Şimdi Ara

Yönetim Buraya Çarşı Karışır Yoksa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu nasıl iş, nasıl terbiyesizlik adam bana ana avrat sövüyor, 7 gün banlıyorsunuz

Üstüne bu neden böyle diyip hakkımızı arıyoruz, pm atıyoruz 2 gün cevap yok, konudısına konu açıyoruz, konumuzu siliyorsunuz

Ne yapalım illa bizde mi sövelim sizin muhterem analarınıza?

O zaman bana da 7 gün verecek misiniz?

Ayıptır ya ayıptır az utanın da şurda görevinizi yapın veya yapmıyorsanız sebebini söyleyin özür dileyin bari

Yada işinize gelir bu konuyu da silin beni de banlayın ozaman yükselerek arşa değer belki başınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyone -- 22 Ağustos 2011; 2:20:12 >

• biri birşey yazsın da şikayet edeyim kendi mesajımı şikayette edemiyorum
  • Kurallarda belirtildiği üzere Konu Dışı bu tür konuların açılması gereken yer değildir. Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız bölümüne konu açabilir veya forumdestek@donanimhaber.com adresine e-posta atabilirsiniz.

Ama bu kadar hararetli olduğunuz için yardımcı olmaya çalışayım, kural dışı bir konu olduğu halde. Kim kime küfür etti ve 7 gün aldı öğrenebilir miyim? Mümkünse link de alabilir miyim?
  • Hayır benim anlamadığım arkadaşın dediği gibi normal forumdan üye olan bir kişiye küfür edilinde 30 gün filan veriliyor, yönetime edilince sınırsız bu iş hakketen komik.
  • şikayet ettiklerimizin ceza alıp almadığını nasıl anlıyacağız. şikayet listesinde belirtilmiyor
  • anneye küfür eden sınırsız banlanmalı.
  • keske ss alsaydın.
    küfüre 7 gün ban cok az !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen gün banada biri hakaret yağdırdı şikayet ettim ama ceza yiyip yemediğini nasıl anlıyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

anneye küfür eden sınırsız banlanmalı.

++++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

geçen gün banada biri hakaret yağdırdı şikayet ettim ama ceza yiyip yemediğini nasıl anlıyacağım

sikayet listesi var yukarda ordan bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Kurallarda belirtildiği üzere Konu Dışı bu tür konuların açılması gereken yer değildir. Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız bölümüne konu açabilir veya forumdestek@donanimhaber.com adresine e-posta atabilirsiniz.

Ama bu kadar hararetli olduğunuz için yardımcı olmaya çalışayım, kural dışı bir konu olduğu halde. Kim kime küfür etti ve 7 gün aldı öğrenebilir miyim? Mümkünse link de alabilir miyim?

sayın ehrimen forumdestek e atılan eposta bazen 1 haftada cevaplanıyor bazen de hıc cevaplanmıyor. forumla ilgili öneriler bölümü de şikayetler için değil forumun yazılımıyla ilgili şeylerin düzelmesi için sadece citizen giriyor, birçok kere yazdım kimse cevaplamıyor

Neyse konumuza gelelim

quote:

Ulan sen ne büyük bi orospu çoçuğuymussun lan şerefsiz. O hayvanca yaşıyor dediğin insanlar senden daha insan adi pezevenk. Gram acıma duygusu yokmuş bide siktr ordan it oğlu it senin gibilerin bu ülkede yatacak yeri yok it.

mesaj bu,http://forum.donanimhaber.com/pm.asp?m=13055458 bu da linki, mesajı atan kişi de @Necrolytè

şikayet sistemiyle şikayet ettim conjure yanıtladı, işlem yaptım dedi baktım 7 gün vermiş, neden boyle dedim cevaplamadı

sonra buraya konu açtım sildiler, ilk sen cevaplıyorsun ayrıca teşekkür ederim, ilgilenirsen sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Hayır benim anlamadığım arkadaşın dediği gibi normal forumdan üye olan bir kişiye küfür edilinde 30 gün filan veriliyor, yönetime edilince sınırsız bu iş hakketen komik.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Hayır benim anlamadığım arkadaşın dediği gibi normal forumdan üye olan bir kişiye küfür edilinde 30 gün filan veriliyor, yönetime edilince sınırsız bu iş hakketen komik.

+1

+1
  • 7 gün gerçekten az kalmış bu durum için. Konuyla ilgileniyorum, gelişme olduğu zaman özel mesaj ile bilgilendirileceksiniz. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.