Şimdi Ara

YOLU KESEN TİPLERE NAPILIR(anımı da ekledim) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

kardes bulasmamak en güzeli.bunlarin arkasi it kopukla dolu.erkek degil bunlar sen teke tekte adami pisman edersin ama yarim saat sonra 10 kisi gelirler.bence utanmana felanda gerek yok.sonucta kizin hayatinida bi yerde tehlikeye atabilirdin sinirlerine hakim olmasan.dogru olani yapmissin kanimca

Teke tekte olsa bir cacık yapamaz.Böyle tipler,bizim bu korkaklar gibi değiller,yakın zamanda kavga etmiş,kavga anında ne yapacağını bilen insanlardır.Ayrıca o özgüvenle,karşındaki özgüvensizi çok rahat döversin.

Yani böyle yok tekken pişman ederim ama sonradan 10 kişi gelirler diye korkuyorum ayakları;dayak yiyeceğimi biliyorum,aşırı derecede tırsıyorum ama bahane uyduruyorum ayaklarıdır.

Açık ve net,adam gibi kavgadan korkuyorum diyeceksiniz.

Ve cesaretiniz yoksa laf söylemeyeceksiniz.

ben biraz bu tür konularda sinirlerime hakim olamam.basima daha hic gelmedi ama gelse agzina oturttugum gibi duruma göre benden iri yariysa kacarim benden tifilsa ...... ama yaninda kiz felan varsa onuda düsünmek zorundasin.aslinda en iyisi bos gezmemek ama iste polis felan durdurursa sorun olur.

bu arada böyle tipler insan felan olamaz bunlarin topunu diri diri yakacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

kardes bulasmamak en güzeli.bunlarin arkasi it kopukla dolu.erkek degil bunlar sen teke tekte adami pisman edersin ama yarim saat sonra 10 kisi gelirler.bence utanmana felanda gerek yok.sonucta kizin hayatinida bi yerde tehlikeye atabilirdin sinirlerine hakim olmasan.dogru olani yapmissin kanimca

Teke tekte olsa bir cacık yapamaz.Böyle tipler,bizim bu korkaklar gibi değiller,yakın zamanda kavga etmiş,kavga anında ne yapacağını bilen insanlardır.Ayrıca o özgüvenle,karşındaki özgüvensizi çok rahat döversin.

Yani böyle yok tekken pişman ederim ama sonradan 10 kişi gelirler diye korkuyorum ayakları;dayak yiyeceğimi biliyorum,aşırı derecede tırsıyorum ama bahane uyduruyorum ayaklarıdır.

ben biraz bu tür konularda sinirlerime hakim olamam.basima daha hic gelmedi ama gelse agzina oturttugum gibi duruma göre benden iri yariysa kacarim benden tifilsa ...... ama yaninda kiz felan varsa onuda düsünmek zorundasin.aslinda en iyisi bos gezmemek ama iste polis felan durdurursa sorun olur.

Genelinin ırkı belli aslında.Her alanda bela olduğu gibi bu alanda da milleti sevgilisinin yanında küçük düşürüp,rencide edip zevk alıyorlar,milleti zor durumda bırakıyorlar.

Kalitesiz,hayatta bir şey başaramamış,boş beleş insanlar,eğlence olsun diye,ego tatmin etsin diye bu tür şeyleri yapıyorlar.Delikanlığın d'si de yoktur bunlarda zaten.

Birazda mizacınızdan kaynaklanıyor aslında.Bazıları çok çocuksu,çelimsiz,ezik gözüküyor bunlara daha çok laf atılıyor,benim gibi suriyeli görünümlü,sakallı,esmer,karşısındakini kesecekmiş gibi bakanlara laf atamıyorlar,yemiyor çünkü.

Bana mesela tek iken motorlu 2 adam bakmadığım halde ne bakıyorsun lan demişti bir ara,bende gözlerinin içine baka baka güldüm,durup ne gülüyorsun lan felan diyemediler.Benim mahallemin çok uzağında olan bir şey.Ayrıca mutlu bir günümde çakallarla dans yapmak istemedim o an.

Zaten başka laf atabilen olmadı,en sapa yerlerden,çete halinde gezen kişilerin yanlarından geçmeme rağmen.

Ne diyeyim,umarım bulaşan olmaz kimseye.

iPhone 3GS 8GB Black- iPhone 4 16GB Black-iPhone 4S 16GB Black-iPhone 5 32GB White-
    Lenovo IdeaPad Y500 [GT750M] SLI
    -iPad Mini 32GB White-

• yukardaki arkadaşın dediği gibi boş gezmeyeceksin
  • Bende senin tipteyim tırsak gibi ama 174 boy var çok kısayım ama 76 kiloyum vücut geliştiriyorum ailedende geniş omuz var genetik sağlam kafa sıfır saç yok bakışlar sert yolda yürüyorum çingene gelip çarpıyo pardon abi diyo gidiyo azcık uzun olsam 180 falan ortalıgın mına koycam ama işte boyumuz kısa genetikten dolayı ama mevzu cıkarsa yumruğu çakarım afffetmem sinirlendimmi tırsaklık falan kalmaz hele kız varsa yanımda

Main:Intel i7 980X (4Ghz) | ASUS GeForce GTX 1080 Ti Turbo 11GB | ASUS P6T Deluxe V2 | Intel Stock Fan | Kingston 3*2GB Hyperx DDR3 Ram | Crucial MX500 1TB SATA SSD | FSP 700W PSU | Viewsonic XG2700-4K 27" 5ms
    Mobil: Huawei P20 Pro| iPad Air 2
    Laptop: HP Omen i7-9750H-RTX2060-16GB Ram ||| Apple Macbook Air M1 8GB RAM 256GB SSD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üniversite Adayı

quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

Dostum tekken 1-2 tl ver kurtul psikopat bakarsan çıkarır bıçaklar falan ama yanında kız arkadaşın falan varken dal ben olsam 10 kişi olsalarda dalarım bi güzel dayaklarını yerim kız gözünde korkak durumuna düşmektense dayak yemeyi yeğlerim

dışarıdan,salak artislik yapıcam diye dayak yedi demesinler sonra. Ya da kız daha çok korkmaz mı mesela. Kızların bu olaylara bakışı nasıl acaba,akıllıca davranıp ortamdan kaçmak mı yoksa kavga edip dayak yemek mi. Dayak yemeyip bertaraf etmek en iyisi tabi de olmayınca olmuyor.

işin raconu kıza diyicen sen 2 dk şuraya git diyip kızı yollican yoksa kız ortada kalır oda dayak yer mazallah sonra dayak yersin atarsın sana kalmış

• quote:

quote:

quote:

o zaman sen her türlü kaçarsın çünkü tıfıl gelip sataşmaz zaten.Adam ölçüp tartıp çıkıyo karşına. Ayrıca en az 2 kişi olurlar karşına çıkarsa.Harbiden yakıcaksın bunları,doğaya zarar şerefsizler.Kızı tek görse bakışıyla lafıyla taciz eder,erkeği tek görse para ister,erkekle kızı görse erkeği küçük düşürmeye çalışır falan filan. O gün keşke babam anlatsaydı o durumda yapmam gerekenleri ama ailede de hep şöyle bişey var. Sakın kimseye bulaşma,biri takar bıçağı bok yoluna ölürsün şeklinde. Zatem küçüklükten beri pavlovun köpekleri gibi yetiştirildim ben. Hayatım masabaşında geçti.kend başıma hiç iş yapmadım. Hep yok şu sınavı kazan sonra yaparsın edersin diye geçti hayatım.Yani robot gibi yetiştim korkularımın sebebi de bu sanırım.Hep dışarıda tehlike var diye korkutuldum.Çarşıya çıkıcak olsam babanla çık vs. Şimdi yaş oldu 17 sen niye böylesin muamelesi görüyorum.Gerçi ben küçükken de böyleydim. Aileme laf söylüyorum da küçükken de eziğin tekiydim.Ezik korkak olmak kadar bok bişey yok şu hayatta. Ama ben yine de her şeyin altında yetiştirilmenin yattığını düşünüyorum. Benim babam mesela her şeye çok kızardı.Hiç öyle dövdüğü faln olmamıştır,bi kaç kere falan belki ama fotoğraflarda bile 5-6 yaşlarnda babam yanımdaysa ağlamaklı çıkmışım. Her şeyr kızardı bağırırdı bana büyük insanmış mualmelesi yapardı ben ağlarsam daha da kızardı. Yani bilemiyorum belki ben suçlu arıyorum ama böyle yani. Keşke bendi de şöyle güçlü kuvvetli özgüvenli,yaşını gösteren,cesur biri olsaydım. Gel gör ki ezik,pısırık,çelimsiz,tırsak biriyim. Saçlarımı uzattım bi ara, çok pis özgüven gelmişti,kestirince gene içime kaçtım. Ölmek istiyorum gerçekten ama ona bile cesaretim yok.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta - Gli Azzurri
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.