Yüzbaşı
27 Kasım 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 213 (Bu ay: 1)
Gönderileri

2021/22 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'umuzun, 2022/23 için oluşturulan ana konusudur. Gelecek sezon bu sezonki kadar başarılı olacağımızı sanmıyorum fakat yine de kafaya oynayacak bir takımımız var.

Gelenler

Stefano Denswil < Bologna

Eren Elmalı < Kasımpaşa

Doğucan Haspolat < Kasımpaşa

Jens Stryger Larsen < Udinese

Trézéguet < Aston Villa

Enis Bardhi < Levante

Marc Bartra < Real Betis

Mountassir Lahtimi < FUS Rabat

Jean-Philippe Gbamin < Everton (Kiralık)

Naci Ünüvar < Ajax (Kiralık)

Umut Bozok < FC Lorient

Maxi Gómez < Valencia

Yusuf Yazıcı < LOSC Lille (Kiralık)

Gidenler

Ahmetcan Kaplan > Ajax

Andreas Cornelius > FC Kopenhag

Berat Özdemir > Ettifaq FC

Erce Kardeşler > Hatayspor

Flávio > Taawon (Kiralık)

Enis Destan > Warta Poznań (Kiralık)

Anthony Nwakaeme > Al-Fayha (Bedelsiz)

Fousseni Diabaté > Partizan (Bedelsiz)

Gervinho > Aris Selanik (Bedelsiz)

Yunus Mallı > Kasımpaşa (Bedelsiz)

Abdurrahim Dursun > Adana Demirspor (Bedelsiz)

İsmail Köybaşı > Göztepe (Bedelsiz)

Koray Kılınç > Bodrumspor (Bedelsiz)

Salih Kavrazlı > Adana Demirspor (Bedelsiz)

Atakan Gündüz > Kırklarelispor (Bedelsiz)

Hüseyin Mert Kurt > Yomraspor (Bedelsiz)

Abdülkadir Parmak > Gaziantep FK (Kiralık)

Batuhan Kör > Manisa FK (Kiralık)

Safa Kınalı > Altınordu (Kiralık)

Faruk Can Genç > Keçiörengücü (Kiralık)

Hakan Yeşil > Adanaspor (Kiralık)

Murat Cem Akpınar > Giresunspor (Kiralık)

Arda Akbulut > Bandırmaspor (Kiralık)

Ahmet Baha Bilgin > 52 Orduspor (Kiralık)

Kadir Bakırtaş > Karaman FK (Kiralık)

Anıl Başaran (Serbest)

Muhammet Akpınar (Serbest)

Taha Tunç (Serbest)

Tymoteusz Puchacz > Union Berlin (Kiralıktan geri döndü)

Merhaba arkadaşlar askerlik konularını hiç araştırmadığım için sıfır bilgi sahibiyim şu an. Nisan ayında Manisa/Alaşehir'e gidecek olan var mı?

Birkaç sorum daha olacak.

Sevk Tarihi: 3 Nisan diyor (bu kapıdan giriş teslim olma tarihi mi oluyor. 3 nisanda orada mı olacağım?)

Bitiş tarihi yazmıyor bir de. 3 Nisan başlangıçsa ne zaman bitecek kaç gün 2021 bedellileri bilgisi olan var mıdır?

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Evde galiba büyü bulduk, okuyabilen var mı? :D
Evde galiba büyü bulduk, okuyabilen var mı? :D

bunlara ek olarak çekirdek ailemizin toplam 4 kişisinin de vesikalık fotoları vardı.

Var mı bunu okuyabilen ne anlama getirilmeye çalıştığını bilen? Yazısı kötü ama türkçe olan yerlerde ailenin isimleri ve dedemin, babaannemin isimleri var sadece.
Merhaba arkadaşlar, askerlik ile ilgili sorum vardı. Konu şu şekilde:

1) 2,5 yıldır bir şirkette çalışıyorum.
2) Askerlik tecil hakkım 2020 Aralık ayında bitiyor.
3) Ben, Ağustos alımları geçtikten sonra tecilimi bozup ilk (yani Kasım ayında) servisle gitmeyi planlıyorum. Tecili bozduktan sonra, hemen askerlik nedeniyle işten ayrılma talebi verip tazminatımızı alabiliyor muyuz? Yoksa muayene sonrası mı oluyor bu olay?

Bu konu hakkında detaylı bilgisi olan ve yardımcı olmak isteyen mesajlayabilir mi acaba?
Merhaba arkadaşlar, fiyat baremi baya bi' yakın olan (kutulu oyun) bir oyunla takas etmek istiyorum.
RDR2, GTA, AC Odyssey, AC Origins haricinde oyun önerisi olan var mı? (Control de hariç, bunu kutulu takaslayan bulamadım hiç...)
Merhaba arkadaşlar, öğlenden beri Middle Earth: Shadow of Mordor oynuyorum. 20 görevden 10 görevi yaptım galiba.

-- SPOILER --
Ratbag'ı kaptanlar arasına koydum, 2 tane kaptan öldürdüm. 3. kaptanı (Hasar dahi almadan 20 ork öldürme görevinden sonra gelen kaptan) öldüremiyorum bir türlü.

Hangi rün'i kullanmalı,
Hangi skillleri öncelikli aktif etmeli,

Gibi taktikleriniz var mı?
Kafayı yedim ya :)

Merhabalar, normalde işaretlediğim işaretin amacı vBulletin vs. forumlarında o alanı akordiyon gibi kapatmaktır ama bende mi çalışmıyor yoksa sadece bullet olarak mı kullanılıyor forumda bilemedim. Eğer özellik öyle değilse öyle olarak güncellenirse çok tatlı olur. Forumda gezinmek daha da kolaylaşır.
Merhaba arkadaşlar,

KonsolOyun vb. sitelerden dükkanlardan kesinlikle kutulu 2. el oyun almanızı veya satmanızı önermiyorum

Nedeni ise en basit örnekle:

Horizon Zero Dawn oyunun alırken 10 liraya alıp, satarken 55 liraya satmaları...

Serbest piyasa tamam da bu serbest piyasa kurnazlığını uyarmak da alıcılar olarak bizim hakkımzdır.
Letgo'dan bakın, sahibinden'den bakın direkt şahıstan alın daha iyi arkadaşlar.

Buralardan alım/satım yapmayın kesinlikle.

En kötü CD'yi yüz üstü duvara yapıştırın 90'lar modeline çevirin odanızı yine de satıp/alıp bunları haklı çıkarmayalım.
Merhabalar.

Kulaklığı taktığınızda kafanızda sırıtmayacak, PlayStation/PC oynarken sorun yaşatmayaca, Taktıktan bir süre sonra kafayı/kulağı ağırtmayacak/acıtmayacak, ses kalitesi fiyatına göre iyi olacak ve kulaklığın tasarımı inanılmaz olmasa da hoş görünen bir şey olacak.

Böyle bir öneriye ihtiyacım var.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kaynak: ekşi sözlük
Video: a haber

Pek güvenilir kaynaklar değil ama video gayet gerçekçi durduğundan paylaşma gereği duydum. Eğer ki bu video doğru ise Atamızın mirası olan partiyi böyle tiplere peşkeş çekenleri de, çekilenleri de ayıklamazlarsa yazıklar olsun. Buna dur demeyen, rengini belli etmeyen Meral Mommy'ye de diyecek iki çift sözüm olur. Bizler iktidarın yaptıklarını yapmamaya çalışmaktan bi hâl olmuşken bu kravat ekibi neden dikkat etmez hiçbir şeye. Bilmiyor muydunuz allah aşkına bu adamın ne olduğunu sanki? Veya bunun gibi kaç tane adam vardır oralarda. Buna göz göre göre izin verenler! Alayınız omurgasızsınız!

Video:https://www.ahaber.com.tr/video/gundem-videolari/chpnin-beyoglu-adayi-alper-tas-ocalan-posterinin-onunde
Hakkında
Meslek: Grafik Tasarımcı
Forum İmzası:

CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU Zotac GeForce RTX 3060 Ti ANAKART Gigabyte B450M RAM Corsair 16GB(2x8) Vengeance LPX 3600MHZ CL18 DDR4 KASA Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Bronze Tempered Glass MONITOR ASUS VG279QL1A KLAVYE Corsair K55 MOUSE Steelseries Rival 3 Wireless KULAKLIK Steelseries Arctis 7 Wireless
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Masaüstü
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
vodafone
ISS
TurkNet
Oyun Platformu
PlayStation 4
Takım
Trabzonspor
TV
Samsung
Notebook
Asus
PSN ID
tuuruls
Modem
TP-Link
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 818
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 43.924 (Bu ay: 649)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 470 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.