mühendisliğin uzaktanı olmaz zaten. |
Yönetim Bilişim Sistemleri mezunu Bilgisayar Mühendisliği Yüksek lisans yapabilir mi? (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wesmomühendisliğin uzaktanı olmaz zaten.
ahmet yesevi haricinde yok zaten hocam
-
alternatif bak hocam,illa bilg muh istiyorsun?
zaten maltepe donemlık 20-30 bin cekmıstı.gıtmedım
2000 e sakarya da bitirdim:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesmo -- 23 Ağustos 2021; 15:3:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Wesmoalternatif bak hocam,illa bilg muh istiyorsun?
zaten maltepe donemlık 20-30 bin cekmıstı.gıtmedım
2000 e sakarya da bitirdim:)
çalışıyorum hocam içimde uhde kalmasın diye istiyorum içimde bir yerde hep vardı bilgisayar mühendisliği okumak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabjk -- 23 Ağustos 2021; 15:5:8 > -
Lisans mezuniyet ortalamanız iyi sayılabilecek düzeydeyse tüm üniversitelere devlet-vakıf başvurun kabul gelen illa ki olacaktır sonuçta tezsiz yapacaksınız,ücretleri uygun olana kayıt yaptırabilirsiniz.Maltepe gibi üniler inanılmaz derecede uçuk rakamlar istiyor.Okan belki mantıklı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgabjkçalışıyorum hocam içimde uhde kalmasın diye istiyorum içimde bir yerde hep vardı bilgisayar mühendisliği okumak
Alıntıları GösterYüksek lisansı yapsanız dahi bilgisayar mühendisi olamazsınız hocam.Lisanstan mezun olmanız gerekir.
-
bilgisayar mühendisi olamazsan da tüm bilgisayar mühendislerinin hocası olmak mümkün. :D
Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölüm başkanı Prof.Dr.Şeref Sağıroğlu hoca ile 1990 lardan beri tanışırım.
kendisi Elektronik Mühendisliği mezunudur. Lisans programı hariç tamamen bilgisayar bilimleri üzerine eğitim aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinkecis -- 15 Ocak 2022; 20:43:40 > -
hocam yapılabiliyormuymuş son durum nedir yaptınız mı yüksek lisans
-
Var mı güncel bilgi ? ybs mezunları uzaktan Bilgisayar mühendisliği için yüksek lisans yapabilecek mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X