Şimdi Ara

Youtube'da Reaksiyon Videosu Izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ------
    Reaksiyon videosu nedir?

Reaksiyon videosu sudur, sosyal medyada komik/etkileyici bulunan bir videoyu youtuberlar kendini kaydederek canli canli izliyolar. Videonun komik yerlerinde guluyolar falan. Millet de youtubedan, bu adamin videoya nasil tepki verdigini izliyor. Olay sadece bundan ibaret yani. Sirf bu is icin kanal acan bir dunya adam var. Deli gibi de aboneleri var, millet catir catir izliyor. Sizin bu durum hakkindaki fikirleriniz nedir merak ettim. Benim derin cikarimlarim var fakat forumdan da ayni kafadan seslet duyacak miyim merak ediyorum. Konuyu da yanlis saatte actim ama gerekirse yarin uplarim sorun değil

• Konu altında örnek bir video paylaşmanı beklerdim.Lakin yokmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar herhangi bir şeye kendileri gibi tepki verilip verilmediğini merak ettiği için olabilir. O kişinin tepkileriyle beraber izlemek yanındaki bir kişiyle izlermiş gibi hissettirebilir.

Bana da mantıksız geliyor ama sanırım kıyaslama merakı ve yoksunluktan kaynaklanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bump

• kardeş örnek link koyabilir misin şuraya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhee

kardeş örnek link koyabilir misin şuraya?

Mesela youtube'a john cena prank call reaction yazin.Bir suru video cikar. mobilde oldugum icin ekleyemiyorum basliga.

• Bunu izlerken içim parçalanmısti .Senin dedigin gibi bir kiz bu videoyu izlerken video çekmiş onunda içi acımıştı bir nevi acimizi paylaşmıştık.Kısacası bu işler saçmalık boyle seyler yapmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 17 Mayıs 2016; 22:08:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Coluk cocuk iste ozeniyolar fazla sey yapmamak lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Ben niye birşey anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

İnsanlar herhangi bir şeye kendileri gibi tepki verilip verilmediğini merak ettiği için olabilir. O kişinin tepkileriyle beraber izlemek yanındaki bir kişiyle izlermiş gibi hissettirebilir.

Bana da mantıksız geliyor ama sanırım kıyaslama merakı ve yoksunluktan kaynaklanıyor.

Bu sebeplerden dolayı, millet nasıl tepki vermiş diye izliyorum. Özellikle film fragmanları hakkında olanları izlemeyi seviyorum

• Saçmalık bence

• leafy gibi eleştirel bir tepki olsa anlarım ama adamlar boş boş gülüyor üzülüyor şaşırıyor tiksiniyor falan yani düşünce de yok. ben ne yüklesem izlenir kafası bence
  • up

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Bunu izlerken içim parçalanmısti .Senin dedigin gibi bir kiz bu videoyu izlerken video çekmiş onunda içi acımıştı bir nevi acimizi paylaşmıştık.Kısacası bu işler saçmalık boyle seyler yapmayin

Bunda iç acıması için ne var ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.