< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
adami yere atip orantili olmasi icin kamyonla uzerinden geciceksin gercek hukuk budur ama nerde turkiyede hukuk...
|
bırak birader,
bizim toplum kadar cahil,cani ve sapık tek toplum araplardır yarışırız yani insanımız çok kalitesiz ![]() |
Niye dursun diyenleri görmemiştir diyenleri anlamak cidden zor kasti olarak yapılan bir şey var hala taksiciyi savunma peşindesiniz.Hayvanları bu kadar değersiz görmenizde ki amacı cidden anlayabilmiş değilim,bir köpek yavrusu yerine bir çocuğa çarpılınca aynı tepkiyi mi veriyorsunuz? Tabi diyeceksiniz çocukla hayvan bir mi anlamak isteyen beni anladı zaten daha fazla söze gerek yok
|
adam görmemiş olabilir mi hiç düşündün mü
|
Okumak ve anlamak önemli ...
"bizim kızlar gitmiş durağa adam gayet lakait şekilde ezdim bir daha ezerim falan diyormuş. taksi plakasının sahibi değil kullanan bu taksi durağında çalışan şöför. acı çektirmekten zevk alan bir toplum haline geldik ve en kötüsü de bunu yaparken gayet normalmiş gibi davranmak" https://twitter.com/sinemums/status/1197610939165614086 |
İnsan olduğu için olabilir mi ??
|
Peki o zaman şöyle dusunelim taksici yanlışlıkla köpeği ezdi diyelim o zaman kesin araç içinde bunu hissederdi. Ama o görüntülerde görüldüğü gibi hiç durmadan yoluna devam ediyor. Ben sizin gibi iyi kalpli düşünemiyorum kusura bakmayın. Bu taksiciler zaten sıkıntı o yüzden bilerek ezmesine şaşırmam .
|
Gormedi ve ezdigini anladiktan sonra arabayi tekrar geri ileri yapti ve hicbir sey olmamis gibi gaza basip gitti mi senin mantigina gore?
Bilerek yapmamis olsa hic degilse alip veterinere gotururdu, iner bakardi ya da. Soyle olaylarda illa biri cikip "ehuheuheu belki bilerek yapmamistir ahuhu" yapacak... |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 22 Kasım 2019; 13:43:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 22 Kasım 2019; 13:47:58 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 22 Kasım 2019; 18:49:6 > |
|
|