Şimdi Ara

Yiyorum ama kilo alamıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konunun bilimsel veya fiziksel açıklaması nedir ?

Giren enerji her zaman çıkan enerjiye eşittir. Bir insan hem çok yiyip hem az hareket edip hemde kilo almıyorsa giren enerjiye ne oluyor ?

İhtimal 1-) Çok yediğini zannediyor

İhtimal 2-) Hareket etmediğini zannediyor

İhtimal 3-) Yediği şeyler dışkı olarak vücudu terk ediyor ..

Sizin düşünceleriniz nelerdir. Etrafınızda illaki denk gelmişsinizdir. Yemekten hiç korkmazlar , açıklama ise.

Yiyorum ama kilo alamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• birşeyleri çok fazla düşünüyorsundur muhtemelen zihin enerjisi en çok power ister  

• Her insanda eşit değildir.
    Bağzı insanların metabolizması hızlı olabilir ve o yüzden normal bireylerden çok daha fazla yemek yemesi gerekiyor ayrıca spor yapması gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kalorisi yüksek ürünler yemiyorsun demek ki. Gerçekten yersen öğün sayısını arttırırsan kilo alırsın ama yağ olarak alırsan kiloyu göbekte toplanırsa bu kötü.

• Hocam bende kilo almakta aşırı derecede zorlanıyorum ve hatta kilo alıcam diye önüme gelen her sağlıksız şeyi yediğim için midemi bozdum bu yüzden kimseye kilo alıcam diye her önüne geleni yemesini önermiyorum ayrıca doktora gitmekte fayda var tiroit bezine falan baktırabilirsin ve sakıncası yoksa boy kilo nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ospri bırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vücut tipin önemli
    Zayifsan ama bel,göbek ve üst bacak bölgelerin yagliysa sende insülin direnci olabilir. Dikkat et beslenmene. Tip2 diyabet gelişebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zyprexa isimli ilacı kullanırsan çok rahat kilo alırsın

Antipsikotik ilaç ama ihtiyacın yoksa kullanma

Bipolar bozukluk ve türevleri hastalıklar varsa kullanmalısın yoksa kullanma.

Ancak doktorlar düşük dozda uyku sorunu ve anksiyete bozukluğuna da veriyorlar.

Paxera isimli ilaç da iştah açar, kilo aldırır. SSRI Antidepresandır.

Ancak psikiyatrik rahatsızlığın yoksa bu ilaçların hiç birini kullanma.

Sorumluluk kabul etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 31 Temmuz 2021; 20:49:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.