üstüne tc vatandaşı olurlarsa durum vahim.10 yıl sonra düşünsene sıraya gireceksin senin önünde Suriyeliler olacak.Çocuğunu okula götüreceksin sınıf arkadaşı Suriyeli olacak.İşe gireceksin senden önce bir Suriyeliyi işe almışlar olacak.Fenerbahçe altyapıdan oyuncu cıkaracak Suriyeli olacak.Suriyeli haklarını savunan parti olacak.Belki Belediye başkanı olacak.Çok zengin bir Suriyeli tv kanali satın alacak.Kızın belki Suriyeli biriyle evlenmek isteyecek.Onlardan bize bizden onlara kültür geçecek.
    Hele şu Şehinşah, Ben Fero, Murda, Khontkar, Ezhel, Enes Batur, Jahrein, Survivor falan izleyenlere tam acıyorum. Bizim çocukluğumuzda saçma programlar bile bunların en akıllı videosundan daha mantıklıydı. Ebeveynler kesinlikle çocuklarını bu yazdıklarımda uzak tutmalı yoksa haberlerde görüp sinirlendiğiniz olaylar daha çok devam eder.
  • Suriyeliler Türkiye'nin milli güvenlik sorunudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fıstıklı Helva -- 30 Nisan 2020; 2:41:59 >
  • Sürekli benimde gözüme batmaya başladı bu durum birde en üstlere çıkıyolar bizim izleyicilerden daha fazla izliyorlar resmen 2.sınıf vatandaş olduk ülkede resmi dilimizide kaybetmeye başladık
  • Aylardır youtube varsayılan ülkesi Türkiye değil bende. Bedenen Türkiyede olsamda internette Dh harici ülke ile alakam kalmadı.

• Elhamdülillah milliyetçi(!) bir yönetimimiz var yoksa ne olurdu halimiz!

• Suri'ler boş zamanlarda ya fanfinifon yapıyor ya da video kasıyor
  • YouTube konum ayarında nerdeyse tüm ülkeler var Irak bile var Suriye yok, acaba bazen düşünüyorum YouTube Türkiye - Suriye server leri birleştirdimi? Umarım öyledir yoksa durum vahim. 3 video'dan biri Arapça.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5m + sayılmayanlar surıyelı hepsı yarı fıyatına ınternet var tabi olur
  • Dün baktım 50 videonun 19 u arapçaydı

• Yapilacak bir şey yok Araplar bitirecek bizi bizden hızlı cogalip ulkemizi isgal ediyorlar

Ayrilikcilarda ülkeyi bölecek

Gelecek 20 30 yilda Türkiye tamamen değişecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu savunabilecek biri forumda var mıdır acaba? Diğer konularda tartışılır da bu konuda tartışabilecek var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vpn ile girin beyler. ben Hollanda dan bağlanıyorum havalara giriyorum motivasyon oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacob Snell -- 28 Nisan 2020; 22:32:34 >
  • Normalde ırkçı biri değilim ama benim de sinirimi bozmaya başladı bu durum.Eğer savaş bitmez ve gitmezlerse üstüne tc vatandaşı olurlarsa durum vahim.10 yıl sonra düşünsene sıraya gireceksin senin önünde Suriyeliler olacak.Çocuğunu okula götüreceksin sınıf arkadaşı Suriyeli olacak.İşe gireceksin senden önce bir Suriyeliyi işe almışlar olacak.Fenerbahçe altyapıdan oyuncu cıkaracak Suriyeli olacak.Suriyeli haklarını savunan parti olacak.Belki Belediye başkanı olacak.Çok zengin bir Suriyeli tv kanali satın alacak.Kızın belki Suriyeli biriyle evlenmek isteyecek.Onlardan bize bizden onlara kültür geçecek.

• YouTube trendlerine girip bir bakın
    Foto görselleri ve alta bir patlama 😁👍 diyanet görmesin Youtube kapanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miui -- 29 Nisan 2020; 2:5:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mhp görsün beka sorunu neymiş...
  • Hele şu Şehinşah, Ben Fero, Murda, Khontkar, Ezhel, Enes Batur, Jahrein, Survivor falan izleyenlere tam acıyorum. Bizim çocukluğumuzda saçma programlar bile bunların en akıllı videosundan daha mantıklıydı. Ebeveynler kesinlikle çocuklarını bu yazdıklarımda uzak tutmalı yoksa haberlerde görüp sinirlendiğiniz olaylar daha çok devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

Elhamdülillah milliyetçi(!) bir yönetimimiz var yoksa ne olurdu halimiz!
    Milliyetçi bir yönetim? Kürt mafyası neden bu hükümet döneminde azdı? Sokaklar, otoparklar, lkollü mekanlar, turizm sektöründeki küçük büyük bilimum işletme vs.. kafanı cevirdigin yer Kürt mafyası kaynıyor. Neden acaba ? Tesadüf işte..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.