Şimdi Ara

YKB Cüzdan E-Bebek 100 e 30 TL wp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
7
Favori
3.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25-mart-1 Nisana arası ve 7 nisan yüklemeli ^30 Tl wp...Ayrıntılar cüzdan da..

AYrıca bezlerde 100 e 20 indirim mevcut...

25 Mart - 1 Nisan 2016 tarihleri arasında;
    www.ebebek.com ve ebebek mağazalarından tek seferde yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişinize 20 TL Worldpuan hediye edilecektir.
    Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla 20 TL’ye ek 10 TL , toplam 30 TL Worldpuan hediye edilecektir.
    Kazanılan Worldpuan'lar 7 Nisan 2016 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 18 Nisan 2016’dır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 19 Nisan 2016 itibari ile geri alınacaktır. Yapı Kredi Cüzdan katılımından kazanılan ek 10 TL puan 27 Nisan 2016 tarihinde yüklenecektir, kullanılmayan puanlar 9 Mayıs 2016 tarihinde geri alınacaktır.
    Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile Albaraka,Anadolubank,TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar dahil olup, Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılarak kazanılacak ek 10 TL puan fırsatından yararlanamazlar.

http://www.e-bebek.com/indirimler-kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fragman44 -- 25 Mart 2016; 21:50:18 >

• mağaza mı online mı ayrıntı var mı
  • Tesekkurler hocam ebebekdeki mama ve bezlerdeki kampanya ile kombo yapilabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byaahmet -- 25 Mart 2016; 9:51:29 >

• teşekkürler
  • t-miharbi kullanıcısına yanıt
    baktim belirtmemisler hic bisey mh sormak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 e 15 de gelir mi acaba ek olarak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: raziel82

100 e 15 de gelir mi acaba ek olarak :D

ya ben forumu seviyorum herkes elinde geldigince yapilan alisverislerden ne kadar indirim yapilir diye bilgi oaylasiyor ya
    i love youuuuu forum donanim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • molfix neden yok burda acaba

• Mart ayı puan kampanyası ile birleşir diye düşünüyorum seçili internet sitesinde e-bebek mevcut.
  • quote:

100 e 15 de gelir mi acaba ek olarak :D

aynen hocam online siteler arasinda e bebek te var

yalniz 1. 100 tl alisveris sonrasinda daki 100 tl alisverise puan veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byaahmet -- 25 Mart 2016; 10:13:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• byaahmet kullanıcısına yanıt
    sorma hocam :D birde muhasebeciyim. düşün artık. donanımhaber sıcak fırsatlar + meslek birleşince nasıl bir etki oluyor. umarım birleşir de forumca daha çok faydalanırız
    hhmm evet buna dikkat etmek lazım. bu kapsamda hiç 100 liralık alışveriş yapmayanlar sadece e-bebek özeli alırlar. ama zaten yapmış ve 75 puan kampanyasına hak kazanmış olanlar muhtemelen 15 +30 alırlar
  • quote:

hhmm evet buna dikkat etmek lazım. bu kapsamda hiç 100 liralık alışveriş yapmayanlar sadece e-bebek özeli alırlar. ama zaten yapmış ve 75 puan kampanyasına hak kazanmış olanlar muhtemelen 15 +30 alırlar

aynen hocam ben hb ve ebebek twn simdi alisverisimden sonra 30+15 worl d puam kazandim gibi
    valla hayırlı olsun. güzel kampanya aslında. hele ki ben alınsa 120 tl lik. bezin maliyeti 55 lira :) süper
  • quote:

valla hayırlı olsun. güzel kampanya aslında. hele ki ben alınsa 120 tl lik. bezin maliyeti 55 lira :) süper

Aynen hocam
    I love you forum donanim
  • Çeşit yok fiyatlar pahalı ancak böyle bir kampanya yaparak satabilirler. Küçük numaralı bezler için güzel kampanya olmuş. 4 ve üstü için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Gene de bez kombosu yapabilen olursa buraya yazın arkadaşlar

• t-miharbi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Sayende alışveriş yaptım.
  • +15 nerden beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

+15 nerden beyler?

ek 25 demek istedi galiba.
    cüzdana özel 50+25
  • Temassız işlem yapılıyorsa unutmayın ben daha gitmedim.. Az daha zorlarsak üste para bile alırız

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.