Galatasaray’ın duruşu konusunda vermiş olduğunuz desteği, Galatasaray’ın değerlerine sahip çıkmanızı büyük bir takdirle izliyoruz.
Sizler de farkındasınız ki, “temiz futbol, temiz sahalar” için büyük uğraş veriyoruz ve buna devam edeceğiz.
Çabalarımız sadece bu konuda yetkilileri göreve çağırmak ve atılan adımların takipçisi olmakla sınırlı değildir. Tüm Türkiye’ye, her türlü çirkinlikten arınmış bir futbol ortamı oluşması için mesajlar vermek ve cesaretlendirmek bizlere düşen bir görev.
Tüm gelişmeleri dakika dakika izlediğimizden emin olunuz.
TFF nin yapmış olduğu son açıklamalar atılacak adımlar konusunda bizleri ümitlendirdi. Geçtiğimiz hafta meydana gelen tartışmaların yansıttığı durumun çok ötesinde bir noktadayız.
Böyle bir durumda, Pazar Günü Lisemiz önünde başlayacak destek yürüyüşünün bizi haksız çıkarmak isteyenler tarafından kullanılacağı, hatta provokasyon tehlikesine maruz kalabileceği endişelerini taşıyoruz.
Bu nedenle planlanan yürüyüşün iptal edilmesinde yarar gördüğümüzü önemle belirtmek isteriz.
Sevgilerimizle.
bence iptal edilmemeli , yoğunluk olacağı için lise kapısı açık olacağı için yoğunluktan çekiniyorlar başka birşey değil
ben gidicem
Yönetimimiz her konuda olduğu gibi yine takdir edilesi bir davranış sergilemiş. Kulübümüzün bu isteğini geri çevirmemeliyiz.
Güzel bir uyarı.
quote:
Orijinalden alıntı: 100708
bence iptal edilmemeli , yoğunluk olacağı için lise kapısı açık olacağı için yoğunluktan çekiniyorlar başka birşey değil
ben gidicem
adamlar provakasyon olabilir bu yüzden gelmeyin demiş sen yoğunluk diyorsun hala.. araya salarlar 50 tane provakatörü fener bayrağı yaktırırlar federasyona küfür ettirirler, tayyibe küfür ettirirler al sonra başa belayı.. siz hiç dinlemeyin zaten klübü.. ünal aysalın gayet seviyeli olan açıklamasından sonra bile disiplin cezasından bahseden tff, o kalabalık grup içinde gs taraftarı gibi görünen provakatörlerin yapacaklarından sonra neler yapar kimbilir..
provakatorle ne alakası vat bu işlerin , sanki taraftarın federasyona sövem potansiyeli yok
ya arkadaşlar yaş ortalamanız kaç ya. neyse siz gitmeyin beyler
bence yönetimin bu talebi federasyon dan istedikleri tepkileri almaları ile alakalı olabilir ama sonuçta ortada değişen bişey yoksa tepki koymaya devam etmek gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: hacker_honour
quote:
ben gidicem
adamlar provakasyon olabilir bu yüzden gelmeyin demiş sen yoğunluk diyorsun hala.. araya salarlar 50 tane provakatörü fener bayrağı yaktırırlar federasyona küfür ettirirler, tayyibe küfür ettirirler al sonra başa belayı.. siz hiç dinlemeyin zaten klübü.. ünal aysalın gayet seviyeli olan açıklamasından sonra bile disiplin cezasından bahseden tff, o kalabalık grup içinde gs taraftarı gibi görünen provakatörlerin yapacaklarından sonra neler yapar kimbilir..
süper değinmişsin dostum helal olsun
Medyamız tarafından ordaki en ufak bir kıvılcım nasıl alevlendirilir tahmin bile edemiyorum. Bana görede bu yürüyüşe hiç gerek yok. Sosyal-Medya aracılığıyla yapılan protesto bence şimdilik yeterli. TFF bir kararını açıklasında ondan sonra ne yapılacaksa yapılır...
quote:
Orijinalden alıntı: ß@TÚ
Medyamız tarafından ordaki en ufak bir kıvılcım nasıl alevlendirilir tahmin bile edemiyorum. Bana görede bu yürüyüşe hiç gerek yok. Sosyal-Medya aracılığıyla yapılan protesto bence şimdilik yeterli. TFF bir kararını açıklasında ondan sonra ne yapılacaksa yapılır...
FEDERASYON AÇIKLADI ZATEN OLAYLARI ŞAHISA YÜKLEYECEKLER , BUNDAN SONRADA BU KLÜPLER HER ŞİKEYİ 3. ŞAHISLARLA YAPACAKLAR HEP BOYLE OLACAK ŞİKELİ LİG DEVAM ETMİŞ OLACAK , O YÜZDEN ERDEMLİ VE ASİL BİR SAFIMIZI BELLİ ETME YÜRÜYÜŞÜ OLSUN DİYORUM , ZATEN ÇOLUK ÇOCUK GELECEKSE HİÇ OLMASIN
biz niye yürüyoruz ki????
quote:
quote:
FEDERASYON AÇIKLADI ZATEN OLAYLARI ŞAHISA YÜKLEYECEKLER , BUNDAN SONRADA BU KLÜPLER HER ŞİKEYİ 3. ŞAHISLARLA YAPACAKLAR HEP BOYLE OLACAK ŞİKELİ LİG DEVAM ETMİŞ OLACAK , O YÜZDEN ERDEMLİ VE ASİL BİR SAFIMIZI BELLİ ETME YÜRÜYÜŞÜ OLSUN DİYORUM , ZATEN ÇOLUK ÇOCUK GELECEKSE HİÇ OLMASIN
Hocam haklısınızda, klübümüzün başkanı taraftarlarından yürüyüşe gitmemelerinin klüp çıkarları için daha iyi olacağını söylemiş. Hala neden inat ediyorsunuz anlamadım?
federasyon başkanı ortamı kurmak için "suçun şahıslara yüklenmesi daha iyi olur , benim şahsi görüşüm" falan dedi ama bunu hayata geçirebilmesi için mevzuat değişikliği yapması lazım , destek bulursa onu yapr işte
bencede iptal edilmeli ...
quote:
quote:
Millete yaştan baştan bahsediyorsun da daha izlediğin sporun kaidelerinden haberin yok.Neymiş, suçu şahıslara yükleyeceklermişmiş ?! Ne anlatıyorsun sen, ne söylediğinin farkında mısın ?
Şike ispatlandığı an şikeyi yapan kulüp düşer, düşecek.Değil federasyon, devlet bile bu kararın önüne geçemez.
Yürüyüşün iptalini büyük ihtimal UA'nın tavrı belirler.Önüzdeki 2 günde yaşanacak olan olaylar alınacak karar üzerinde etki edebilir.
Bu arada yaş 35, konu Galatasaray'sa istediğini sorabilirsin.
quote:
Sevgili Galatasaraylılar;
Sosyal paylaşım ortamlarında pazar günü Galatasaray Lisesi önünde düzenlenilmesi planlanan destek yürüyüşüne gerek ŞEHİTLERİMİZ için planlanan yürüyüş etkinlikleri, gerekse Türk futbolundaki kaos ortamından dolayı oluşabilecek her türlü provakasyona açık olduğu için ultrAslan olarak sakıncalı görüyoruz ve bu yüzden bu yürüyüşte yer almayacağımızı bildiririz.
Saygılarımızla...
quote:
quote:
Sevgili Galatasaraylılar;
Sosyal paylaşım ortamlarında pazar günü Galatasaray Lisesi önünde düzenlenilmesi planlanan destek yürüyüşüne gerek ŞEHİTLERİMİZ için planlanan yürüyüş etkinlikleri, gerekse Türk futbolundaki kaos ortamından dolayı oluşabilecek her türlü provakasyona açık olduğu için ultrAslan olarak sakıncalı görüyoruz ve bu yüzden bu yürüyüşte yer almayacağımızı bildiririz.
Saygılarımızla...
Bu kadar basit, üzerinde ahkam kesilecek bir konu değil.
Bence de iptal edilmeli.
Ünal Aysal'ın destek bekleyecek bi tarafı yok ki , ne desteği ben onu anlamadım.