Şimdi Ara

YOLU KESEN TİPLERE NAPILIR(anımı da ekledim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar size birkaç örnek durum vericem bu durumlara karşı ayrı ayrı nasıl tepki verilir yazar mısınız acaba? Yani bu tarz olaylar başıma geliyor ama ben nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum.Diğer insanlara olmuyor mu acaba? Onlar ne yapıyorlar bu durumlarda merak ediyorum açıkçası.Lütfen ciddi mesajlar atalım.

1-Tek başına sokakta yürürken bir çingenenin gelip atını yanında durdurup senden para istemesi-laf atması-sataşması
    2-Tek başına sokakta yürürken 2-3 serserinin gelip sana sataşması-laf etmesi-para istemesi
    3-Tek başına sokakta yürürken 2-3 tinercinin gelip sana sataşması-laf etmesi-para istemesi
    4-Yanında bir kız arkadaş (sevgili değil) var iken yanına 1 kişinin gelip sataşması-laf etmesi-para istemesi
    5-Yanında bir kız arkadaş (sevgili değil) var iken yanına 3-4 kişi gelip sataşması-laf etmesi-para istemesi
    6-Yanında sevgilin var iken 1 kişinin gelip sataşması-laf etmesi-para istemesi
    7-Yanında sevgilin var iken 3-4 kişinin gelip sataşması-laf etmesi-para istemesi

Cevap verirken kişi sayısına göre dalarım tarzı cevaplar geleceğini bildiğimden böyle yaptım.Aklıma gelen ihtimaller bunlar.

Yaşadığım bir olayı da anlatayım madem:

Eve yürüyerek gidiyordum.Bi kız vardı okuldan onun evi de yolumun üzerindeydi,birlikte gidiyoduk bazen.Zaman da iyi geçiyordu.Yine böyle bir gün okul çıkışı bu kız arkadaşla yürüyoduk.Kız sevgilim falan değildi arkadaşımdı sadece.Hiç öyle tenha bi yerde değildi yürüdüğümüz yer.Zaten okul çıkışı olduğundan bayağı aktifti.Böyle büyük sitelerin inşaatı olur,normal inşaat yeri gibi değil,açık arazi bi yerden çıkan 3 serseri tip çocuk elle bana gel işareti yaptı.Görmemiş gibi yaptım kıza da sezdirmedim.Arkadan şşt şşt diye ses yapıyolardı.Ben dönmedim hiç arkama kız baktı bi kere o da anladı.Biz devam ediyoruz yürümeye yanımızdan insanlar falan da geçiyor ama bu dallamalar taktı bize.Neyse napçaz ne etçez diye konuşuyoduk zaten onu konuşurken tam anlamıyla sıçmıştım.Yani o kadar iğrenç bişey dedim ki şuan buraya yazmaya bile gururuma yediremiyorum.Kız sitede kalıyodu.Aramızda acayip az mesafe kalmıştı hızlı adımlarla siteye girdik.Ama o gün dershaneye gidicektik.Yani eve bırakıp ben devam etsem bi nebze.Güvenlikli bir siteydi.Dışarıdan giremiyolardı sanırım.Neyse biz girdik.Bunlar da yollarına devam ettiler.Ama bi yandan şşt şşt diye seslenmeye falan devam ediyolardı.Site duvarlarının karşında bizim hizamızda yürüyüp gittiler.Sonra ben babamı aradım böyle böyle gel bizi al falan diye.Babam geldi arabayla 3-4 dk içinde.Dedim bizi dershaneye bırak.Babam başladı sokakları gezip çocukları aramaya.Nasıldı tipleri falan diye sormaya başladı.Kız da demez mi küçüktüler onlar ya zaten diye.Bir rezil oldum bir rezil oldum.Diyorum işte yok ya küçük değillerdi 3 kişiydiler zaten falan ama nasıl bir rezillik.Hayatımda kendimi bir bok kadar değersiz hissettiğim başka hiç bi gün olmamıştı.Bakın şuan bunları yazarken de intihar edesim geliyor.Gerçekten çok bok bir duygu.Zaten kızla yolda yürürken de diyodu habire küçükler onlar falan diye.Tamam biraz küçük olabilirlerdi ama 3 kişilerdi :D. Ben de griptim ve sesim de kısıktı o zamanlar.Gerçi bi şeyi değiştirmez yine ses çıkaramazdım da neyse.

Evet bu da böyle bir anımdır.O kızla hala görüşürüz ederiz de ilk zamanlar yüzüne bakamıyodum.Yine başıma gelirse falan diye çok korkuyorum.Gerçi tek iken gelseler de korkarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakallı ördek yavrusu -- 15 Ekim 2014; 20:08:50 >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: reqedit7

Ver kurtul

hocam ciddiye alın ama gerçekten merak ediyorum niye böyle şeyler hep benim başıma geliyor.Yaş 18.Suratım baby face.Ondan mı acaba diycem.Bilemedim valla.Böyle eli ayağım titriyor,yapı olarakta korkak biriyim galiba.

Daha Fazla Göster
  • at??

• Havlayan kopek isirmaz, eger kalabalik degillerse hic beklemedigi anda cak agzina da neye ugradigini sasirsin. Ama tabii bazilari erkekce dovusecegine hemen bicak falan ceker onlara da dikkat etmek gerek.

Benim yaptığım bu yapılması gerekende budur. Yumrukta sonuna kadar gidersin baktın adamda emanet var kaçarsın olay bu kadar basit.

Parayı verirsen gururunu kaybedersin. Dayak yersen bi kaç kızarıklık moralıklık olur onlar geçer ama insanın mücadele ruhu giderse korkuya teslim olursa bunun etkisi daha büyüktür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 15 Ekim 2014; 19:28:40 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Nerde takılıyorsan orda takılma senden gıda alıyorlardır.

4-erkekliğe bence hiç bi zaman mok sürme. zaten sana bişey olursa kız seni orada bırakmaz.
    5-atar yapmana gerek yok atarlanma kovalamaya bak. bkz-Yürüyün lan başımdan!!!
    6-dövebiliyosan koy atarı ama hep dikkatli ol, boş adam bulaşmaz
    7-5. madde, ucundan abi abi

• Al biber gazını eğer tek başınaysa tüm gazı üstüne boşalt kör olsun gözleri yerinden çıksın üzerinede bacağını kır böcek ilacı sıkılmış böcek gibi yerde kendi kendine acı çekerek gebersin
    -Tamam sakinim yanında bıçak taşıyor olabilir
    -Bi ara oyalıyordum onları mesela otobüs durağına doğru gidiyordum gel benimde paramı arkadaşımdan alıp sana vericem dedim inandı buda sonra otobüs durağına kadar getirdim sıradaki çocuğu görüyormusun dedim o çocuğu ararken ben otobüse binip evime gittim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aldığımız nefesi bile geri veriyorsak, hiçbir şey bizim değil.

Kural Dışı Konu Destroyer
  • Bir tersle bak nasıl uçuyorlar

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Bir tersle bak nasıl uçuyorlar

ya sanki terslersem daha çok üzerime gelirler diye korkuyorum.Ne yapıcağımı bilemiyorum çoğu zaman.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.