|
_____________________________ |
|
Matematik Röntgeni: Ücretsiz Çevrimiçi Matematik Uygulaması
Matematik Röntgeni ile matematiği eğlenceli ve anlaşılır bir şekilde öğren. Bu ücretsiz çevrimiçi uygulama, öğrencilerin matematiksel becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
Anahtar Özellikler:
Kullanıcı Yorumları:
Matematik Röntgeni, kullanıcılar arasında olumlu yorumlar almıştır. Birçok kullanıcı, uygulamanın matematik becerilerini geliştirmelerine yardımcı olduğunu belirtmiştir. Ancak, bazı kullanıcılar belirli konuların eklenmesi veya daha fazla uygulama sorusu sağlanması gibi iyileştirme alanlarına işaret etmiştir.
Matematik Röntgeni Şikayetleri:
Şu anda Matematik Röntgeni ile ilgili önemli şikayetler bulunmamaktadır. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar uygulamada küçük aksaklıklar veya teknik sorunlar yaşayabilirler.
Nasıl Kullanılır:
Matematik Röntgeni'ni kullanmak için uygulamayı web sitenizden veya mobil cihazınızın uygulama mağazasından indirmeniz yeterlidir. Kaydolduktan sonra, çalışmaktan istediğiniz konuları seçebilir ve uygulama size adım adım çözümlerle birlikte sorular sunacaktır.
Neden Matematik Röntgeni Kullanmalısın:
Matematik Röntgeni, matematik öğrenme yolculuğunda değerli bir araç olabilir. Uygulamayı ücretsiz olarak dene ve matematiksel becerilerini geliştirme konusunda sana nasıl yardımcı olabileceğini gör.
|
up |
Hocam siteye girdim site güven vermedi bana. Siteye ilk girişteki verdiği izlenim müşteriyi çok etkiler. Tabii ki görünüşe göre bunu söylüyorum. Detaylı açıklamayı, referansları göremedim. Bir tane tanıtım videosu konabilirdi. Herkes bilgi talep formunu doldurmakla uğraşmaz. Eğer kurum sizin veya bir tanıdığınız ise İnstagram sayfalarına gösterdikleri ilgiyi sitelerinde de göstermeliler. Nacizane tavsiyem tanıtım tarafına odaklanmaları, güven verecek tanıtımı yapmaları. Ufak çaplı birkaç yerel dükkana internet sitesi kurmuşluğum var amatör olarak para da kazandım . Böyle bir siteyi hatta çok daha iyisini kurmam yaklaşık bir saatimi alır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Temren -- 1 Mayıs 2021; 2:8:34 > |
|