Şimdi Ara

YONETIM KURULU ISTIFA ETTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Harbimi
  • braga maçı var bunlar istifa için bugünü beklemiş..helal olsun size yakışır.
  • İstifa kararı 26 Şubat'ta yapılacak olağan mali kongre sonrası hayata geçecek.
  • Lâyıkıyla gitmesini bile bilemediler! Bu kadar önemli bir maç öncesinde olacak iş değil.
  • Allaha şükürler olsun.
  • Daha sevinmek için erken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şükür be sonunda kurtulduk !
  • Yd kesin tff baskani o zaman
  • Yine yaptığı yapcağını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: comennias

Daha sevinmek için erken.

niyeki? ben biramı açtım bile.
  • Futbolcuların kulüp iflas etmediği sürece idari yönetimle alakalı birşeyden etkileneceklerini sanmıyorum.
  • Beyler kutlama yapiyodum o yuzden fazla yaZamadim
  • Hainligin daniskasi... Defolup gidin ulan...
  • sonunda , hepimize hayırlı olsun , birde bugün güzel bir galiyebet alırsak değmeyin kefyime
  • Ulaaaaaaaaaaaaaaaaan!
  • bunlar BJKli felan değil abi tam isabet olmuş
    Ne kadar FBli varsa içerde hepsi temizlenmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

quote:

Yönetim kurulu istifa etse kaç yazar ki Hadron ?

Adam senelerce kulübü tek başına yönetti. Sanki yönetim kurulunun yaptığı bir iş mi vardı ? Hepsi Demirören'in askeriydi. Beşiktaş'ın menfaatini düşündüler belki ama görevlerinden olacakları endişesiyle ya da bilmediğimiz başka sebeplerle Demirören'e hiç karşı gelmediler. Demirören ne dediyse başlarını salladılar.

Demirören TFF başkanı olsun ve kulübe Demirören'in yönlendirmesi dışında bir adam gelsin. Ben ancak o zaman sevinirim.

Yönetim kurulu aynı kalsın, Demirören yerinde herhangi bir insan olsun bu kulüp daha iyi yönetilirdi.

En azından değerleri ile oynanmazdı. Mezardakilerin kemikleri sızlamazdı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

quote:

Yönetim kurulu istifa etse kaç yazar ki Hadron ?

Adam senelerce kulübü tek başına yönetti. Sanki yönetim kurulunun yaptığı bir iş mi vardı ? Hepsi Demirören'in askeriydi. Beşiktaş'ın menfaatini düşündüler belki ama görevlerinden olacakları endişesiyle ya da bilmediğimiz başka sebeplerle Demirören'e hiç karşı gelmediler. Demirören ne dediyse başlarını salladılar.

Demirören TFF başkanı olsun ve kulübe Demirören'in yönlendirmesi dışında bir adam gelsin. Ben ancak o zaman sevinirim.

Yönetim kurulu aynı kalsın, Demirören yerinde herhangi bir insan olsun bu kulüp daha iyi yönetilirdi.

En azından değerleri ile oynanmazdı. Mezardakilerin kemikleri sızlamazdı.

Kimse ekmek yediği yere ihanet etmezki, demirören istedi diye maça 2 saat kala istifa ettiler.Ne olurdu maç sonunu bekleseler? Yeterki gitsin bu adam, bu saatten sonra geri dönüş yapacağını sanmıyorum.Adam tıpkı savaşı kaybetmiş naziler gibi geride kalan herşeyi yakıpi yıkıp kaçıyor.Bunu bir fenerbahçeli bile yapmazdı herhalde.Artık kongreyi gözlüyoruz oğuzhan.

• Bu istifayı maçtan sonra yapsalardı keşke.Oyuncular üzerinde kötü etki yaratmaz umarım...Yıllardır beklediğimiz gerçekleşti.Bu süreç sanırım en fazla bize yaradı,kurtulduk bir beladan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.