Tekrardan selam Genel denemeye atayım dedim tyt (bilgi sarmal yayınları) - Netleri yazalım Türkçe 32.25 Sosyal 15.75 Matematik 28 Fen 14.50 - NET: 90,50 biraz moral bozukluğu var çünkü tr ve mat sürekli dalgalanıyor. Bana sağlam neti sabitleyecek aynı zamanda öğretip geliştirecek bir mat deneme lazım var mı öneriniz?
Bu arada aytye ekimde başlamayı düşünüyorum şuan sadece tyt dersleri ve ayt mat birlikte götürüyorum. AYT FEN REZALET :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drayazzz -- 19 Temmuz 2021; 19:56:8 > |
TYT Netleri ve ayt ne zaman başlanmalı?

-
-
bu fosforcuyu buradan alin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netlerin iyi, konuları erkenden bitirip deneme kasmaya başla.
-
şuan böyle iyi çıktı ama gerçekten baya düştüğü de oluyor 15-20 net özellikle matematik
bir de sence çözülmesi gereken denemeler var mı önerin vs?
-
Hemen başla aytyr
-
neden öyle diyorsun knk?
-
quote:
Orijinalden alıntı: DarkblodyshadowHemen başla aytyr
Bende başlasam mı diye düşündüm ama ayt fenim çok kötü özellikle 12. sınıf konularım
bir de nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Youtubedan video şeklinde olabilr ama hangi kanal olmalı ya da konu anlatım kitapları? Var mı önerin şöyle yapsan iyi olur dediğin
-
forumun tyt/ayt kismina kisisel resmini atmis adamsin ne dememi bekliyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: drayazzzBende başlasam mı diye düşündüm ama ayt fenim çok kötü özellikle 12. sınıf konularım
bir de nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Youtubedan video şeklinde olabilr ama hangi kanal olmalı ya da konu anlatım kitapları? Var mı önerin şöyle yapsan iyi olur dediğin
Alıntıları GösterAçıyorsun YouTube u 1 ayda tüm 12 yi bitiriyorsun
mat rehber mat önce sonra eyüpb
fizik umut öncül vip fizik
kimya kimyaadası
biyo senin biyolojin ve barış hoca
playlistleri bitir gel teşekkür et
-
rahatsız oluyorsan bakma geç :)
-
Çok teşekkür ederim. Allah gönlüne göre versin kardeşim :) yapacağım dediğini.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X