Arkadaşlar bu kamera hakkında kullanıpta yorum yapabilecek olan var mı? Görüntü kalitesi nasıldır? Ayın 20sine kadar sipariş usulü migroslarda satılıyormuş.
Fiyat bana çok uygun geldi 12x29.08 taksit =349ytl
konuyu hem buraya hemde sıcak fırsatlara açman gerkeisz olmuş arkadaşım
Fiyat fena değil. O paraya daha iyi ne alınabilir ki. Bence al.
gaspery arkadaşım, sıcak fırsatlar bölümene bu konuyu ben açmadım....İyi bak
BENDE ALICAM BU KAMERAYIDA DUN GITTIM BAKTIM İNCELEDİM BAYA İYİ GÖZÜKÜYORDU YANLIZ İÇİNDEN BILGISAYAR KABLOSU ÇIKMIYOR NERDEN BULUNUR BU KABLO
baştan peşin söyleyeyim ben samsung düşmanı değilim...
kesinlikle samsung kamera alınmaz. bu modelide inceledim ve elimdende bir çok samsung kamera geçti. şu anda elimde bunun birkaç gömlek üst modeli olan samsung 454i modeli kamerada var. tamam özellikleri kağıt üzerinde güzel ama pratikte tam bir felaket. samsung kamera ile beraber sony jvc panasonic kameralarda kullandım. ve şu an elimde sony 96e kamera var. d371 ile 96e elbetteki kıyaslanamaz. ancak sony nin 24e, 27e, 44e, 45e, 37e, 46e gibi modelleri ile kıyaslanabilir. fiyat farkı olarakta çok fazla bi uçurum yok aralarında. benim şahsi düşüncem samsung kameralar konusunda diğer belli başlı markaların çok gerisinde. eğer uzun vadeli almayı düşünüyorsan sony nin yada panasonic in uygun modellerine bak derim.
bana göre marka bazında kamera sıralaması....
SONY PANASONIC CANON JVC SAMSUNG
genede ucuz bır kamera bu fıyata bence bulunmaz çok profosyonel kullanılmadıgı surece idare edecegını dusunuyorum ve yarın gıdıp mıgrostan alıyorum bu urunu itirazı olan
genede ucuz bır kamera bu fıyata bence bulunmaz çok profosyonel kullanılmadıgı surece idare edecegını dusunuyorum ve yarın gıdıp mıgrostan alıyorum bu urunu itirazı olan
canon mv900 modeli 400 YTL civarında..
sony 23e modeli 450 ytl civarında.
bu iki kamerada samsunga göre daha kaliteli çekim yapmakta. bana kalsa sırf ucuz diyerek bunların hiçbirisini almam ama alacak olsamda kötünün iyisini alırdım... ucuz ama kalite sıfırsa bence o parayı çöpe atmakla pek bi farkı yok... ama kafaya koydum alacağım diyorsanda hayırlı olsun...
vay be VP-D303İ modelini 900 milyona almıştım..nerdeeen nereye..Ha bu arada benimki 3-4 saat çekim yapıldı,2,5 sene yattı,haaa bi kameram var çekim yapayım deyip açtığımda kameramın çoflamış olduğunu farkettim,hiç tavsiye etmiyorum almayın..gözüm gibi baktım,kılıfında taşıdım,ne yere düştü,ne su geçirdi.Ama gitti....
Sony DCR-HC24E mivi dv kamera al bence. Hem ucuz, hem kaliteli.
quote:
Orjinalden alıntı: SUPERMAN
tamam arkadaslar vazgeçtım sony alıcagım
Fiyatı çok uygun. Bende 363 modeli var. Kasası bunla aynı galiba. Ben memnun değilim akşam çok kötü çekiyor.
flashı yokmu onun bende 365 gorudm flashlı falan gece iyi çekmesi laızm
bende 353 var geçen sene bimden 399 a almıştım yani bu fiyata bence iyi bütçesini zorlamak istemeyenler için ideal bu modeli belimyorum ama büyük ihtimal aynı ayardadır gündüz çekimleri güzel oluyo gece pek iyi değil hjatta ev içi bile iyi değil ama dediğim gibi bu fiyata idare eder
quote:
Orjinalden alıntı: SUPERMAN
flashı yokmu onun bende 365 gorudm flashlı falan gece iyi çekmesi laızm
flash ile kamera ışığı farklıdır. ama maalesef samsungta ikiside fazla bi işe yaramıyor. samsung un tek cazip tarafı fiyatı. başka bir şey aramayın... kamerayı bulundurmak için alıyorsanız birebir. kullanım için alıyorsanız uzak durun...
şimdi bimde 349ytl ye bu cuma gunu samsung 365 wa veriyor uzaktan kumanda gece çekimi için kamera ısıgı falan hepsi var bu nasıldır alınırmı bu arada mıgrosta kameranın fıyatını 345 ytl ye dusurdu
evet arkadaşlar bende gördüm bimdeki kamera güzelele benziyor karta kayıt yapıyormuş öle yazıyor nasıldır alınır mı samsung markasıda okadar kötü olmamalı