Şimdi Ara

YOL BİLGİSAYARSIZ 307 KALMASIN!! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
27.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: wings35

    ebay den PEUGEOT 206 DIGITAL DASH 3 satırlık ekran buldum açıklamalarda bütün 206 larda kullanılabilir yazıyor. ve londra daki arkadaşıma aldırtmayı düşünüyorum. bu ekranı aldığım takdirde sadece yazılım yükleterek bunu kullanabilirmiyim?? yoksa direksiyonun sağındaki kolu değiştirmek zorundamıyım?

    bu ekranı aldıktan sonra alpmiş arkadaşın gösterdiği kol takımını alman gerekli.
    yanlız bu bir settir.
    hem silecek kolu hemde sinyal kolu olan bir set.
    anlayacağın komple değişecek.

    serviste de planet 2000 adlı program vasıtası ile ilgili parametreler açılacak.
    yükleme söz konusu değil.

    yani NO ları YES yapacaklar.




  • süpersiniz arkadaşlar en kısa zamanda halledecem bu işi. artık 1 ay içinde resimleri koyarım siteye
  • Wings35 yaparsan kesin buraya bildir bende bi-xenon işleminden sonra 206'mız için yol bilgisayarı işlemini düşünüyorum.
  • tşk ler aklıma yattı bnm bu gerci uzun zaman olmuş ama 1 yıl geçmiş inş bende bulabilirim...
  • Zaman çok çabuk geçiyor ya...
  • Vay beee
  • merhaba arkadaşlar.. bende 307 mi yol bilgisayarlı yaptım.. aynen dediğiniz gibi yaptım yıldız sanayiye gittim bursadan ancak kazıklandım desem yeridir.. orada aldım 150 kağıda 2009 martta sonra bursaya geldim, ancak haftasına airbag ışığı yandı ve korna sustu ve hemende dönemediğim için de geriye almadılar bende mecburen servisten sıfırını 500 liraya aldım ve taktırdım bi sorun yok kullanıyorum ancak ankaranın kazığını da unutmadım unutmamda.. saygılar.. yakıtmı 10,7 km/lt + lpg şehir içi 18 krş bva..
  • O masrafa mini laptop takardın arabaya, harbi bilgisayar olurdu. hayırlı olsun.
  • selamlar 2004 307 xt yol bilgisayarım sanırım kafayı yedi
    servis veya pejo bilgisayarlı programla yol bilgisayarı yeniden yüklenebiliyormu?bilen varmı bulunduğum yerde malesef servis yok ama pejo programı yüklü bilgisayarları olan ustalar var.mekanik olmadığı için olabilirmi..


    307 lpg taktıktan sonra habire anti polition fault kötü eksoz gazı yakıt uyarusu kesmedi hiç o sorunla karşılaşıp halleden varmı.lpg yi tekrar kalibre ettirdim ama halaa yanıyot bu meret ışık...selamlar allah yardım etsin pejosu olanlarada.
  • eveeeeet sonunda benimde yol bilgisayarım oldu:)
    parça sıfırdan farksızdı elime aldım baktım ama sıfır değil 150 liraya aldım
    30 lirayada taktırdım kornamda düzensizdi çogu zaman çaldıramıyodum ikisini aynı anda yaptı usta
    epey uğraştı ama 150+30 =180 liraya yol bilgisayarı. süper bişi valla ama taktıralı gönül rahatlığı ile gaza basamıyom bide hep merak içinde gözün orada kalıyo.
    eski sinyal kolumda arızalıymış şimdi farkettim sağa dönüşlerde direksiyon toplayınca sinyal kolu sola sinyal veriyodu yeni kolla o da ortadan kaltı ve sağa-sola atması daha farklı aşınmamış yani yeni.
    takıldıktan sonra kontağı açtık ekranda belirdi hemde şu ana kadar kullandığım tüm yol bilgileri çıktı ekranda ama bi arkadaşın dediği gibi olmadı yani hoparlörlerden din-dong sesi gelmeden tanıdı. tanıtma için ayrıca bi işlem yapmadılar.
  • oleyyy, hobaaa hayırlı olsun. keyifli sürüşler.
  • Baştan sona kadar konuyu okudum. Peugeot u tip olarak severim ama işte arıza konusunda adı çıkmış bir kere. Neyse konumuz bu değil.

    Bir üst modelde olan özellikleri olan otomobil,TV,İşlemci,Ekran kartı,Buz dolabı aklınıza ne gelirse. Fiyatını dahada aşağı çekip daha ekonomik versiyonlarını piyasaya sürmek için var olan özelliği bilerek küçük hileler kaldırtması hemen hemen her firmanın yaptığı ticari hile.

    O yüzden öncelikle bunu yapan tüm firmalara buradan kocaman bir Lütfen yanlış anlamayın bunu Sadece Peugeota söylemiyorum. Bunu en prestijli firmalar bile yapıyor ve her alanda. Peugeot ta mecbur bu kervana uymak zorunda.

    Şimdi ne kadar farklı model üretirsen bu üretim maliyetini dahada arttırır. Siz aslında yol bilgisayarsız 307 i aldığınızda içindeki yol bilgisayarınıda almış oluyorsunuz. Ama bunu kullanmak için daha fazla para vermeniz gerekiyor.

    Zaten bu donanım işi komple saçma geliyor bana. Tamam hava yastıkları falan çok para tutarda. Adam yağmur sensörüne kararan dikiz aynasına falan bin Tl li fiyat faarkları istiyor. ya allah aşkına bunun fabrikada üretim maliyeti ney ya. alt tarafı 3-4 tane elektronik düğme standart yap hepsini ama yapmazlar.


    Allahtan akıllı adamlar varda bu hilelerin biraz önüne geçiyor. Başlık gerçekten çok farydalı olmuş. Belki bende ileride 307 alırsam ki şuan fiyatları çok makul seviyede o paraya ondan daha güzel araç bulmak çok zor. Bu uygulamayı kesin yaparım.




  • Arkadaslar bursadan bu işi yapanlar var mı acaba, bursada nereden yetkili servis dısında nereden alıp nerede yaptırabilirim?
  • Arkadaslar aracım pug 307 2004 1.4 hdi XR
    sinyal kolumun fotografını cektim, bu kolu değiştirmeme gerek var mı, yoksa yeni bir kol alıp öyle mi gitmeliyim yazılım degişikligine,
    bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum
     YOL BİLGİSAYARSIZ 307 KALMASIN!!
  • bu da sag kol

     YOL BİLGİSAYARSIZ 307 KALMASIN!!
  • Sağ kolun resimdeki gibi ucunda düğmeli olması gerekir. O yüzden sağ ve sol ayrımı olmadığı için ünitenin değiştirilmesi (her ikisi birarada) gerekmekte.


     YOL BİLGİSAYARSIZ 307 KALMASIN!!
  • Anladım hocam tesekkurler o zaman ben de bir kol araştırmaya başlayim
  • ebay dan aldığım ekranım bi elime ulaşsaydı bende araştıracaktım :)))
  • kolu sıfır almanızı öneririm..2. el olanlar genelde tamir edilip satılanlar oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.