Şimdi Ara

YKM ' de çalışan varmı ? Avm çalışma Şartları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ykm 'ye başvurmuştum pazartesi gidicem görüşmeye çalışan varsa yardımcı olabilirmi?

Çalışma şartları ücreti neler...Bu arada kasiyerlik için başvurdum..

Yardımcı olabilecek varmı?

• İlginç sorulara cevap veriyorsunuz benim sordugum soruya cevap vermiyorsunuz yaw?

Arkadaşı akrabası çalışan yokmu bir fikie verin...
  • Genelde bu tip yerlerde çok üst düzey olmadığın sürece asgari ücret falandır maaşı. Avmler eskiden sabah 10 akşam 10u ama artık sabah 9 akşam 11 falanda olabiliyor. Maaş asgari ücret olursa büyük ihtimal 2 vardiya olur haftanın 1 günü haftaiçi izin olur.
  • Zaten bu tür mağazalar geneli asgari ücret + prim + yol + yemek veriyor çalışma koşullarıda hemen hemen aynı yogunlukta

Şuan çalıştıgım işte 4 senedşr çalışıyorum çıkıcam artık 1100 lira yol yemek dahil alıyorum şuan 2 iş tek maaş bide sömürdükçe sömürüyorlar.

O yüzden Ykm daha cazip geldi elime bari bir kaç kuruş fazla geçicek... Hafta sonu tatili olmucak ama hafta içinde yapıcaz alışırız onada düşünüyorum...
  • Şuan nerde çalışıyorsunuz?
  • Şuan sirkecide bi dükkanda çalışıyorum muhasebesini tutuyorum dükkan sahibi smmm aksarayda ofisi var bide oraya gidip faturları giriyorum fakat aldığım ücreti yeni işe başlayan bilgisiz insan bile almıyor artık..

Dün söyledim çıkıcağımı 4 senedir birşeyin değişmediğini ne zam yaptıgını nede işi öğrettiği söyledim tepki vermedi perşembe günü ykmde başlıcam inş.haber bekliyorum şimdi.

Bu işten daha iyidir herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.