Şimdi Ara

Üniversite sınav notum yanlış girilmiş Ne Yapmaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20-30 gelmesi gereken notumu asistanlar 80 diye girmişler
    Ve arkadaşlarıma sadece pazartesi günü Dersin hocasıyla gorusmem gerektiğini söylemişler yanı konuyu bahsetmemis,
    Tahminim maddi hata formu yazmami imzalamami isteyecek notun doğrusunu yanı artık kaç aldiysam sisteme duzeltmek icin dusuk aldığım kesinde,
    Simdi ben gorusmeye hiç gitmezsem sorun olurmu yanı sistemdeki not böyle kalırsa kendileri duzeltemezmi, çünkü herkes dusuk almış ve ben bu hatanın düzeltilmesi için kâğıt doldurup imzalamayacagim kendileri duzeltirse duzeltsin böyle kalsın istiyorum ne yapmaliyim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 26 Aralık 2015; 9:46:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç bir şey olmamış gibi davran.

• Bozuntuya verme, haberin yokmuş gibi davran. Kimse gelip bu konu hakkında sana birşey söylemezse sıkıntı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akademik takvime bak orada duzeltme tarih aralıkları var.Hadi bu dersi geçtin ama hocayla düşman olmaya değmez.

• Oluruna Bırak! kullanıcısına yanıt
    Zaten mezun olup gidecegim son donemim düşman olsam ne olacakki

Ayriyetten kendileri düzeltirse düzeltsin ama ben gidipde imza atmam yanı

• Boşver üniversitede durumlar böyledir.kağıdını okumadan not verir çoğu hoca

• bize hoca demişti yüksek girilirse haberiniz yokmuş gibi davranın, eğer düşük girilirse bana söyleyin diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana haber vermek isteyen arkadaşlarım olabilir duymazdan gelecegim

• Vallami oh be bu yorumunuz içimi rahatlattı : D
    Kendileri duzeltebilirse amenna karismam
    Yanı İlle benim imzam yada böyle birşey için beni gormeleri lazımsa hiç gitmemki

• Hocam duymamış gibi davran, devam

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Hocam yemin ediyorum eğer durustlugumden ötürü bana küçük bir Tesekkur edeceğini bilsem gidip imzami atarim
    Ama hanı her fakültenin sıkıntı egoist problem kursuleri olur ya buda onlardan işte ustune sizi suçlarlar
    Dedikleriniz gibi umursamayacagim

Ya en çok guldugumde su;
    Sınav başlamadan önce hoca aynen şunları söyledi
    Notlar açıklaninca dusuk bekleyenler yada notuna itirazı olanlar Yanıma Gelip rahatsız etmesin dekanlığa yazı yazsin
    Kimsede aman hocam etmeyin 1-2 puan verirseniz geciyorum mezun oluyorum gibi bos laflarla yanima gelmesin dedi
    Ve sınav anında her 3 öğrencinin başında 1 asistan duruyordu başını kaldiranin kağıdını alıp dekanlığa suç dilekçesi Yazarım dedi yazdida 1 kişi sadece hapsurdu diye kağıdını alıp yazı gonderdi ve o an onu azarlamasida cabasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 26 Aralık 2015; 10:27:03 >
  • diğer sınav notuna bağlı olarak söyle. düşükse boşver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otisabi777 -- 26 Aralık 2015; 10:33:52 >
  • Aynen düşük
    Benim merak ettigim şey gitmezsem mahkemeye yada dekanlığa beni şikayet edebilirlermi bir Suçum yok benim hiç birşey yapmadim

• ne diye şikayet edecek ki? sınavım nasıl geçti hatırlamıyorum dersin biter. gerisi onların hatası.
  • Peki Kendisi Niye degistirmiyorki neden benim yazı yazmama dilekceme ihtiyacı var

• YYukari

• Benim notum onaylanip otomasyonda ilan edilmis Arastirmalarima göre ilan edilen bu not değişikliği sadece fakülte yonetim karari ile degistirilebilirmis
    Dersin hocasinin neden bana ihtiyacı varki kendi yönetime yazı yazsa olmuyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 26 Aralık 2015; 16:03:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.