HERKESE SELAM GENCOLAR çalışmaya başladınız mı ? Bayramdan sonra adam akıllı çalışmaya başlayacağım netlerim tytde 50-60 arası ekime kadar 90-100 yapmak istiyorum sonra ayt abanacağım. BOMMMBA GİBİ GELİYORUZZZ |
yks2022 MEZUN TAYFA NE ZAMAN ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAK?

-
-
dayanamadım..... herkes yatarken matematik çalışmak gibisi yok
-
başladım ben. bir süredir çalışıyordum. tyt mat bitti ayt mat'a geçtim, kimya 20 gün içerisinde bitecek ve dil bilgisi konularının da 20 günü falan var. fizik bittiğinde biyolojiye başlayacağım diğer ay. mezunum bu arada, ondan böyle çabuk oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A35AF8C39 -- 9 Temmuz 2021; 8:57:22 > -
1 Eylül
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bomba gibi hocam allahın izniyle başaracağız
ağustos ortası kardeşim
hepiniz manyaksınız asdjksajdklasjkd ama yapacak bir şey yok kazanmak için manyak olmak apotemileri yemek gerekiyor :D
-
helal olsun askjdlksd gece senin yüzünden uyuyamadım be kardeşim. Millet başlamış matematiği bitirmiş sen hala dana gibi yatıyorsun dedim :D ama kurtuluşun yok yakında bende geliyorum slşsakdasşl
-
yapamadığınız soruları atın, canım sıkılıyor çözerim
-
ağustos ortası ufaktan başlarım. eylülde hızlanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sdasdjsadlwdjslj iyi yapmışım hocam o zaman bitirdiğimi yazarak. gel gel, nickinden anladığım kadarıyla aynı bölümü de kazanmak istiyoruz zaten
-
aynı aynı askjdsajkdjasd
-
https://forum.donanimhaber.com/tyt-netleri-ve-ayt-ne-zaman-baslanmali--149858295
2 haftada 30-40 net guzelmis, taktigin ne bize de soylesene. "hizli net arttirma taktikleri" istiyoruz hocam.
harbiden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X