Şimdi Ara

YOK BÖYLE BİR FİYAT..SAMSUNG VP-D391 ŞOK FİYATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KAHRAMANMARAŞ TAN YAZIYORUM

CAREFOURSA EKSPRESS MAĞAZASINA AKŞAM ÜZERİ AZ ÖNCE GİRDİM

GİRER GİRMEZ BİR ANONS YAPILDI..

"SAMSUNG VP-D391 DİGİTAL KAMERA 290 TL DEN..148 TL YE DÜŞMÜŞTÜR" ...DENDİ

İNANAMADIM..TAM DA REYONUN ÖNÜNDEYDİM..HEMEN BİR TANE ALDIM KENDİME..

BU FİYATA BULMAK NEREDEYSE İMKANSIZ.. TANIDIĞINIZ VARSA ALDIRIN...

34 OPTİK ZOOM

MİNİ-DV KASETE ÇEKİM

LCD DOKUNMATİK EKRAN

BİR LİNK VEREYİM DE ORDAN BAKIN ÖZELLİKLERİNE:
    http://www.shoppydoo.it/prezzo-videocamera_digitale-samsung_vp_d391.html

ACİL İSTEYEN VARSA..YARINA AYIRTTIRAYIM..BENİ ARAYIN LÜTFEN..ELLERİNDE KALMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM..SAYGILARIMLA

MUSTAFA ANIL
    0535 326 37 46

YOK BÖYLE BİR FİYAT..SAMSUNG VP-D391 ŞOK FİYATA

• çok iyi fiyat gerçekten. gerçi mini dv lerin artık modası geçti. ama yine de süper fiyat
  • modası geçti ama en net kayıt ta kasete oluyor diye biliyorum.

dvd ye çeken kamera aldık, çamur gibi bi görüntü veriyor. 10 senelik kasete çeken kamera 10 basar o derece.
  • yahu fiyata bak bedava resmen =)
    güle güle kullanmanızı dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

modası geçti ama en net kayıt ta kasete oluyor diye biliyorum.

dvd ye çeken kamera aldık, çamur gibi bi görüntü veriyor. 10 senelik kasete çeken kamera 10 basar o derece.

+10000..Gerçekten en kaliteli kayıt, mini dv ye yapılandır.(ne harddisk nede dvd).Unutmayın arkadaşlar,çektiğinşiz filmi ne kadar sıkıştırırsanız görüntü kalitesi o kadar düşer..

Fiyat iananılmaz..
  • İşin yoksa bir de kasetten pc ye aktarmak için kart ara, format ara... vs.
    Beleş olsa bile değmez eziyetine.
    Kasetten PC ye görüntü aktarma zahmetinin ne demek olduğunu bilirim.
  • Mini dv kasetlerin kapasitesi 17gb arkadaşlar, dvd ile oranlayın işte.
    Ben de her zaman mini dv taraftarıyım ki panasonic mini dv kamera kullanıyorum zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi carrefour expres'e baktım dün girmiş indirime. Millet neden bu kadar ucuz diye bakıp mini-dv diye burun kıvırıyormuş, gecen yaz dvdli aldım kullanması daha zor emin olun. arşiv yapanlar için dvd ama kayıtla oynamak isteyenler için hala mini-dv, param var huzurluyum diyenler için hdd'li :)

Şimdi k.kartını almaya geldim gidiyorum bakmaya, kart uyarsa alacağım.

ekleme: bu arada cihaz Türkiye'de yok gibi (googleamca) fakat ingiltere satış fiyatı 129 pound (300Tl yaklaşık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersen_ -- 22 Ocak 2010; 18:25:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İşin yoksa bir de kasetten pc ye aktarmak için kart ara, format ara... vs.
    Beleş olsa bile değmez eziyetine.
    Kasetten PC ye görüntü aktarma zahmetinin ne demek olduğunu bilirim.

onu da yaptım :)

ekstra yanları da var ama, istediğin kalitede aktarabiliyorsun görüntüyü :)

şirkete full hd bi sony almıştık o bile kasete çekiyordu, kasetlileri bu kadar dışlamamak lazım.

30 dk 1 saatimi yiyecek diye ömür boyu izleyeceğim videonun kalitesiz bi çekime sahip olması içime sinmez benim :)
  • Ben sefaköy ve haramidere carrefour'u aradım sefaköy'dekinde yokmuş böyle bir cihaz haramidere'dede 199 tl imiş ama kalmamış sanırım bu bölgeye mahsus bi indirim almak isterdim doğrusu bilgi için teşekkürler...
  • Ben de Adana da bu fiyata olduğunu öğrendim ve bir yakınıma aldırıyorum. Kaçmazmış gibime geliyor. Hdd li bişi düşünüyodum ama bu fiyata bulmuşum ne güzel. Arkadaşlar çok eski işe yaramaz bir model değil di mi; 800000 çözünürlük; 34x zoom iyi duruyor ne dersiniz?
  • Bende yaklaşık 2 aydır satışını yapıyorum bu modelin , güzel ve basit bir kamera , çok şeyler beklememek gerek tabi ki ama bu fiyata mükemmel diyebilirim. fiyat/performans olarak bu fiyata bulmanız imkansız... Ayrıca eskide olsa MiniDV , DVD ye göre bence daha basit ve güzel bir sistem . Yani minidv olayını kesinlikle kafanıza takmayın . bu fiyata çok iyi kaçırmayın.
  • Cihazda Firewire çıkış varsa çekilen görüntüyü kayıpsız olarak bilgisayara almanız mümkündür. Mini-DV tamamen dijital bir format olup uygun yazılımlarla kasetlere bilgisayardan veri yedeklemek bile mümkündür.
    Tek sıkıntısı da kaset teknolojisinden, çektiğiniz görüntü ne kadar uzunsa aktarımı da o kadar sürmektedir. Tatilde birkaç kaset doldurmuşsanız biraz işkence oluyor söylemeliyim

Fiyat cihaz Firewire'li ise gayet iyi.
  • Selamlar, cihazı aldım, şimdi bir-iki dakika karıştırdım şarja taktım. Medyasını bulamadığım için deneyemedim, ama işime fazlasıyla yarayacak bir ürün. Chaoss'un dediği gibi "basit ve güzel" emin olun dvdye yazan canondan ne menü ne de bağlantı olarak farkı var. Av çıkış haliyle mevcut, sd card varsa da henüz bulamadım:) sanırım yok. usb kablo çıkmıyor içinden, canon dijital fotomakina'nınkini yarın deniycem sorun çıkartmaz, bir de ieee olsaymış tam olacakmış ama malesef sadece usb
    Yinede çok sık olmasa da tatil anılarımı saklıyım, bide zırtpırt küçük kayıtlar yaparım, çocuğun zıpırlıklaırnı çekerim falan diyen varsa alsın derim.

Bir de her mağazada aynı oluyormuş kampanyalar, merkez belirleyip şubelere talimatlandırıyormuş.

DÜZELTME: CİHAZDA USB bağlantı mevcut değil IEEE VAR ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersen_ -- 22 Ocak 2010; 20:25:39 >

• 2 yıl olmuştur belki tam hatırlayamıyorum BİM bunun hemen hemen aynısı(1-2 önemsiz özellik farkı var sanırım) VP-D375 modelini 199'dan vermişti. Alıp rezil çekim kalitesini gördükten sonra gg'den aynı fiyata hemen elimden çıkarmıştım. Alan arkadaş 1 hafta sonra ne dediğimi anlıcak. Gündüz masmavi gökyüzünü bile pembe gösteriyordu varın gerisini siz düşünün.
    Sd kartlı hddli ürünler varken ne işiniz var teknoloji çöplükleriyle Allahaşkına parayı sokakta mı buldunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

2 yıl olmuştur belki tam hatırlayamıyorum BİM bunun hemen hemen aynısı(1-2 önemsiz özellik farkı var sanırım) VP-D375 modelini 199'dan vermişti. Alıp rezil çekim kalitesini gördükten sonra gg'den aynı fiyata hemen elimden çıkarmıştım. Alan arkadaş 1 hafta sonra ne dediğimi anlıcak. Gündüz masmavi gökyüzünü bile pembe gösteriyordu varın gerisini siz düşünün.
    Sd kartlı hddli ürünler varken ne işiniz var teknoloji çöplükleriyle Allahaşkına parayı sokakta mı buldunuz?

Sizin aldığınız makinadan kaynaklanıyor sanırım , bu ürün dijital kayıt yapıyor ve güzel çekimleri var (dikkat edin mükemmel demiyorum ) Yani f/p oranı çok iyi , Ayrıca dediğim gibi satışını yapıyorum , o kadar cihaz satıldı , bir kişi çok kötü berbat çekim yapıyor demedi , alan dostlar çokta memnun...Ayrıca şunu da gözardı etmemek gerek SD kartlı HDD li dediğiniz ürünler 500-600 TL gibi fiyatlarla satılıyor , Burada tartışılan cihaz sadece 149 TL . Bana hiçte çöp gibi gelmedi...

• arkadaşlar ilginize teşekkür ederim..ben de cihazı inceledim.. ele avuca sığan, hani şu piano black kasan denen parlak , çok hoş bir görünüme sahip.. 149 tl bir video kamera, hani bir on yıl kadar önce, herhalde 1.149 tl öderdik..teknoloji ne güzel.. bir arkadaşım sağolsun pm atmış..yarın onun için evimin hemen yanındaki carefoursa eksperese gidip ayırtmaya çalışacam..tabi kalmışsa.. saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaoss

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

2 yıl olmuştur belki tam hatırlayamıyorum BİM bunun hemen hemen aynısı(1-2 önemsiz özellik farkı var sanırım) VP-D375 modelini 199'dan vermişti. Alıp rezil çekim kalitesini gördükten sonra gg'den aynı fiyata hemen elimden çıkarmıştım. Alan arkadaş 1 hafta sonra ne dediğimi anlıcak. Gündüz masmavi gökyüzünü bile pembe gösteriyordu varın gerisini siz düşünün.

Sizin aldığınız makinadan kaynaklanıyor sanırım , bu ürün dijital kayıt yapıyor ve güzel çekimleri var (dikkat edin mükemmel demiyorum ) Yani f/p oranı çok iyi , Ayrıca dediğim gibi satışını yapıyorum , o kadar cihaz satıldı , bir kişi çok kötü berbat çekim yapıyor demedi , alan dostlar çokta memnun...Ayrıca şunu da gözardı etmemek gerek SD kartlı HDD li dediğiniz ürünler 500-600 TL gibi fiyatlarla satılıyor , Burada tartışılan cihaz sadece 149 TL . Bana hiçte çöp gibi gelmedi...

Keşke problem benim makinada diyebilseydim. Bu seri 3 yıl önce indirime girdiğinde benim gibi forum müdavimleri tarafından bolca alınıp test edilmiş ve hep aynı şikayetler alınmıştı. Yorumları görmek isterseniz bir kaç linki veriyim siz de okuyun. Dalga geçen geçene.. Artık hangi konuda ün yapmış siz karar verin..

http://forum.donanimhaber.com/m_15423773/mpage_1/f_/key_//tm.htm#15423773
    http://forum.donanimhaber.com/m_15084810/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_15236131/mpage_1/key_/tm.htm

• Verdiğiniz linklerin ilk 2'si VP-D371 modeli için , sizin bahsettiğiniz indirimde zaten bu model için yapılmış ,burada bahsedilen ürün VP-D391 son verdiğiniz linkte 365WA linki , yani verdiğiniz linklerin bu cihazlarla alakası yok , ayrıca sizin aldığınız makineninde bu cihazla alakası yok demektir. Yani kıyaslama biraz yanlış olmuş , Bilginiz olsun
  • Tekrar selamlar,
    göründüğü kadarıyla biraz gereksiz bir polemik başlamak üzere. "oaston" haklı olduğun noktalar olabileceği gibi konuyu açan arkadaşımız ve "Chaoss"un yazdıkları yabana atılır gibi değil. Somut örnek benim, 5 ay önce canon-dc330 dvd'li aldım yaklaşık 470Tl ödemiştim, bağlantı aynı bağlantı, lens aynı lens vs. minidvd'ye yazdığı için görüntüler üzerinde değişiklik ya da oynama şansım olmadı. Canon'u akrabam için almıştım, keşke daha uygun fiyatlı bir mini-dv ürün olsa da alabilsem diyordum. Bu fırsat olmasaydı dvdli ürünlerin 100 dolar seviyesine inmesini ya da böylebir kampanyaya düşmesini bekleyecektik ancak. Ben cihazı aldım ve sonra mesajınızı görünce pişman olacağımı sandım bir anda. Ama her halukarda 148 Tl fiyatla almış olduğum bir ürün ve muhtemelen ihtiyacını karşılayacak olanlar çıkacaktır. Umuyorum ki; bahsettiğiniz ürünlerdeki sorunlar yaşanmaz, olursa da f/p bu kadarmış denir. Tabii ki biz de isterdik hepimiz en az bir 1000Tl olan cihazları satın alabilelim ama dünyadaki iki tek ekonomik model (sosyalist ekonomi ve kapitalist ekonomi) de buna izin vermiyor malesef sen ucuz olanı alıp memnun kalmayacak ve pahalısını ve iyisini tekrar! satın alacaksın ben ise bununla yetineceğim. Hepimiz sadece doğduğumuz anda eşitiz. Saygılarımla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.