Şimdi Ara

Yoğun bakımda 39 yaşındaki koronavirüs hastasından uyarı: Bana bulaşmaz demeyin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İngiltere'de Covid-19 hastalığına yakalanan ve bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde gözetim altında tutulan 39 yaşındaki kadının uyarısı sosyal medyada viral oldu.

Tara Langston isimli kadının 16 Mart'ta çektiği videoda, koronavirüs bağlı olarak nefes almakta zorluk çektiği görülebiliyor. Uxbridge kentindeki Hillington Hastanesi'nde bulunan kadın videoda, "Riski göze almayı düşünen kimse varsa yeniden düşünsün" diyor.

Langston'ın eşi Richard Langston, cuma günü yaptığı açıklamada kadının hala yoğun bakımda olduğunu ve tedavisinin devam ettiğini söylüyor. Kız kardeşi Nicole Poppy Keatley ise, hastalıktan önce "normal bir sağlığı olduğunu" belirtiyor.

Langston ile hastalığı nedeniyle görüşemediklerin kaydeden Keatley, "Çok kötü bir durum, ailecek kendimizi evde izole ettik. Onun ailesi de, eşi ve iki çocuğu da kendilerini izole etti" şeklinde konuşuyor.

Hasta kadının WhatsApp grubuna gönderdiği video, sosyal medyada defalarca paylaşıldı.

not: üsteki linkte "Ülkelere göre koronavirüs vaka sayılarına harita üzerinden bakabilirsiniz.."

Yoğun bakımda 39 yaşındaki koronavirüs hastasından uyarı: Bana bulaşmaz demeyin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 22 Mart 2020; 18:26:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok bu virüs doğal değil...

• bana birşey olmaz diyen gençlere duyurulur 39 yaşında daha neki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Mart 2020; 18:56:46 >
  • Bu ablamiz 8 tane ibuprofen ağrı kesici kullanmış.mekanizmasi ace denilen enzimi baskılayan ve koronavirusun sevdiği tipte.

• Trakeal aspirasyon.
  • Burda içeri alırlardı halkı tedirgin ediyor die

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ingilzilerin bagisiklik sistemi yerlerde havalimaninda calisan bri olarak heriflerde yeme kulturu baharat veya ev yemegi kulturu yok heryeri kizartma ve aburcubur . Fakat umarim en yakin zaman da duzelir . Kimsenin basina gelmemesi dilegi ile iyi istirhatler...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gorkem0707 kullanıcısına yanıt
    balığı bile bol yağda kızartıp yiyorlar. meşhur "fish and chips" olayı + yanınada bira... oh....

ayrıca İngiltere'de hazır yemekler, market ürünleri çok ucuzmuş. "bekarlık sultanlıktır" lafı ingiltere için bir tabir olsa gerek.

bizde her gün bu tarz:
    Birhayalinpeşindeyoutube
    İngiltere'nin BİM'ine Gittim : 1 Pound'a Neler Satıyorlar ! Fiyatlara Şaşıracaksınız !
    https://www.youtube.com/watch?v=gZdVekVlqNw&feature=youtu.be

bir alışveriş yapmak için doktor maaşını ihtiyacımız var!

bu arada kızarmış balığın tadı nasıl oluyor?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.