Şimdi Ara

yokuş assagı bosta stop etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • eğim inerken vıtes bosta yada frenle yavaslarken debrıyajada basılı olup vıtesten kurtulmusken sık sık stop etmeye basladı
    ya benzın pompası yada motor sılındır vs o yerlerdekı benzın karısım haznesinden gıbı gelıyor
    yarım depo benzın alıp gazı kokledımkı kırlı seyler gıtsın ve deponun dibi motora gıtmesın cok ıse yaramadı
    servıse gıtsem para yok,havalarda ısındı otobusun gıdemedıgı yerlere gıdıcem dağların ıcınden denıze gıdıp,kalabalık yokken gezeyım dıyorum,yolda kalırmı basına gelen varmı,toplam 3 gun gezıp 300 km yol yaparım

aracın karbüratörlü ise karbüratörü kaldır altına bak bir yay göreceksin (modeline göre etrafında felan) . böyle gazdan ayağını çekince karbüratörün hava girisini kapatan. o yay yerinden çıkmış olabilir. bu en basiti. bi bak dene belki kendin yapar rahat rahat gezmiş olursun.
  • Bendede aynı sorun var. R9 92 model. Işıklara yaklaşıp debriyaja basınca çat stop ediyor. Değistirmedik yanı kalmadı. Bujiler buji kabloları ateşleme bobini hava filtresi. Gene aynı. Gaz ayarı 4 defa yapıldı. Işıklarda hızla arkadan duramayacak gibi Broadway geliyorsa kaçın stop edince frenler tutmuyor. Şaka bir yana çok temkinli kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aye aye

Bendede aynı sorun var. R9 92 model. Işıklara yaklaşıp debriyaja basınca çat stop ediyor. Değistirmedik yanı kalmadı. Bujiler buji kabloları ateşleme bobini hava filtresi. Gene aynı. Gaz ayarı 4 defa yapıldı. Işıklarda hızla arkadan duramayacak gibi Broadway geliyorsa kaçın stop edince frenler tutmuyor. Şaka bir yana çok temkinli kullanıyorum.
    motorda kola kutusu kadar grı bır parca var o neyse ustam onu temızlıyor o zaman duzelıyordu dıye hatırlıyorum
    cok km yapmadım ama araba eskı dıye cok kir atıyor olabılır,bıde benzını ısık yanık gezmemek lazım
    benım araba bakımlıdır ama son 5000 km goturmedım nıye boyle yaptı anlamıyorum,ustaya gıdıcemde sımdı 200 tl ye yakın ısterse para sorunu var 1 ay sonra rahatlıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.