Şimdi Ara

YOK BÖYLE DANS - Acun Ilıcalı* Show Tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yurtdışı formatlı bu yarışmanın konsepti DÜNYA DANSLARI imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 30 Ekim 2010; 22:57:23 >

• Bir ara bahsediyordu sanırım bir yerlerde demek buymuş ha

Yetenek Sizsiniz programından beri Acun Ilıcalı'dan soğudum. Aslında Var mısın Yok musun'u da takip etmezdim ama sonuçta başarısını takdir ederdim. Yetenek Sizsiniz'i ise okuldan arkadaşım yarıştığı için final programına kadar (final de dahil) izledim. Ama o yarışmada ortaya çıkan garip sonuçlar ve oylama sistemi nedeniyle bir daha da onun programlarını izlemeyi düşünmedim ki bu da gene benim ilgimi çekebilecek bir yarışma gibi görünmüyor
  • Tutup tutmayacağı katılacak olan yıldızlara bağlı olur.Yıldız diye abuk sabuk kişileri getirirse pek izleneceğini düşünmüyorum.
  • dancing with the stars formatı 2007-2008'de show tv de bak kim dans ediyor olarak yayınlanmış zaten ama sanırım gerekli ilgiyi görmemiş.. zaten var mısın yok musun un orjinali olan deal or no deal da halit ergenç host luğunda acundan önce yayınlanmış ama kaldırılmıştı.. acun bunu da adam eder diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

Acun´dan yeni bir yarışma daha

yurtdışı formatlı bu yarışmanın konsepti DÜNYA DANSLARI imiş

Nedense pek şaşırmadım.
  • umarım güzel isimler getirirde umarım izlemek için bahanemiz olur .
    yoksa boş..
  • Adam gördüğünü getire getire kırdı parayı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hazır programı ülkeye getirip para kazanmaya devam ediyor
  • Eski Varmısın yokmusun tayfasını toplar gene bu yarışmaya
  • Ben Acun ve yarışmalarının sıkı izleyicisi değilimdir,kulak misafiriyimdir hatta zaplarken görmek yetiyo
    "var mısın yok musun" ilk sezon bi kaç ay bakmıştım sonra o da sıktı ,
    takdir ettiğim kısım bu dışarda-içerde tutmayan tüm işlerdeki kararlılığı ve azmi sonucu başarısıdır,
    tv dünyasında reytingi olan izleyici kitlesini elinde tutan,ağzı laf yapan biri
    herkes bunları başrabilir ama paraya çevirmek de yetenek ister

başka yerde canlı izlerken samimiyetini seviyorum üstelik
  • Hep yurtdışı formatlı bi kerede sen bişey bul be Acun.
  • TÜRK FORMATI denen bi yarışma var mı geçmişde ?
    bu tip formatlar zaten tüm dünyada tv kanallarının satın aldıkları bir kaç şirketin elinde, kimisi başarılı oluyo dünyaca

Türk menşeili ben anımsamadım hiç

ÇARKIFELEK - TÜRKİYE , zamanında üst üste 5 yıl ülkelerarası en iyi ( sunucusu M A Erbil ) yarışma programı seçilmişti
    o da bi top bezle gitti `TURNİKE ve Güner Ümit` gibi
  • quote:

TÜRK FORMATI denen bi yarışma var mı geçmişde ?
    bu tip formatlar zaten tüm dünyada tv kanallarının satın aldıkları bir kaç şirketin elinde, kimisi başarılı oluyo dünyaca

ÇARKIFELEK - TÜRKİYE , zamanında üst üste 5 yıl ülkelerarası en iyi ( sunucusu M A Erbil ) yarışma programı seçilmişti

''evet-hayır'' var galiba bi halit kıvancın sundugu

• Acun Ilıcalı Türkiye'de en çok vergi veren ilk 100 arasında 2.668.432,33 TL ile 45'inci olmuş. Öyle ya da böyle başarılı olduğu ortada...

Programın Jürisi hemen hemen belli,

Acun Ilıcalı
    Ayşe Arman
    Tan Sağtürk

Dans edecek ünlü bayan yarışmacılarda belli gibi. Gelen teklife olumlu yanıt veren ünlülerimiz ise şöyle;
    Burcu Esmersoy
    Azra Akın
    Demet Kutluay
    Eda Taşpınar
    Ayşe Özyılmazel
    Helin Avşar
    Hadise (Tam olarak kesin değil)

Yarışmaya katılacak erkek ünlülerden şu an belli olan sadece iki isim var.
    Pascal Nouma
    Bora Kozanoğlu

Yukarıda bahsedilen isimler kesin değil ama kulislerde konuşulan ve anlaşma sağlandığı söylenen isimler bunlar. Ünlü gazeteci Güneri Cıvaoğlu’da teklife prensipte evet diyen ünlülerimizden. Fakat daha kesin olarak yarışmaya katıldığını söyleyemiyoruz. Bu güçlü kadroyu bir araya getiren Acun Ilıcalı şu aralar dans edecek erkek ünlü peşinde koşturuyor…

Kaynak: http://www.batmanpostasigazetesi.com/haber/acun-ilicali-yildizlarla-dans-yarismasi-basvurusu-show-tv-23289.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaccHi -- 12 Ekim 2010; 18:10:36 >

• quote:

Turnike, eğlenceli bir yarışmaydı. Son zamanlarını hatırlıyorum.

quote:

Burcu Esmersoy

Bu yarışma başlamadan bitmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 12 Ekim 2010; 18:13:36 >

• Acun'un yurtdışı formatlarını getirmesine lafım yok , zaten Türkiye'de o işi en iyi o yapıyor ki hep o getirdiği zaman izleniyor

Ama şuradaki isimlere de bakınca olumsuz düşüncelerim bir kat daha arttı. Yani bilmiyorum ama, bunun yerine Yetenek Sizsiniz 2'yi başlatsaydı o daha çok izlenirdi gibime geliyor. Neyse izleyen izler artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizlimert -- 12 Ekim 2010; 20:27:55 >
  • Burcu Esmersoy
    Azra Akın
    Demet Kutluay
    Eda Taşpınar
    Ayşe Özyılmazel
    Helin Avşar

bunlar ünlüyse ben başbakanım
  • Bedük de katılacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

quote:

TÜRK FORMATI denen bi yarışma var mı geçmişde ?

''evet-hayır'' var galiba bi halit kıvancın sundugu

hmm evet bu Türk işi olabilir !
    EVET - HAYIR Erkan Yolaç´ın diye bilyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayd
    Burcu Esmersoy
    Azra Akın
    Demet Kutluay
    Eda Taşpınar
    Ayşe Özyılmazel
    Helin Avşar

bunlar ünlüyse ben başbakanım

GICIKLARLA DANS

hiçbirini sevmem
    benim de sevmediğimi söylediğim az kişi vardır ya !
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.