Şimdi Ara

Yiyipte kilo alamayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    171 boyunda
    51 kilo
    18 yaşında bireyim ben

Ne olacak bizim halimiz kilo alamıyoruz dertleşelim arkadaşlar

• O değilde velet gibi gözüküyosundur sen ben kendimden biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senden yaşca hayli büyüğüm 36 olduk yeğen sana şu kadarını soyleyim senin yaşında bende almazdım. Ama şimdi alıyoruz. Ha boğazımdan kısmam o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahatlıprens

O değilde velet gibi gözüküyosundur sen ben kendimden biliyorum

Tipim

edit:kaldırdım görmüşsündür sen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 31 Temmuz 2016; 22:44:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Senden yaşca hayli büyüğüm 36 olduk yeğen sana şu kadarını soyleyim senin yaşında bende almazdım. Ama şimdi alıyoruz. Ha boğazımdan kısmam o ayrı.

Ama ben almak istiyorum artık :D
    Yani özgüveni bile etkiliyor artık. Daha doğrusu özgüveni 1-2 yıl önce daha çok etkilerdi ama şimdi sıkıntım yok öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Senden yaşca hayli büyüğüm 36 olduk yeğen sana şu kadarını soyleyim senin yaşında bende almazdım. Ama şimdi alıyoruz. Ha boğazımdan kısmam o ayrı.

Ama ben almak istiyorum artık :D
    Yani özgüveni bile etkiliyor artık. Daha doğrusu özgüveni 1-2 yıl önce daha çok etkilerdi ama şimdi sıkıntım yok öyle

Kafana takma ilerleyen yıllarda alırsın genç

• Lan yemeyipte kilo alan bi ben varimdir heralde su bile yariyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan kilo aldırır mı!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de alamıyorum ektomorfum heralde

+ o SS'yi sil kalkan gelmeden
  • zamanında bende öyle diyordum , sen mezuna kal da gör bakalım, yemin ediyorum tığ gibi olan ben, göbekli möbekli sakallı bir abi oldum çıktım, sebebi belli , okul zamanı koşuşturmadan adam akıllı yemek yemiyordum ve yediğimi sürekli aktif biri olduğum için eritiyordum , halı saha maçları , basket maçları vb.... ama mezun senesi öyle mi on dakikada bir dolaba gider, ne var ne yok gömerim, abur cubur desen öyle böyle değil, can sıkıntısından yemek yiyordum, şimdi yanlar yağ bağladı ,spora başlayacağım yakında
  • sismanlamak icin her gece 12 den sonra makarna ye bol sivi yag koy

demir tost makinasi al geceleri tam ekmek tost yap

sismanlamak garanti ayda 5 kilo

• Yiyip yiyip kilo alamayanlarin evlerini atesler sarsin o ne ya ben de yiyom ama kilo aliyorum ne is haksizlik bu

• Yemeyip de kilo veremeyenleriz biz
  • Yaş ilerledikçe kilo alıyorsun buna emin ol. Bundan 3 yıl öncesine kadar iskelet gibi gezen ben, artık ideal kiloma ulaştım ve yanaklarım baya şişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen seneye kadar aynı durumdaydm.Şuan da 55 kilodan 70 kiloya çıktm.Formul tam olarak şudur önce spora yazılıyorsun orada verilen listeye uyabildiğin kadar uy uymasan da sorun değil ama spordan vazgeçme.2 hafta sonra gainer denen karbonhidrat yönünden zengin ve kilo almanı sağlayan besin desteğini sütle beraber içmeye başla.Şu ana dek bir 5 kilo bir 3kilo luk kutu bitirdim bu da yaklask 15 kilo olarak geri dondu 2-3 ayda..Kişisel faktörler hariç her bir gainer kutusu 5kg olan ort 6-7 kilo garanti aldrıyor ve aldğnz kilolar sporla beraber vucuta yayılıyor ve sağlıklı biçimde geri verilmeyecek kilo kazanmış oluyorsunuz.22 yıl boşuna 1 deri 1 kemik dolaşmşz etrafta bunu geçen aylarda farkedip çozumu bu şekilde buldum ben önerilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Ben kimim?
    171 boyunda
    51 kilo
    18 yaşında bireyim ben

Ne olacak bizim halimiz kilo alamıyoruz dertleşelim arkadaşlar

Yiyipte kilo alamamak diye bir şey yok. Öyle bir şeyin olması fizik bilimine aykırı. Yediğini sanıp yemiyorsun, o kadar. Bir gün otur, yediğin her şeyi not et, sonra internetten kalorilerini kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkaya-

quote:

Orijinalden alıntı: uranus_97

Lan yemeyipte kilo alan bi ben varimdir heralde su bile yariyo

HAHAAHAH ŞİŞKOOOOOO HAAHAHAHAHAAH

FİLİ DEVİRSEM YİNE KİLO ALMIYORUM HAAHAHAH

Gine geldi tipine te Allam ya olum bas git

• Karbonhidrat tozu içiyorum 2haftadır sütle birlikte daha 1.5kilo alabildim zaten bu yıl evde oturmama rağmen zayıflamıştım eski kiloma döndüm daha 12kilo eksiğim var 56kiloyum 1.78boyum var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Lan yemeyipte kilo alan bi ben varimdir heralde su bile yariyo

HAHAAHAH ŞİŞKOOOOOO HAAHAHAHAHAAH

FİLİ DEVİRSEM YİNE KİLO ALMIYORUM HAAHAHAH

Gine geldi tipine te Allam ya olum bas git

KOCA GÖBÜŞLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ SENİİİİİİİİİİ

ALINDIN MIIIIIII

KISKANDIN MI YOKSAAAAAAAAA

Cidden ergensin aciyorum sana

• Bende zayıfım ama istediğim meslekler yüzünden kilo almam gerekecek. Spora başlayacağım kesin kilo alıyorsun. Yemeyle kilo alınmıyor boşuna uğraşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerichoholiccc

Yaş ilerledikçe kilo alıyorsun buna emin ol. Bundan 3 yıl öncesine kadar iskelet gibi gezen ben, artık ideal kiloma ulaştım ve yanaklarım baya şişti.

Yaş ilerledikçe almıyorsun hocam benim babam da baya yer ama o da zayıf. 43 yaşında bu arada.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.