Youtube Reklamlarına Tıklıyorum!

-
-
premium var kardeşim
-
Revanced kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Premium hocam, her kuruşuna değer.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Youtube reklam tıklanmasına göre değil, video görüntülenmesine bakarak ödeme yapıyor içerik üreticilerine. Tıklaman bir şeyi değiştirmiyor.
-
Takipçi olup da kimseye para yedirmem; bu yüzden ilgimi çeken kanalları yer imine ekleyip öyle takip ediyom. Hiçbir kanalın takipçisi deelim...İzlemek ona kazandırıyor ama ona yapacak birşey de yok...
-
Senin paranı yemiyor ki, emeğinin karşılığını youtubeden alıyor.
-
Eğer aşırı sevmişsem videoyu ve reklam az bile olsa ilgi alanıma giriyorsa tıklıyorum
Eğer normal derecede sevmişsem videoyu reklamları sonuna dek izliyorum
Premium kullanıcıların izlemeleri yayıncıya para kazandırıyor mu?
-
O videolar geçip gitmiyor muydu yav? Tıklanan şeyler miydi onlar?
-
Reklamvereni ziyaret et linki var.
-
Revanced güvenli mi?
-
Uygulamanın kendisi açık kaynak ve kendiniz derliyorsunuz ardından normal Youtube apk'sını patchleyerek kullanıyorsunuz, o yüzden veri çalma vs gibi durumlar açısından güvenli. Ama kesinlikle githubdan indirin, bazı sahte linkler çıkıyor aratınca. Buraya bir göz atmanızı tavsiye ederim: https://www.reddit.com/r/revancedapp/
Edit: Bu arada bence Premium sürümden bile iyi, Sponsorblock, Returndislike veya custom ayarlar Premium'dan daha iyi yapıyor. Özellikle Sponsorblock olmadan Youtube kullanmayı düşünemiyorum bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 6 Ekim 2023; 20:0:45 > -
Bi ara da adblocker furyası vardı. Sanırım o da delinebiliyor. Ama ben içerik üreticilerin de para kazanmalarından yanayım. Tabii tüm videoyu reklamlarla doldurmamak kaydıyla.
-
Google servislerini bile kullanmıyorum.
sildim
-
Bilgisayarda uBlock Origin de kullanıyorum aslında, adblockerlar hala kullanılıyor.
-
Peki Google servislerine alternatif nedir?
Google servislerinin sakıncaları neler?
-
Evet evrim ağacının kanalında bununla ilgili bir mesaj vardı. Herkes sizin için Premium olmuyoruz reklam izleyip size destek olalım diye demiş. Onlar da premium izleyiciler bize daha çok kazandırıyor demişti tabi daha kibar bir dille:P yani premium olursan daha yardımcı oluyorsun izlediğin kanallara
Premiumların yaptığı izlemelerin kazançları reklam gelirlerinden fazla mı?
-
Öyleymiş hocam Evrim ağacı açıkladı bunu kanalında yazı olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Revanced kullanıyorum.
|
Youtube reklam tıklanmasına göre değil, video görüntülenmesine bakarak ödeme yapıyor içerik üreticilerine. Tıklaman bir şeyi değiştirmiyor. |
Senin paranı yemiyor ki, emeğinin karşılığını youtubeden alıyor. |
Benzer içerikler
- sol ayak baş parmak hissizlik
- zedprex kullanıp iyileşenler
- ders çalışamıyorum
- 100 şınav kaç kalori
- sübyancı ne demek
- izafiyet teorisi nedir
- exxen de neler var
- penis nakli
- çay emojisi
- discord açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X