Şimdi Ara

YKB Cüzdan E-Bebek 100 e 30 TL wp (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
7
Favori
3.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bende alişveriş yaptım bebek bezi 100e 20 indirim ve 30 tl world puan için 2 ayrı siparişimde mükerrer 2şer kez çekim var gibi provizyonda gorunuyordu.

Şimdi ise herşey normal kargoya verilmiş ve mükerrer olan işlemler iptal olmuş bende. Sadece 1 kez çekim yapılmış karttan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-bebek

%51 indirim olan gün benden çektikleri iki katından fazla para sorununu yaşadığım günden beri benim için eğreti ve beceriksiz bir şirkettir ebebek.

3.kezbenzer sorunu yaşamak, hatalarla dolu bir web sitesi, kontrolüz büyümenin hatalı adımları sanırım.

birilerinin işini layığı ile yapmadığı sorunların bu kadar ayyuka çıktığı bir yerde hatalar hala devam ediyorsa gidişat cacıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Déad

Dün bende alişveriş yaptım bebek bezi 100e 20 indirim ve 30 tl world puan için 2 ayrı siparişimde mükerrer 2şer kez çekim var gibi provizyonda gorunuyordu.

Şimdi ise herşey normal kargoya verilmiş ve mükerrer olan işlemler iptal olmuş bende. Sadece 1 kez çekim yapılmış karttan.

Aynı şekilde problem yok bende de iyi alışveriş oldu

• Gaziantep de iki mağazada da temassız çalışmıyordu poslar arızalıymış...Temassız işlem yapabilen oldu mu? Combonun dibine vuran onlar işte :)
  • Temassız işlem yapıkredi posundan geçmese 30 worldpuan yinede gelir mi acaba
  • Az önce sipariş geçtim. Mükerrer çekim yapmışlar. Kontrol edin. Hemen aradım iptal edeceğiz dediler. Bakmasak araya gidecekti. World puan olmasa bişey alınmaz. Uğraşılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ancyraa

Az önce sipariş geçtim. Mükerrer çekim yapmışlar. Kontrol edin. Hemen aradım iptal edeceğiz dediler. Bakmasak araya gidecekti. World puan olmasa bişey alınmaz. Uğraşılmaz.

Biraz beklesen hiç problemsiz alışveriş yapmış olurdun

• paşalı kullanıcısına yanıt
    Beklesen derken? Kendileri mi iptal ediyor du?

• YKB müşteri temsilcisi ile görüştüm internet üzerinden geçerli olmadığına dair bir ibare olmadığı için internet üzerinden de yapabilirsiniz denildi.
  • Alışveriş yaptıktan sonra puan kazanıldığına dair mesaj attılar mı sizlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ancyraa

Beklesen derken? Kendileri mi iptal ediyor du?

Aynen kesinlikle

• Mh ile teyid ettim

1- internetteki siteden alirsaniz gecerli
    2- 15 tl kampanya ile birlesiyor
    3- ebebeek magazasinda dokunmatik varsa onla da birlesir.

Ayrica 100 tl beze 20 tl indirim yok burada kelime oyunu var. Bir sonraki alisveriste gecerli bir kupon var. Ykb bu araalar costu gercekten guzel kampanyalar var..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende m.h ile konuştum sanal kart e bebek com geçerli bugun son gün 100 20 indirim var ben aidım 3 adet hugess bez 126 tuttu 105 + 4 tl ups kargo 110 tl odedim

• Beyler oğluma ebebek.com dan scooter alacağım word puan kazanabilir miyim

• Arkadaşlar benden de mükerrer çekim oldu. Bekleyen provizyonlarda 2 adet işlem gözüküyordu ve kullanılabilir limitimden 2 işlem parası düştü. Şimdi baktığımda tek işlem gözüküyor ama hala kullanılabilir limitim artmamış. normal mi bu durum. Ne saçma bir site burası ya.

• 100/20 ebeke site indirimi bittimi acaba
  • world bu ayki kampanyasında kelime oyunu var sanki.
    25 lira ek puanı sadece 6. kez alışveriş yapanlara verecek, ben öyle anladım.
    ayrıca bu e-bebek bence mağazalardaki pos lardan yapılan alışverişte 30 lira veriyor, yani +10 lira kazanılmayabilir.
  • fenerliyizbizler F kullanıcısına yanıt
    dün sondu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyizbizler

100/20 ebeke site indirimi bittimi acaba

http://www.e-bebek.com/hediye-worldpuan?from=slider&instock=1&OM.OSB=Anasayfa-worlpuan-25-03-2016

25 Mart-1 Nisan
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    ebebek sitesinde de geçerli 2 kampanya. mağazaya güvenemeyen siteden alsın. tabi bez mama mendil indirimi şimdilik bitti. yenisi gelirse güzel olur.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.