Şimdi Ara

yok böyle bişey ya üniversite nin kararıyla sözlük kapattılar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben hayatımda bu kadar aptal bir üniversite görmedim üniversite uyarısıyla sausozluk.com kapatılmış kim bilir kapatma sebebi nedir

www.sausozluk.com

• bizimkilerde deusozlüğü kapatmasalar bari.
  • yiyosa itusozluk'u kapatsınlar hadi!
  • Helal olsun kaldıranlara. O iş iyi yapanın tekelinde kalmalıydı bence.Keşke uludağ ile itü de kapatılsa. Tam bir emek hırsızlığı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabitSalınım

Helal olsun kaldıranlara. O iş iyi yapanın tekelinde kalmalıydı bence.Keşke uludağ ile itü de kapatılsa. Tam bir emek hırsızlığı.

itu ne yapmış ki emek çalmış?
  • Çaldı demesinler diye dümenden bişey yazmış sayfaların altına. Napmış itü mü yaratmış sözlüğü?
  • quote:

Çaldı demesinler diye dümenden bişey yazmış sayfaların altına. Napmış itü mü yaratmış sözlüğü?

o zaman yazalım bizde forum'un mucidi şu sitedir kimse kullanmasın..phpbb sistemini bu getirdi bırak orijinal kalsın,asp'yi şu buldu kimse kullanmasında orijinalliği gitmesin vs..
    saçmalamak beleş madem..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

quote:

Çaldı demesinler diye dümenden bişey yazmış sayfaların altına. Napmış itü mü yaratmış sözlüğü?

o zaman yazalım bizde forum'un mucidi şu sitedir kimse kullanmasın..phpbb sistemini bu getirdi bırak orijinal kalsın,asp'yi şu buldu kimse kullanmasında orijinalliği gitmesin vs..
    saçmalamak beleş madem..

Mükemmel bir alaka kurdun bu elektriğe kadar gider. Seni kutluyor ve iyi geceler diliyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

quote:

saçmalamak beleş madem..

Mükemmel bir alaka kurdun bu elektriğe kadar gider. Seni kutluyor ve iyi geceler diliyorum.

bu alakayı sana borçlu olduğumu iftiharla ilan eder aynı temennilerimi iletirim..

• eksisozluk harici diğerleri direk çalıntıdır. Bahsettiğiniz phpbb gibi forum sistemleri kullanıcıya dağıtılır yada satılır. Resmen tasarımı bile çalmışlar yuhh yani
  • Senin nickine bakmadan kesin SAÜ'dür dedim, doğruymuş valla... Bizim bu üniversitenin yönetimi işin iyice bokunu çıkartmaya başladılar. Ekim ayında fakültelerde bulunan kantinlerde hamburger, tost, köfte, gibi ısıtılarak yenebilen ve koku yapan yiyeceklerin satışı yasaklanacakmış. Sadece soğuk sandviç ve poğça türü şeyler satılacakmış yiyecek olarak. Adam akıllı bir eylem istiyor bunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiriT

eksisozluk harici diğerleri direk çalıntıdır. Bahsettiğiniz phpbb gibi forum sistemleri kullanıcıya dağıtılır yada satılır. Resmen tasarımı bile çalmışlar yuhh yani

aynen öle yok netsözlük yok o sözlük bu sözlük hadi yaptınız bari tasarımı değiştirin oda yok iyi olmuş kapatıldığı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau
    Adam akıllı bir eylem istiyor bunlar...

Saü öğrencisi eylem yapacakta bizde göreceğiz. Hani minibüs zamlarına gıkı çıktımı kimsenin. Otobüs 45 Ykr, Minibüs 1.10(indirim yapılmış hali) Ykr hala gidip biniyorlar şuna. Sivil ile öğrenci aynı ücret. Üniversite öğrencisi öğrenciden sayılmıyormuş... Rektöre valiye mail gönderiyoruz. Sizde gönderin diyoruz, isim varsa yollamam diyor adam ya. Bu kadar korkaklık olmaz. Ben yolladım, rektör bizzat teşekkür maili gönderdi geriye...

5. senemdeyim bu kadar sorumsuz, koyun gibi öğrenci topluluğu görmedim. Herşey müstehak...
  • Hukuka güvencim sonsuz elbet bir gün seninde işin düşer.
  • sourtimes(ekşisözlük) asp, itü php ayrıca itüye laf yok kimsenin emek çaldığı yok aynı konular vs olabilir doğrudur ama illada hırsızlık değildir bu ha aynı yazıyı gördün ya aynı kişidir yada aynı şeyi düşünmüş bir itücüdür sen ekşiciler başka yerlerde takılmıyordiye düşünüyorsun herhalde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: on/off

sourtimes(ekşisözlük) asp, itü php ayrıca itüye laf yok kimsenin emek çaldığı yok aynı konular vs olabilir doğrudur ama illada hırsızlık değildir bu ha aynı yazıyı gördün ya aynı kişidir yada aynı şeyi düşünmüş bir itücüdür sen ekşiciler başka yerlerde takılmıyordiye düşünüyorsun herhalde..

2 siteyide yan yana iki sekmede aç
  • bu da kapatılma sebebiymiş kesin sözlük içerisindeki okul hakkında olumsuz yorumlardan dolayı kapattılar.mağdem olumsuz yorum almak istemiyorsun o zaman iyi hizmet vereceksin kardeşim.

yok böyle bişey ya üniversite nin kararıyla sözlük kapattılar !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 26 Eylül 2008; 21:02:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.