|
|
Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunları Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisansı Yapabilir mi?
Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) mezunları, bilgi teknolojileri ve iş süreçlerini birleştiren disiplinler arası bir alanda uzmanlaşmışlardır. Bu mezunlar, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli alanlarda yüksek lisans yapabilirler:
Yönetim Bilişim Sistemleri mezunlarının hangi yüksek lisans bölümlerinde eğitim alabilecekleri, sahip oldukları ön lisans derecesinin içeriğine ve ilgi alanlarına bağlıdır. Ancak genel olarak, YBS mezunları bilgi teknolojileri ve iş süreçleri alanlarında yüksek lisans yapmak için uygun bir geçmişe sahiptirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrensMişkın -- 1 Mayıs 2018; 22:46:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 9 Eylül 2020; 16:59:52 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesmo -- 10 Eylül 2020; 16:21:54 > |
_____________________________ |
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Yazılım Mühendisliği 2. Öğretim tezsiz yüksek lisans programına geçen dönem başladım. Dersler uzaktan eğitim ile yürütülüyor. Sınav yok, sadece uygulama ya da sunum şeklide ilerliyor. Daha çok yapay zeka odaklı dersler var. Sınav olmadığı için okula gitmeniz gerekmiyor. Detaylı bilgi için: https://yazilimmuh.ikcu.edu.tr/ Sorularınız olursa yazabilirsiniz. |
|
yapabiliyor. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesmo -- 21 Ağustos 2021; 13:46:10 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
evet yesevi bazı bölümleri şart koşuyor.maltepe unide o yok.örgün öğretim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesmo -- 23 Ağustos 2021; 9:47:26 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |