< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forstudying -- 2 Haziran 2025; 21:7:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yks tavsiye ve hatalar

-
-
2025’te mi gireceksin 26/27 mi
-
2026
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu anki aklım olsa sanayiye gider meslek öğrenirdim.
-
"Just sanayimaxx bro"
Sınavı gözümde çok büyüttüm. Keşke kafam daha rahat girseydim sınava.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ders çalışmamış olmaktan pişmanım
gözümde çok büyütmüş olmaktan pişmanım bence yıl başından çalışmaya başlayan herkes istediği bölümü kazanabilir ama sürekli bi bokluk çıkıyor çalışamıyorsun
eşit ağırlık seçtiğim için de pişmanım
işe girdiğim için en çok ondan pişmanım az kalmış işe mi girilir aptal
arkadaş ortamına çok takılıp onlar hiç gitmeyecek sandığım için pişmanım
sevgili yaptığım için pişmanım gereksiz stres çektim sevgili olacağınız insanları iyi seçin
sosyal medyayı en başından kapatmadığım için pişmanım bağımlıysanız kapayın arkadaşlar diretmeyin yok ben böylede çalışırım he çalışırsın
ihtiyacımdan fazla test alıp bitirmemiş olmaktan pişmanım çözün bitince alın
stresinizi kontrol edin edilebilen bir şey yoksa benim gibi çarpıntı iştahsızlık anksiyete zırvalıkları başlar
ailenizle iyi geçinin onlar da iyiliğinizi istiyor zıt olup strese girince bir şey değişmiyor anlamaya çalışın
ya işte ben genel olarak pişmanım tümden çöp bir şekilde yönettim sınav senemi ama yapacak bir şey yok insanım sonuçta ağağağa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neabarttınızşuyksyi -- 3 Haziran 2025; 10:59:4 >
-
Pick me'lik yapiyor.
2007’li misin sen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet
Full odak hayvan gibi çalıştım mutluyum, motivasyonla değil disiplinle çalıştım
Helal
-
Boy kilo kaç
Pek alakasını çözemedim
-
-
Sevgili kriterleri pir taktı curutelim piri
Kardeşim bunları ben uydurmuyorum hanımefendilerin böyle kriterleri var artık. Bundan kaçış yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

ders çalışmamış olmaktan pişmanım gözümde çok büyütmüş olmaktan pişmanım bence yıl başından çalışmaya başlayan herkes istediği bölümü kazanabilir ama sürekli bi bokluk çıkıyor çalışamıyorsun eşit ağırlık seçtiğim için de pişmanım işe girdiğim için en çok ondan pişmanım az kalmış işe mi girilir aptal arkadaş ortamına çok takılıp onlar hiç gitmeyecek sandığım için pişmanım sevgili yaptığım için pişmanım gereksiz stres çektim sevgili olacağınız insanları iyi seçin sosyal medyayı en başından kapatmadığım için pişmanım bağımlıysanız kapayın arkadaşlar diretmeyin yok ben böylede çalışırım he çalışırsın ihtiyacımdan fazla test alıp bitirmemiş olmaktan pişmanım çözün bitince alın stresinizi kontrol edin edilebilen bir şey yoksa benim gibi çarpıntı iştahsızlık anksiyete zırvalıkları başlar ailenizle iyi geçinin onlar da iyiliğinizi istiyor zıt olup strese girince bir şey değişmiyor anlamaya çalışın ya işte ben genel olarak pişmanım tümden çöp bir şekilde yönettim sınav senemi ama yapacak bir şey yok insanım sonuçta ağağağa |
"Just sanayimaxx bro"
|
Benzer içerikler
- biyokimya tus puanları
- bıyıklı-matematik pdf indir
- mert yiğit yıldız
- en iyi tıp fakülteleri
- doping hafıza yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X