Şimdi Ara

youtube çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★Youtube★yavas★

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün benim de rezalet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook ta berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

facebook ta berbat.

aynen öyle ya böyle olcaksa gitsin elektrik. biraz sosyalleşmiş oluruz anasını satim
  • Yoo daha demin 144p ile videoları izledim gayet güzel.

Not: TTnet kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüm google hizmetleri yavaş 360p video donuyor, GPS dan 10mb oyun 10 dakikada iniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Tüm google hizmetleri yavaş 360p video donuyor, GPS dan 10mb oyun 10 dakikada iniyor.

yarın sınavım var ve benim youtubedan ders videoları izlemem gerekiyor bu gidişle
  • arkadaşlar yeni çıkan internet kanunları ile beraber son gündeme gelen elektirik kesintisi vs... olaylarla gündem değiştirirken bazı sosyal medya sitelerine uygulanıyor bu sansür sizlerin bağlantılarında bir sorun yok bu bilinçli yapılıyor anladığım!!!!! kadarı ile internette çok rahat multiplayer oyun oynayıp çoğu siteye hızla girebilirken facebook, twitter, youtube ve bu tarz siteler yavaşlatılmış vaziyette bu olayıda elektirik kesintisine yıkacaklar bakın görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 1 Nisan 2015; 13:18:02 >
  • bendede çok yavaş ya başka sitelerden 480p den rahat izlerken youtube 144p zor açıyo
  • DNS değiştirdim yine yavaş
  • bende youtube hızlı ama facebook berbat
  • Tüm sosyal medya yavaş. Zenmate kullanın.
  • Zenmate ile oldukça hızlanıyor, tavsiye ederim
  • evet zenmate dedıgınız program ıle hızlanıyor ama yeterlı degıl bence eskı halıne donmelı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.