En nefret ettiğim sözlerden biri. Ne zaman biri bunu söylese suratına bir tane patlatasım geliyor. Boş oturarak ekmek olmayacağını biz de biliyoruz ama insanları hayatından bezdirmeyi normalleştirdi bu sözü söyleyen rezil boomer tayfa. Şu saat oldu ve hayvan gibi yoğunluk var feci şekilde yoruldum. Sabahtan bu saate kadar 2 günlük yoruldum resmen. Üzerimizdeki iş yükü bırakın bir insanı bir hayvana bile yüklenecek bir iş yükü değil. İnsanlar hayatından bezdirilmeden çok da güzel para kazanılabilir aslında ama bu yaşlı güruh olduğu sürece biz gençler çok kahır çeker. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
‘Yorulmadan ekmek yok’ sözü

-
-
Saçma sapan şeyler işte. 2000 yıl geçmiş insanlık hiç mi gelişemez hala bunlarla uğraşıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Memur olmak tek çare omg cay corba takılıyorlar aksama kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukselme sansin yok. Hayatin boyunca memur maasinla yasaman bekleniyor. O kadar da iyi bir hayat degil boyle bakinca omg
Omg bu devirde napacan moruk
Babam benim yasimdaykene pazarda kot satiyordu maltepe pazarinda ayda 5000 dolar yapiyordu
Ben dükkan acsam 2 güne batar bu piyasada
o kadar rampadan geçinen insan var ki insanları sömürenler göz ardı ediliyor.
bağış rüşvet ile yaşayan binlerce kişi var onlar neresini yormuş acaba ?
hizmet sektörü dipsiz bir kuyu yükselme yok yoruluyorsun maaşlar komik oğlu komik
keşke doğmasaydım dedirten bir sistem var
-
Doğru söylüyorlar, çalışmayana ekmek yok.
Çalışmayana ekmek yok sözü bizim ülkemizde “insanlıktan çıkana kadar çalışmayana ekmek yok” şeklinde
bide şey var, ne kadar ekmek o kadar köfte. anlamı bana göre çok saçma.
-
Maalesef eski kafalı insanlar olduğu sürece bizim başımızda biz daha çok kahır çekeriz, resmen biz çektik onlarda çeksin görüşleri hakim, sonra gençler iş beğenmiyor bir sene boyunca o kadar çok çalıştım ki yemin ederim öğle molası diye bir kavramım bile yoktu, çok çalıştım karşılığında bir teşekkür eline sağlık yok , kendi gözümün önünde bana defalarca laf çarptılar, iş beğenmediler bu arada okul birinciliğim var çalışkan biriydim hem okul hem iş hayatımda ama özel sektör böyle dostum seni sömürür ilini emeğini kuruturlar.
-
Memuriyet bu ülkede en mantıklısı en azından mesai saatin tatilin belli. Kendine vakit ayırabilirsin.
Özelde çalışan arkadaşım var çocuk işe girerken cumartesi pazar çalışma yok demişler çocuk diyor ki sadece 1 cumartesi çağırmadılar onun dışında full ekstra mesai yaptırıyorlar işten çıksa yeni iş bulması mesele falan.
Bu ülkede ya çok ekstrem diploma ve öz geçmişin olacak yada memuriyet.
özel sektör eli kırbaçlı köle sahibi gibi.
Okuyan kafama essekler bilmem napsın
Memur ol gec omg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Çalışmayana ekmek yok sözü bizim ülkemizde “insanlıktan çıkana kadar çalışmayana ekmek yok” şeklinde |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X